åh altså...

åh altså... frøken 28
Hej Tini :)

Jeg har et lidt udefinerbart problem.
synes det er læææænge siden jeg har set / fundet tøj der bare var mig.
Jeg synes der er for meget underligt og dårligt tøj, hvad angår farver, snit, mønster, kvalitet mm.

Der er rigtig irriterende efterhånden.

Jeg er til det forholdsvis enkle klasiske (er ikke så høj) men gerne kombineret med noget feminint med et twist af romantik/boho.

synes det er svært, savner dengang man kunne finde tøj man var super tilfreds i.
Nu kan jeg højest føle jeg kan finde noget der er okay.

Måske jeg trænger til inspiration.

Måske er det enkle look fint fint dresset op med bælter og smykker osv

ret zab1983
Hej Tini.
Undskyld jeg ikke svare dig - har bare brug for at give dig ret. Nogle gange tænker jeg "leje en shopper".. Nogle gange mangler man en udefra og veninderne kan have tildens til at synes alt er såå fiiint.. forstår du hvad jeg mener?
Min pointe er bare "jeg har det på fudstændig samme måde som dig"...
Sig endelig til hvis du får idéer, jeg er selv casual men på grænsen til at synes det er alt for kedeligt at være efterhånden, men kan ikke finde stilen.. Sorry jeg ik' hjalp dig her egentlig :-P

hej kvinde 28
Det er helt okay, jeg er gået ombord i klædeskabet, og ved du hvad, jeg har fundet to str casual men meget fine hørbukser jeg tror jeg kan shine lidt op med nogle bånd, knapper og broderier.
Det er lidt fedt :) ved hvad natten går med haha
godt nok ikke årstiden til hør..

mangler noget spray til tekstiler der gør at fnulder og skidt ikke sætter sig på det, nogle der kender det?

Mangler også sko i str 35 især sommersko kan jeg aldrig få det småt nok, hvor kan man finde dem?

Hvad gør dig tilfreds? owild
Hi Frøken!

Den følelse af irritation som du skriver du har, kan netop være p.g.a. at du ikke ved hvad det er der skal til for at du føler dig godt tilpas.
Når du ikke ved hvad det er, kan du heller ikke gå målrettet efter det. Så måske skulle du bruge lidt tid på at reflektere over, hvad det er der skal til for at du kommer til at føle dig godt tilpas. Skriv det evt. ned.
Når du ved det, kan du målrettet gå efter det - for tøj er der masser af i alle former og farver;-)- og du kunne prøve det enkle klassiske look, med accessories i boho style, for at få lidt kant.

De bedste hilsner
Tini

Alle ligner hoboes, ikke bohos Ann O. Nyhm
Det hjælper ikke noget at gøre sig klart, hvad det er, man gerne vil ha', når man ikke kan få den stil for tiden, Tini (otte syv seks ;)

Jeg er meget bevidst om, hvad det er, jeg går og visualiserer; men det findes ikke i den mode, der er i øjeblikket. De 7 stykker tøj, der findes i sort i et ordentligt design hver måned, er væk på et øjeblik, og hvem har tid til at shoppe tøj hver uge?

Noa Noa lavede faktisk en del godt tøj; men det kan man ikke købe her i Nevada, hvor jeg bor, så jeg ved ikke, hvordan det er nu om dage. InWear var blevet helt 70'er agtigt allerede inden jeg flyttede: trøjer med eet ærme eller farvestrålende, syntetiske modeller, tryk - hvem gider gå i den slags?
Hvis jeg ville kalde mig selv designer i disse modetider, ville det osse være for nemt for mig at kopiere gamle kassebuksemodeller o.s.v., men jeg mener det er overstået, og specielt for den nye tid, vi lever: Der mangler simpelthen noget nyt og lækkert.

Man kan finde ludertøj og tøj for husmødre (som har samme drømme) fra samme skuffe - men ikke noget med den værdighed, en kvinde har brug for, hvis hun gerne vil respekteres på lige fod med mænd - af mænd!