Årets bedste kronik!!!!

Årets bedste kronik!!!! Shalom
Finder du i dagens JP:

http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3897518

Hellere sent end aldrig komododragon
Det er glædeligt at der er flere og flere der er ved at vågne op og er begyndt at indse at de facistiske strømninger i islam ikke længere kan bortforklares og negliceres. Det er et alvorligt og særdeles aktuelt problem.

Vi skal stadig være åbne og tolerante. Omvendt må tolerancen stoppe der hvor den bliver misbrugt. Misbruger man vores tolerance til at fremme fanatisme, segretion og modvilje mod vestlige og danske værdier, så har man ikke gjort sig fortjent til den.
Med andre ord kan folk som f.eks. Abu Laban, Ahmed Akkari og Said Mansour godt pakke deres håndbagage og se at skrubbe ud af vagten i en allerhelvedes fart.

Vi skal ikke tolerere intolerance i tolerancens og den politiske korrektheds hellige navn. Der må være en grænse.

Og så ? Har DU en mening ? matte-gok
eller skulle du bare henvise til en kronik af en europæisk master i Menneskerettigheder og Demokratisering (!), som blander realiteter og tåbeligheder i en skønsom suppedas.

Der er ikke meget sjov ved en henvisning, hvis ikke du kommenterer den.

Det er jo ikke ... Den forundrede
...enhver ytring og ethvert indlæg, der er lavet for at netop du skal synes, det er sjovt.

Hvis ikke du synes det er "sjovt" eller interessant, så "drop it like it's hot!"

Bare et godt råd for dit blodtryks skyld! ;-)

Tak for den venlige tanke :-) matte-gok
Jeg havde nu heller ikke forventet at Aristoteles skulle more mig ud over alle grænser. Jeg havde bare et lønligt håb om, at han for en gangs skyld ville komme med sin egen mening - med hans egne ord.

Men bare rolig - jeg holder ikke vejret, indtil det sker :-)

Man græmmes Per Ker
- og man bliver helt stum! Det er (endnu)een af den slags indlæg, som vi om 10 kan se tilbage på og sige: "Vi VAR jo advaret"!
Det åbnet unægtelig et andet scenario, nemlig det at en del af de nulevende politikere vil kunne dømmes for landsskadelig virksomhed når vi får konsekvenserne af deres forfærdende laissez faire politik at se.

Ikke mindst kan man ane en mulighed for at de politikere, der var med i Særlov-skandalen i 1992 vil kunne stilles for en rigsret når vi inden længe får vores første "ægte danske" terrorist(importeret fra "Palæstina" altså)!

Ha-ha!! Den forundrede
Nej, man skal ikke holde vejret, for vejret holder ikke!
Det bliver storregn fredag aften!! ;-o

God weekend til dig, Matte-Gok!!