Århus Kommune blev advaret om økonomien

Århus Kommune blev advaret om økonomien Kong Hans
Århus kommune blev advaret 6år tilbage, først af nogle økonomer, senere måtte tidligere socialdemokratisk borgmester Flemmning Knudsen i et interview også indrømme at der skulle spares alvorligt, faktum er at overhørte sin egen viden og økonomernes viden om kommende tilstand i kommunen.

Så kom Louise Gade som ny borgmester, og forsøgte at få spareplaner igennem , men blev kuppet af Nicolai Wammen/socialdemokratiet + SF + R , de gik udenom Louise Gade og lavede forlig som betød øgede udgifter.

Nu sidder den nye socialdemokratiske borgmester Nicolai Wammen med de problemer som han SELV og tidligere socialdemokratiske partifæller skabte flere år tilbage, siden har Wammen selv godkendt den økonomiske aftale med Kommunernes landsforening , og giver nu regeringen skylden for "ulykken"

politikere er berøringsangste når det gælder besparelser, HVORFOR skal det hver eneste gang laves besparelser på børne/skole/ældre områderne, de sidste 15år har det hvergang været specielt på børne og unge området at de "tør" lave besparelser, JO FORDI de ikke "tør" gennemføre besparelser i Århus kommunes enorme og konstant voksende administration, Der er tusindevis af kontorpersonel(som ganske vist laver et arbejde) men dette arbejde og kontrol apperat som det reelt ér , det fylder mere og mere, tænk hvergang Århus byråd har byrådsmøde, så sendes forslag til videre beregninger og høringer og ud i nye udvalg, altså ud til embedsmændene og deres medarbejdere, altså administrationen stiger støt pga. politikernes ubeslutsomhed og berøringsangst.

Uddybelse af berøringsangsten ligger i at politikerne ikke bryder sig om at begynde at rationalisere i egen kontor administrationen FOR disse mennesker er nogle de er i samme hus med og kan risikere at møde, måske sidder de dagligt i samme kantine med dem, eller endda sidder de ved samme bord og spiser frokost!

jamen det er da heller ikke rart at fyre folk!

Men her vælger de så hver gang at gå ud i alle de små børnehaver-SFO´er , fritidsklubber for disse nu snart fyrede mennesker eksisterer jo kun på papiret i deres beregninger, de sidder ikke til frokost med dem osv..

Så det handler mere om at politikerne ikke er rustet til nr1: at kigge indad i kommunens voksende administration, og nr2: psykologisk eller sociologisk set vælger besparelser de steder som ikke berører dem selv i dagligdagen for det er meget ubehageligt, det er "jo" nogen vi kender!

Der skal sgu nytænkning til i den offentlige administration hos politikerne , der er skåret så meget ind til benet indenfor Danmarks kommende resourcer, børn og unge de skal en dag overtage efter os, giv dem nogle bedre betingelser, ganske enkelt.

Der er 26.000 mennesker ansat i kommunen, hvor mange pædagoger er der i det tal, mange opgaver er igennem årene blevet udliciteret, så igen der sidder et væld af kontor administratorer og kontrollerer tilbage, spar der!

Århus er dyrere end de fleste kommuner mht. børnepasning, ja men hvor mange pædagog timer iforhold til andre kommuner har århus pr. barn/ung , der er mindre pædagoger pr. barn/ung i Århus ifo. til mange andre kommuner, så det er endnu engang på administrationen der skal sættes ind med besparelser nu!

Kong Hans

Wammel er populistisk sort-boks
Og det er ganske rigtigt at han taler med 2 tunger som en ægte imam.

For at beholde taburetten lover han guld og grønne skove til sine vælgere. Det er jo et velkendt kneb blandt visse politikere. Politikere som egentlig burde stilles til ansvar. Hans løfter fra valgkampen er jo løgn, og nærmer sig mandatsvig.

Den Ungarnske minister lyver også Kong Hans
Den Ungarnske ministerpræsident lyver også, han er også socialdemokrat, gad vide om det hører den socialdemokratiske ånd til at lyve?

Og se Poul Nyrup Rasmussen stå i den bedste sendetid på tv og bakke den ungarnske ministerpræsident op om hans løgne, det siger ikke så lidt om Nyrup.

Nej, du har ret sort-boks
I disse tider er al anstændighed væk. Det er en bevidst løgnagtig propagandakrig der føres fra socialdemokraterne for øjeblikket.

Men i Sverige er det endelig gået op for befolkningen.

Der kunne snildt spares på f.eks mormor06
de mange møder pædagogerne afholder,der er stue-møder,tirsdagsmøder,personalemøder og mange flere,og som bekendt er pæd. jo ganske gode til at snakke,så meget af det der bliver sagt på disse møder,er ikke nødvendigt,-- man kunne også spare på bugettet ved ikke at købe så megen nyt legetøj hjem,børn bliver ikke lykkeliger af det sidste nye,man kunne måske bytte imellem de forskellige inst.Engang da jeg var nyansat i en ca.et år gammelbørnehave i køkkenet,og søgte en rørmaskine som kunne fungere til de 60børn+personalet,var svaret mej,det er ikke nødvendig,den kenwod der var,mente de var god nok,og de havde så 3forskellige kontorstole på prøve,kunne ikke beslutte sig,så valget blev den dyreste,så på den led har jeg ikke så megen imod besparelser--et andet sted at spareer:på rådhusene,maden der,kan borgmesteren ikke selv tage sin madpakke med??og hvis det skulle være nødvendig med mødemad,få det udefra,eller f.eks have noget i fryseren,som rådhusbetjenten så kan varme,--rengøringen på rådhusene kan der også sagtens spares på,da man f.eks ofte rammer ved siden af papirkurven,der behøver da heller ikke gøres rent inde på deres kontore hver dag. der er som sagt masser af steder og især inden for deres egne rækker

Løgne m.m. McMe (unplugged)
Meget kunne tyde på, at løgne og bedrag ikke bare hører hjemme i Socialdemokratiet:

www.forbryderalbum.dk

Mvh.
McMe

Jamen vores møder Pædagog
er normalt vigtigere end børnepasningen.

Ja,det ved vi da godt,men For mormor
i kan vel bare mødes i jeres fritid,men selvfølig der får i ikke gratis mad,lige som i jo ellers gør,det er dog helt ok,men mange af jer er uansvarlig m.ht at sætte mælken på plads,lukke køleskabet,ikke spise et stort måltid,det er jo da kun et pæd.måltid som det så flot hedder. Ja,som køkkendame kan jeg pege på mange ting,og ikke af ond vilje,men fordi der jo skal spares.Hvad med de timer der tilkommer de handicappede og ikke bliver brugt???