Ægteskabets redning ?

Ægteskabets redning ? Anonym
EB skriver at et knald om dagen redder ægteskabet !!

Konklusionen er lavet udfra en amerikansk undersøgelse.

Tror du på det ? Er der virkelig ikke mere eller andet som er ligeså vigtigt,- hvis ikke mere ?
http://ekstrabladet.dk/visartikel.iasp?pageID=238564

En gang om dagen ... Anonym
Uden at have læst artiklen, er jeg sikker på, at der menes, "redder ægteskabet fra utroskab", og min egen holdning er da også den, at hvis man elsker hinanden, og begærer hinanden, så er en gang om dagen (mindst) da næsten en selvfølge.
Hvis ungerne bliver passet og plejet som de skal, hvad skulle så være vigtigere i et ægteskab end godt sex????

fra mandens side! gennemslagskraft
det handler om, hvad der gør mænd tilfredse og da mænd er nogle stakkels, u-udviklede primater, som står stille på et lavere udviklings-niveau end kvinder, ja, så er sex det,der sidder yderst på frontallappen (hjernen)
'LOL'

Hmm .... f.eks. ... Anonym
... kunne gode lange og dybe samtaler være vigtigere indimellem ......

Den mentale og psykologiske side af ægteskabet og kærligheden er vel endnu vigtigere at holde "fit for fight" - ellers er der jo ikke noget som tænder en til sidst ....... hvis man vel og mærket ikke kun er til det ydre .....men absolut elsker sin partner pga. det indre !

Du har ... Anonym
... fuldstændig ret !!!

it takes one to know one....... Anonym
Efter 20 års samliv elsker jeg stadigvæk min kones indre men det kniber efterhånden med det ydre . Så jeg får opfyldt ALLE mine behov , nogle ude andre hjemme.
Hilsen Primaten

fra den anden side Anonym
Tror du ikke også hun gør/har lyst til det? Det vil du jo sikkert sige nej til, og så foregriber jeg begivenhedernes gang ved at spørge: Hvad får dig til at tro, at du stadig ser ud som en 25-årig?
Hilsen gyffe

redning af hvad....??? eyas
Det kommer vel an på hvad det skal redde.

Går det i forvejen godt og man virkelig elsker hinanden bliver det da ret ofte til elskov en eller flere gane om dagen.

Hvis to mennesker har "vokset" fra hinanden eller der er andre ting der gør det ikke fungerer så bliver det netop til "sex" og kan altså ikke holde sammen på et ægteskab.

To som ikke rigtig elsker hinanden gider jo heller ikke have "elskov" med hinanden og at f.eks. hun tilbyder sig i håbet om at han bliver selvom hun er ulidelig at være sammen med.....nej den tro jeg ikke på. Og at hun bliver sammen men en fjernsyns- sport narkoman og alkoholiker eller hvad det nu kunne være fordi han tilbyder at slikke hende eller give hende pjasen......nah...den holder vist heller ikke.

Desuden er amerikanerne altså skøre. Endvidere er undersøgelser altså en mærklig og ensidig metode til at stille noget op som man intet kan få ud af.
De fleste undersøgelser er sådan stillet op at det tilsyneladende kommer med en løsning på et problem og slet ikke ser dybden af det.

Så simpelt er et ægteskab altså ikke. Min kone røg da godt nok ud med sådan en vind. Havde da overhovedet slet ikke lyst til noget med hendes underliv sådan som hun var.

Hvis det skulle kunne lokke nogle mænd til at blive i et ægteskab bekræftiger det jo bare hvad nogle kvinder siger: Nogle mænd har ingen hjerne og tænker med p..ken.
Og skulle det lokke en kvinde til at blive i et ægteskab der er råddent fordi manden har en stor kæp og vil give hende den hver dag.....ja, så bekræftiger det jo også bare at nogle kvinder er som der er beskrevet i nogle af blondine-vitserne. :-)

Ja,ja ... Anonym
... forstår din mening ..... og betydningen og brugen af dit sprog !

det må være både-og Løven
Det er vigtigt at pleje den mentale og følelesesmæssige side af ægteskabet, men dybe samtaler kan man også få hos sine venner. Sex er en af de få ting, mange kun har med deres ægtefælle. Derfor er det vigtigt at holde den side af ægteskabet igang.

Samtaler ... Anonym
.... ja, dem kan man også få hos sine venner - men det forhåbentlig ikke detsamme som hos kæresten ??

Så er der da først noget helt galt !!!

hvordan kan det være yvonn
at så mange indlæg udvikler sig til køndenes kamp??

Kunne det ikke være at begge parter bare bliver gladere i hverdagen og at et aktivt sexliv måske forlænger ægteskabet fordi det er svært at være sur på hinanden når man lige har haft det dejligt sammen :)

Det kan jo også være at udsigten til sex "hvis kvinden ikke er for træt" får manden til at oppe sig på hjemmefronten så arbejdet bliver fordelt mere ligeligt ;o)