Åbent parforhold...

Åbent parforhold... Nysgerrig Q
hvor man frit kan dyrke sex med andre end sin partner - kan det virkelig lade sig gøre uden jalousi osv.?

Jeg kunne ikke selv have et sådant parforhold, har ikke lyst til at dele min partner med andre - hvad det seksuelle angår :-)

Frigjorte par synes ofte (efter hvad jeg har hørt/læst) at det bl.a. giver et ekstra pift til samlivet at 'få noget fremmed' ind imellem. Fint nok, så længe begge parter er indforstået med det :-)

Lever du i et åbent forhold? I så fald - fungerer det uden 'gnidninger'?

Hejsa... anders_engberg
Spændende emne du har taget op...

Well - har ikke selv været i direkte åbne forhold - men min bror og hans forlovede derimod.. får røde øre ved tanken om de ting han har fortalt mig...

Men han foretrækker at kalde det ubegrænset kærlighed - og ønsker hun noget han ikke kan give hans kæreste - så må hun jo få det andetsteds - og omvendt!

En anden ting er jo at prøve grænser med sin kæreste - partnerbytte eller trekant f.eks. - hvis begge er indforstået - så synes jeg det er helt ok!

Sex er blevet kædet meget sammen med kærlighed og intimitet - men man kan godt have god sex uden... Det hele skal vel ikke være så seriøst - det er sundt, sjovt og spændende at eksperimentere og leve fantasier ud - bare alle er inforstået..
- men som single er det jo heldigvis nemt - men der står jeg nu også fast på at begge parter skal være indforstået inden man går igang..

;o)

Anders

Enten eller Freddy
Hvis du ikke selv bryder dig om sådan et åbent forhold, hvilken jeg godt kan forstå, så er den vel ikke længere !!!

Enten har man et forhold eller også boller man rundt med åbent skræv.

Min kæreste siger det er ok! s10
Min kæreste og jeg har faktisk tit talt om dette emne. Det handler nu mere om at vi fandt hinanden så tidligt i livet (jeg var 15, han var 17) og at vi derfor kun har dyrket sex med hinanden. Min kæreste har sagt at jeg da bare kunne prøve nogle andre for at se hvordan det var. Han ville nok bare ikke høre alle detaljerne.

Jeg blev helt lamslået da han foreslog det. Jeg vil da under ingen omstændigheder have at han dyrker sex med andre. Så må han stoppe forholdet hvis han syntes det hele er gået for hurtigt. Jeg tog det faktisk som at han godt selv kunne finde på det. Eller i hvert fald havde meget lyst til det. Jeg fik vist nok lige fortalt ham at jeg IKKE synes det er ok.

Jeg tror det kan fungere for nogle. Bare ikke for mig.

Ms. S

typisk uerfaren fyr
det samme har jeg foreslået min kæreste, som heller ikke har meget erfaring, hun er også megajaloux og dobbeltmoralsk.

Har sagt til hende: man lever kun en gang, og hvad man ikke dør af, bliver man stærkere af, det sagde psykopaten Friederich Nietzche ihvertfald og det har gang på gang på gang på gang vist sig at være rigtigt i hverdagens Danmark.

Men nej, åbenbart hellere sidde bag sin ligusterhæk, hytte sit eget skind og være bange for at man mister alt, hvis man vover det mindste.

Nixen miku
Min psyk siger at han har masser af "kunder" i åbne forhold - det kan ikke lade sig gøre for langt de fleste mennesker.