Åh kære Helle ..

Åh kære Helle .. Pigen med drømmene
Kære Helle
Jeg er en pige på de 19 år.
Jeg har været i et meget kompliseret forehold med en fyr, jeg valgte så at gå fra ham fordi at han ikke behandlede mig godt. Ser du om jeg nogen sinde møder den eneste ene? Og ser du om jeg nogensinde får børn?
Min far har haft lagt hånd på mig (slået mig). Det har gjordt at jeg slet ikke vil snakke med ham mere, jeg synes jeg har det lidt hårdt! Jeg har meget med at hjælpe andre, men nogle gange glemmer jeg at tænke på mig selv.
Min mor er aldrig tilfreds med mine valg, hun vil ikke lytte til mig, jeg føler lidt at jeg er det sorte får i familien :( .. Ser du om jeg får en lejlighed og flytter hjemme fra så jeg kan få lidt fred? Og ser du om der overhovedet er lys for enden af tunnelen?
Ser du om hele min familie vil vende mig ryggen hvis jeg flytter? (det har de hentydet til)
Jeg er lidt bekymret for min fremtid, hvordan det hele vil se ud? Når jeg at blive færdig uddannet pædagog?
Nogen gange synes jeg bare at det hele kan være lige meget, hvorfor skal alt gå galt for mig? Hver dag går jeg ud i skoven, tænker en masse tanker, drømmer om en lykkelig fremtid og giver mig til at tude, jeg orker ikke at tude mere nu. Jeg håber du kan hjælpe lidt Helle.. Jeg er lidt Lost lige nu [:*(]

Puha, det var en ordenlig mundfuld..

Kærlig hilsen
pigen med de mange drømme [s]

Kære drømmer...:-) hellenemborg
Kæreste Smukke sjæl.
Det første jeg skal sige til dig er, at du skal huske, at det altid er mørkest lige før daggry....:-)
Ja, der er en dejlig kæreste og børn til dig, men først oplever jeg, at du skal træffe nogle store beslutninger i dit liv, nemlig at vælge dig.
Den proces du står i lige nu er ikke let - den handler om at få andres hoveder ud af dit system og lære at vælge det der er rigtigt for dig - uden hensyn til om det er godt for andre eller de ikke billiger dit valg.
Det er svært - rigtig svært ja, men jege har en fornemmelse af, at du er en stærk pige, der godt tør gå dine egne veje. Du har kæmpet en ensom kamp igennem mange år om at få nogle lidt fasttømrede holdninger til at bevæge sig i din familie og andre steder - det har været en sej og svær proces og som jeg fornemmer det er du der nu hvor du bliver nødt til at tage et valg: Nemlig dig. Det er tid til at behandle dig som det smukke, dejlige kærlige væsen du er. Tid at give dig selv den kærlighed du sådan længes efter. Den bedste måde at gøre det på er at lytte til dit hjerte. Da jeg ved du er en intuitiv begavet og meget sensitiv pige, så brug skoven, brug træerne og søg dine svar der.
Spørg dig selv hvad du virkelig har lyst til, mærk efter og følg dit hjerte. Når tankerne på andre og den dårlige samvittighed kommer ind, så tager du en dyb indånding og holder fast i det dit hjerte siger. Brug evt et kort mantra: "Jeg lytter til mit hjerte" eller "Jeg vælger mig" eller....men brug det samme igen og igen indtil du har gjort dig lidt mere fri af andres forventninger og greb.
Lad ikke andre styre dig ved at true med at vende dig ryggen. Af frygt gror intet.
Gør deet du føler for, flyt og skab det liv der er dit. De andre vil følge efter når dynningerne har lagt sig.
Der er rigtig gode muligheder for at du bliver færdig uddannet som pædagog og ja du bliver en formidabel god en ovenikøbet...:-)
Så på med vanten søde dig og kig op: Se solen skinner og jaeeeeeee. den varmer også dig.
Har du brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at ringe eller skrive for en session
I Kærlighed Helle Nemborg
www.nemborg.dk