Åh nej jeg er bleve forelsket

Åh nej jeg er bleve forelsket anatomy_guy
Jeg er blevet forelsket i min søsters 18 årige veninde, og jeg kan ikke holde op med at tænke på hende. Min søster ved godt jeg kan lide hendes veninde, men hun vil ikke hjælpe mig med at komme i kontakt med hende igen, da min søster er bange for at miste hende som veninde, hvilket jeg da godt kan forstå. Men jeg kan bare ikke få hende ud af hovedet og ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg må se hende igen.

mere... anatomy_guy
Hvad skal jeg dog gøre??

Ring til hende og inviter hende ud Mille**
Hvor svært kan det være - og hold så op med at hænge i din søsters skørter. Det får man ingen kæreste af.

jeg ville hvis jeg kunne anatomy_guy
Ja hvis jeg havde hendes nummer, det er jo min søster der har det, og det vil hun ikke give mig. Så i dette tilfælde er jeg desværre lidt afhængig af min søster. Jeg ser jo ikke hendes veninde særlig ofte, så kan jo ikke bare gå op og spørge om hendes nummer.

ja den er svær iza-pigen
når det er ens søster.
hvor gammel er du???
når din søster har hende på besøg kan du hive hende stille til siden og spørge om du ikk må få hendes nr for din søster vil ikk give det ud ell. bbare spørge om du må få det på den måde kan du se om hun overhavedet vil snakke md dig.....

Jeg er 26 anatomy_guy
Jeg er 26, så ja den er lidt svær da jeg ikke bor hos mine forældre.

Hør godt efter ! Anonym
Næste gang du ser hende, går du hen til hende, og spørger hende høfligt om du må få hendes nummer, og evt. om hun ku tænke sig at gå i byen med dig.

Held og lykke.

Nød plan : Anonym
Hvis dette ikke virker, eller du ikke føler du kan "klare" det..
Så stjæl din søsters telefon, lav lidt sjov ud af det - og lur nummeret ;D