Ægyptens befolkningstilvækst (syg)

Ægyptens befolkningstilvækst (syg) freespirit
Følgende er et udpluk taget fra http://www.u-web.dk/egypten00.htm :

Befolkningseksplosionen er uden sammenligning Egyptens største problem. Befolkningstilvæksten pr. år i perioden frem til 2002 har ligget på knapt 1,8 pct. Det betyder, at befolkningstallet stiger med 1 mio. hver niende måned.

Befolkningseksplosionen øger andelen af den fattige befolkning og underminerer landets økonomiske vækst. Presset på Nildalen, som er egypternes spisekammer, er uholdbart. Snart 65 mio. mennesker har klumpet sig sammen på et areal på 35.000 km². Det svarer til Danmarks areal minus Sjælland.

I Kairo bor der nogle steder over 100.000 mennesker pr. km².

Egypten har i de seneste ti år modtaget en massiv udviklings- og fødevarebistand på 2-5 mia. dollars årligt.

Citat slut...

Se, her mener jeg det må være ris til egen røv og jeg håber de begynder at æde sig selv...

Jeg vil ikke betale til et land der administrerer deres befolkningstilvækst så uansvarligt og jeg har en fornemmelse af at det er helt bevidst...

Det er den verden vi lever i og sådanne ting må vi tage skarpt afstand fra og aldrig begynde at punge ud til denne destruktive adfærd...

Jo men... Flue Ulf
Er det ikke rundt omkring i befolkningens senge, at den dårlige planlægning foregår? Det er vel ikke deres regering, der bestemmer, at almuen skal yngle vildt? ... med mindre det medfører en økonomisk gevinst. Er det tilfældet?

De skal ikke flytte hertil!!! Antimuslim
De kan flytte til de rige musllimske golfstater istedet. Stater som på nuværende ridspunkt importerer tonsvis af ufaglært arbejdskraft fra Indien.

Går det helt i snot kan vi heldigvis lave vores brændstoffer selv efter sydafrikansk forbillede!
http://en.wikipedia.org/wiki/Sasol

Trist men sandt DanskKaffir
Dette er en af mange gode grunde til ikke at yde udviklingsbistand til stater som ikke tager deres befolkningstilvækst alvorligt.

Hvis kagen vokser med 1% og familien vokser med ½,8% betyder det at ALLE bliver fattigere hvis kagen er ligelige fordelt eller at de fattige bliver endnu fattigere hvis kagen er uligeligt fordelt.

Vi vil ALDRIG kunne rette op på denne skævhed ved hjælp af udviklingsbistand og det må så være op til det enkelte land at bevise at de vil udvikle sig ved at tøjre deres eksplosiv befolkningstilvækst. Dette kan de ikke fordi mange af disse lande stadig ligger under for religiøse tvangstanker.

Glistrup sagde engang: socrates
-de yngler som rotter-

så proppede de ham i fængsel, så sagde han noget lignende nogle år efter, så proppede de ham i fængsel igen!!

så DU skal være MEGET, MEGET varsom med hvad du insinuerer, ellers kommer store stygge ulv og tager dig direkte til kasjotten. De danske dommere er ikke på din side, så var din mund!! bare et godt råd.

MUSLIMER FÅR IKKE FLERE BØRN END DANSKERE OG DET ER EEN GANG FOR ALLE VEDTAGET!! - og vee den som påstår noget andet, han skal afstraffes på det kummerligste!! sådan er dèt!

ganske rigtigt socrates
lige i øjet kaffir - hvorfor dog kalde sig selv dèt?????

Hør her Assessment2
sidste gang jeg læste om det for nogle dage siden i en dansk avis, så falder fødselstallet også for indvandre her i Danmark. Hvorfor?
Måske fordi pigerne er ældre før de får børn. De skal have en uddannelse først.
24års reglen hjælper også i den retning.
Men Egypten har ikke levet op til deres ansvar.

8-10 børn for de. anonym
De yngler som rotter.Dagligt syn på gaderne,hvor de har alle ungerne efter sig,trip,trap,træsko,og en ny i rugemaskinen(maven).De er f...svineri med så mange unger,og dem skal staten betale til(bistandhjælp).

Glistrup skrev allerede om disse facts.... for 20 år siden Lullu Belle
Muhammedanernes fødselstal er svimlende højt.... man hvad er der ellers at tage sig til i dette gudsforladte land udover at dyrke usikker sex!

Ægypten - under "indenrigspolitik" dulkis
Jahhh - man er vel verdensborger, eller hur?

danmark har boris karloff
vel også modtaget noget af overskudet af disse "pyramidebyggere". boris karloff

Ja sikkert... freespirit
...men laver de noget..?