Hummerhalesuppe

Labels: SkaldyrSkaldyrssupper

Ingredienser

2 poser frosne

hummerhaler

1 gul peber

3 tsk

karry

olie

0,5 L

fløde

0,5 L

mælk

2 tsk

maizenamel

salt og peber

evt. ekstra

karry

Fremgangsmåde

Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i. Steg dem lidt, kom finthakket gul peber i.

Steg dem med lidt. Drys maizena mel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min.

Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry

Severes med flutes.

\n
 

Fedtfattig Chili Con Carne

Fedtfattig Chili Con Carne

Forkæl dine smagsløg med denne lækre, og fedtfattige, chili con carne!

Fedtfattig Chili Con Carne

Kulmule med bacon

Kulmule med bacon

Frisk kulmule med strimlede urter og sprød bacon!

Kulmule med bacon

Jordbærgrød

Jordbærgrød

Cremet jordbærgrød til de lune aftener!

Jordbærgrød

Kalvefilet med svampesauce

Kalvefilet med svampesauce

Saftig kalvefilet med cremet svampesauce

Kalvefilet med svampesauce