Åbent brev til folketingets politiker

Åbent brev til folketingets politiker claespedersen
Fritag el-cykler fra moms.
Åbent brev til vores Folketingsmedlemmer.
Mange ældre har i vores samfund svært ved at komme rundt på grund af gang besvær, og er afhængig af andres mennesker hjælp til indkøb og andre gøre mål i hverdagen. Mange ældre og overvægtige og mennesker med sidestilende arbejde, der ikke har tid i dagligdagen til motion og finder det for hårdt at cykle, vil kunne få stor gælde af en el-cykel.

Vores folketings politiker snakker om de vil bedre forholdene og trivslen for vores ældre og andre beboer på vores institutioner og der er el-cykel og ganske glimerne, som et hjælpe køretøj til beboerne kan ud og få motion og indtryk i hverdagen.

Men da prisen er for høj på el-cykler afholder folk sig for købe dem, og det er sørgeligt for i en by som Vejle og andre byer hvor der bakker rundt om byen, er det for fysisk hårdt for en mange ældre og folk der i for mange år har fået lidt motion at cykle på bakkerne. Samt er det underligt når der er vedtaget internationale målsætninger på miljø konferencer om at mindske co.2 udslippet at politiker ikke bare i Danmark, men også i EU ikke følger den målsætning op.

Derudover lider mange byer under alt for meget trafik og kunne man få flere mennesker til cykle om det på almindelige cykler eller el-cykler er ligegyldigt i denne sammenhæng, og jeg så gerne at almindelige cykler også blev fritaget for momsen. Det vil ikke bare gavne den enkeltes borgers trivsel hvor overvægt er ved udvikle sig til en folkesygdom men også vores miljø og der er et område vores politiker kan sætte handling bag deres ord, om deres omsorg for ældre og overvægtige der ikke altid trives i deres hverdag samt gøre en aktiv indsats for bedre vores miljø i vores byer rundt omkring i landet.

Mvh. Claes Pedersen