Åndedræts-Leg?

Åndedræts-Leg? MSkorpionKbh
Jeg hører gerne fra kvinder med deres erfaringer og oplevelser med 'Åndedræts-Leg'

??? Uvidende
Hvad går åndedræts-leg ud på?

Svar På Dit Spørgsmål MSkorpionKbh
Sex mens man trykker på sin partners halspulsåre, eller anden form for iltmangle

har hørt om det...hvilken virkning hhh
Hej
Har en ven, der har fortalt om det. Men han nævnte ikke noget om, at det var i forbindelse med sex???? han sagde bare, at han engang besvimede, slog hovedet pga, at han havde trykket sig på halspulsåren.
Han turde nok ikke fortælle, at det var i forbindelse med sex. Hvilken virkning skulle det have at trykke sig der?? bedre orgasme el. hvad?

Har Hørt Vikingdk
Jeg har fået at vide den orgasme man får under denne leg, er ret fantasisk. Man skal aftale hvad der skal ske på forhånd, og have meget stor tillid til sin partner.Jeg nyd mest at hun havde kontrol, men vi skiftes til at styre.

Ånd----svag Sensuella
Det er noget nær det mest sindsyge jeg nogensinde har hørt, tænk at man kan tro orgasmen bliver bedre bare fordi man dør af ilt mangel.
Det næste bliver vel at nogen har hørt at orgasmen bliver bedere med en plast pose over hovedet.

Min oplevelse Vikingdk
Tror nok at det stammer fra Østen. Helt sikkert skal der være aftalte signaler, så legen ikke går for langt. Seksuelt var det det mest erotisk jeg har oplevet. Min kæreste tændte på at have kontrolen over mig.

Svar Til Sensuella MSkorpionKbh
Syntes du skulle holde dig til missionær stilling. Det to mennesker bliver enig om, skal der ikke være fordomme imod. Iøvrigt ved du ikke nok at til at udtale dig. Jeg tror nærmest du er bange for hvad du ikke forstår.