Ægtefællebidrag - Hvad er rimeligt?

Ægtefællebidrag - Hvad er rimeligt? PoulK
Hejsa,

Jeg er blevet skilt efter at have været gift i 10 år. Min ex har aldrig ønske at arbejde, og jeg har flere gange tvunget hende ud i arbejde. jeg ved at nogle sammen vælger, at den ene part (oftest konen) kan gå hjemme og passe hus, mens mande passer sin karriere, det var ikke tilfældet her, og også en af grundene til skilsmisse. Min ex er af den mening, at det var mig der ville skille, så jeg skal sørge for at hun stadig kan leve som før. dette er jeg slet ikke interesseret i, og følger kun de regler der nu engang er.
Hun er blevet tvunget til at arbejde nu, men er på mindre end 1 år, blevet fyret 2 gange!!

mit spørgsmål går på, om det er mit problem, at hun ikke kan holde på sit arbejde (jeg ved at det er pga. samarbejdes vanskeligheder, at hun er blevet fyret, ikke nedskæring el. lignende) Ægtefællebidraget er bestemt gennem statsamtet, og er sat ned, da hun fik arbejde nr. 2. Bliver det nu sat op igen?

Urimeligt ringe Anonym
Jeg ved ikke om denne regel træder i kraft her.

Men urimeligt ringe reglen siger, at den ene part, som oftest kvinden, ikke må stilles urimeligt ringe efter en skilsmisse, og jeg mener ikke du kan komme uden om det.

Ja, hvis der er plads i din indkomst og hun søger amtet**
ellers ikke. Det offentlige er ikke interesserede i at forsørge hende, så længe du kan, så I er to mod en.

Rimeligt ! iampersson
ganske enkelt kr. 0,00 - hvis man vil noget med ligestilling skal ægtefællebidrag afskaffes.
Giv til børnene i stedet.

Ja - smarte Gidrag
det er nemlig meget bedre for mor. Bidrag til børnene kommer du aldrig af med. Bidrag til hende bortfalder, når hun finder en anden sponsor eller får mere i løn, så det er rigtig godt tænkt.

Og så lige en anden ting. Få implementeret dine ligestillingsteorier MENS du er gift, så opstår problemet ikke. Du kan ikke både puste og have mel i munden - sonny!!

Rimeligt eller ej? PoulK
Det er bare SÅ trælst, at skulle igennem denne trædemølle hver gang hun bliver fyret. Og så igen nå hun igen får et arbejde, og tjener lidt mere. Jeg får ikke nogen Direktør løn, men tjener dog lidt mere end hende. Hvad ang. Børnene er der her ingen tvivl, de skal selvfølgelig have, det er der slet ingen tvivl om. Bare en skam at jeg ikke kan være med til at bestemme, hvad det de går til. Ex'en mener åbenbart at det er mere vigtigt med en ny fladskærm, bil osv. I stedet for vinterjakker, støvler osv. til børnene. Og ja, jeg ved godt at jeg lyder gnaven, men det er bittert, at have puttet penge i r.... på hende i så mange år, uden at hun har bidraget overhovedet! Og så hænger man på hende 5 år ekstra efter skilsmisse. Oveni det, skal det også nævnes at hun, når hun har modtaget dobbeltbørnebidrag fra mig, dobbelt børnebidrag fra staten, ægtefællebidrag, løn/dagpenge, samt fået boligsikring. Har et betydeligt større rådighedsbeløb end jeg har!

Mener du ikke en bil Pst**
også kommer dine unger tilgode? Er det sundere at hænge bag på en cykel i morgentågen? Yark!!

De skal vel ikke stilles ringere end da de levede sammen med dig? Eller er det ligegyldigt bare HUN ikke kan se Nyheder i en fladskærm?

Intet Skilt mand
absolut intet, hun får sikkert allerede i hoved og røv af det offentlige og hvis ik det er nok kan hun lette røven og komme ud og arbejde..

Bil! PoulK
Hvad er der galt med en model 2005? og tro mig hun sætter sig ikke op på en cykel!! Det jeg vil sig, og hvis du for øvrigt har læst starten på indlægget, er at jeg har tigget og bedt om at hun skulle arbejde. Vi har aldrig "aftalt" som nogle gør, at hun skulle gå hjemme. Hvis hun så i det mindste lavede noget mens hun gik hjemme, såsom at gøre rent og lave mad, men nej! derfor er det ekstra surt, at når man endelig tager konsekvensen af dette, "hænger" på hende 5 år endnu! jeg har dælme ikke råd til hverken ny bil eller andet smart grej i de 5 år. Og nej jeg mener ikke at det kan være ligemeget om de ser nyheder på en fladskærm eller ej, når mine børn går rundt i alt for småt sommertøj i oktober måned!

at nogen kvinder kvinde årgang 72
kan være så ynkelige... Har aldrig kunne forstå dem, der ikke satte en ære i af kunne klare sig selv.

Stakkels dig at hænge på hende. Og stakkels, stakkels dine unger.

Bliver helt flov på mit køns vegne!

Tjaa PoulK
jeg forstår det heller ikke, hverdagen uden ægtefællebidraget kommer jo før eller senere. Deter bare som at tissse i bukserne for hende. Det varmer her og nu, men ikke længe. Godt at der findes nogle af din slags kvinde årgang 72, dem vil vi have nogle flere af :-)

Jeg vil sgu da heller ikke af med iampersson
bidrag til børnene ??? hvad er det for en usympatisk indstilling ? Bidragen til børnene forsvinder iøvrigt når de bliver 18, derefter er det frivilligt ! [;)]