Vegetarfrikadeller

Labels: Vegetar

En opskrift på lækre vegetarfrikadeller, som man kan variere, lige som man har lyst til, og med sine

yndlingsgrøntsager.

Ingredienser

2

pastinak ca. 400 g

3

rødbeder ca. 400g

4

gulerødder 400 g

4

æg

1 1/2 dl

mælk

1-2 boullionterninger

1 stort

løg

2 fed

hvidløg

salt og peber

2-3 spsk.

mel

Fremgangsmåde

Pastinak, rødbeder og gulerødder rives fint og væden kuges meget godt fra.

Æg tilsættes. Mælken opvarmes. Bouillonterningerne opløses i mælken. Løg rives ned i.

Hvidløg presses ned i. Salt og peber og mel tilsættes.

Røres godt rundt så det hele er fuldstændigt blandet.

Er der overskydende væske, skal det hældes fra.

Frikadellerne formes med hænderne, som kugler

og lægges på en varm pande godt med fedtstof

(halv olie og hlacv margarine.) Frikadellerne steger ved

god varme i 10 min. på alle sider.

Man kan tilsætte hakkede hasselnødder, solsikkekerner eller havd man nu

har lyst til.

\n
 

Underkategorier

Fedtfattig Chili Con Carne

Fedtfattig Chili Con Carne

Forkæl dine smagsløg med denne lækre, og fedtfattige, chili con carne!

Fedtfattig Chili Con Carne

Kulmule med bacon

Kulmule med bacon

Frisk kulmule med strimlede urter og sprød bacon!

Kulmule med bacon

Jordbærgrød

Jordbærgrød

Cremet jordbærgrød til de lune aftener!

Jordbærgrød

Kalvefilet med svampesauce

Kalvefilet med svampesauce

Saftig kalvefilet med cremet svampesauce

Kalvefilet med svampesauce