3 trends indenfor modeverden du skal kende til

3 trends indenfor modeverden du skal kende til

Sponsoreret indhold

Modebranchen er en sjov størrelse. Trends og tendenser skifter hele tiden og ting der var dømt ude, er pludselige inde igen. I en tid hvor vi har stort fokus på klima og bæredygtighed, har moden også gentænkt sig selv på mange måder. Der var engang hvor man så ned på folk der gik i genbrugstøj, men sådan er det ikke mere. I dag bliver folk nærmest hyldet, når de handler i genbrugsbutikker og klæder sig i genbrugstøj.
Hvis du gerne vil følge med tiden og vide hvad der er trendy og hvad der ikke er, så læs med i denne artikel.

Genbrugstøj

Genbrugstøj er den helt store trend for tiden. Idéen om at købe secondhand og dermed være med til at gøre noget for klimaet, appellerer især til de unge, som også er flittige kunder i de forskellige butikker, der sælger genbrugstøj. Genbrugstøj og secondhand generelt, er gået fra at være noget man skammede sig over at bære, til at være noget man stolt viser frem i gadebilledet og på sociale medier. Genbrug er blevet in, både indenfor mode, design og andre former for produkter.

90’er mode

De glade 1990’er er tilbage indenfor mode og overalt i bybilledet, ser man unge piger med højtaljede jeans og sweatshirts, så man næsten skulle tro at man var vade direkte ind i et afsnit af Beverly Hills 90210. Indenfor moden verden bliver alt retro og populært igen, på et eller andet tidspunkt, så det er derfor en god idé ikke at smide sit gamle tøj ud, men i stedet gemme det i skabet indtil det kommer på mode igen.
Så hvis du voksede op i 90’erne, kan det være en god idé at høre dine forældre, om de skulle have været så forudseende, at de har gemt noget af dit gamle tøj.

Plus Size

Efter at have været diskrimineret af de store modehuse i mange år, er der endelig kommet fokus på plus size kvinder og mænd, og gudskelov for det. Takket være brands som No 1 By Ox og andre mærker, er det blevet muligt at købe moderigtigt og lækkert tøj, uanset hvad størrelse man er. Vi er dog ikke helt i mål endnu, men med det øgede fokus på folks ret til at være hvem de ønsker at være, og en accept af alle uanset størrelse, kan vi forhåbentligt snart opleve, at plus size mænd og kvinder, kan købe det samme lækre modetøj, som alle andre kan.