Ældre kvinder og unge mænd

Ældre kvinder og unge mænd Sulejma
Jeg har lige læst dette indlæg - og svar fra Joan Ørting på E.B.

http://ekstrabladet.dk/spoerg_joan_oerting/article212070.ece

Ja, jeg er sgu forarget over, at den næsten 60-årige mor åbenlyst tilkendegiver, at hun gerne vil dyrke sex med datterens 27-årige ven. Det er respektløst og grænseoverskridende over for hendes datter.

Desuden får jeg tricket en af mine fordomme... jeg har lidt svært ved at acceptere forhold mellem ældre kvinder/unge mænd og ældre mænd/unge kvinder, når aldersforskellen er 20 år og derover, dvs. aldersforskellen er lig = det kunne være far/datter ell. mor/søn.

Prøver at overbevise mig selv om, at 'kærligheden har ingen alder'... men jeg synes sgu, det er lidt klamt ;-/

Hvad er din mening om en aldersforskel på 20+ mellem kærester ell. elskende?

Er du - ell. har været - i et sådant forhold?

Rent seksuelt.... Metusalem
Ja, jeg har prøvet et sådant forhold. Men det var af rent seksuel karakter. En ung kvinde på 20år bad mig om en dans på et dansested. Snakken gik ping-pong hele aftenen, hvor hun betroede mig at hun ikke fik noget ud af sine jævnaldrende. Ikke noget med at jeg virkede ungdommelig på hende så den fordom med at jeg ville bekræftes eller noget i den stil.

Hun var simpelthen et frisk pust i mit liv, som ellers ikke fejler noget. Men hvis dit indlæg handler om rent seksuelle forhold uden at det skal vare et helt liv, så har jeg lige prøvet det. Og ja, jeg er 42 så der var en aldersforskel på 22år.

Der er adskillige grunde til at det ikke kunne blive af længerevarende karakter. Interesser, mine weekendbørn m.m.m.

Hvad du synes om emnet Oldemor
er dit eget problem.
Jeg- en attraktiv kvinde på 65- gør jeg hvad jeg har lyst til uden at spørge dig, der en selvudnævnt smagsdommer, om råd.
Min appetit skærpes, når jeg møder en attraktiv yngre mand, og DET skal DU ikke stikke din snude i.
Fes den ind?

Når det bare skal være sjov og ballade quinden
og ikke noget alvorligt, så betyder alder ikke noget.

Jeg har selv haft unge elskere, en af dem 30 år yngre end jeg - han var 30 på det tidspunkt. Vi nød legen begge to. Jeg måtte sætte en stopper for festlighederne, fordi han begyndte at blive lidt for krævende.

Så - det er ganske udmærket, når begge parter er enige om at det er noget kortvarigt og luftigt.
Snakker man derimod og ægteskab/fast forhold, er den store aldersforskel en forhindring, ikke mindst hvis en af parterne ønsker børn. Jeg tror ikke at mænd i 60'erne er særlig vilde efter at skulle starte forfra med småfolk, og for kvinder er problemet til at overse. Ganske vist læser man af og til om nybagte mødre mellem 60 og 70 år, men det hører heldigvis til sjældenhederne.

alså knightonranden
Hvis man møder en man tænder på og det bliver mødt positiv er alder da underordnet.
Kan ikke se alder skal bestemme om man har lyst til hinanden??
Har selv været sammen med en pige på 20 jeg 40,og en på 55 jeg 24.

Føler du dig ramt Oldebarn
- siden du reagerer så hidsigt?

Sådan Bedstefar
det er nemlig rigtig oldemor lige som jeg ville have sagt det Hvorfor skal livet dog være så surt og bsværligt lev det og gør det det er jo ikke ulovligt vel

Det hjælper ofte godaften
Hvis den ældste i forholdet har uforskammet mange penge, i hvert fald hvis forholdet varer lidt længere.

Du er patetisk! Jøsses
Fes den ind??

Naturligt Gartneren
Det har altid været meget naturligt med modne mænd og yngre kvinder, måske fordi det er mere attraktivt når kvinden er frisk og frugtbar.

En mand kan levere levedygtig sæd selvom han er gammel. Men kvinden skal være ung med feriliteten på toppen. Dvs. helst mellem 18 og 26.

Kan ikke se det store problem chinc
Nu kan jeg godt følge dig i, at det virker klamt at moderen ikke ville have noget imod at dyrke sex med datterens kæreste.
Men det er ikke alderen jeg har et problem med, det er det faktum at hun vil skide så meget på sin datter.
Der er vel ikke noget galt i at have det på den måde, men jeg føler at det er "misbrug af ytringsfrihed" så at sige, at give udtryk for det på den måde.
Nogen ting skal man bare holde for sig selv!

Ud over det kan jeg ikke se det store problem i stor aldersforskel...
Det kan godt væmme mig når mænd på 70-80 år finder sig en kone, fra et fattigt land, og hun kun er omkring 20.
Det er klamt, men for mig er det også klamt, fordi jeg til dels ser det som en form for udnyttelse.
Pigen får godt nok muligheden af at komme til et bedre land, med en forsørger, men det er klamt at det er pengene der skal danne grundlaget (har selv haft sådan en "gammel gris" i familien, han er dog lige død).

Nu har jeg selv en kæreste der er 14 år ældre end mig. Det er godt nok ikke 20 år. Men for mange virker det helt åndssvagt, og mange siger at vi overhovedet ikke burde have noget til fælles. Men jeg kan da fint snakke med min mor. Hun er da 41 år ældre end mig. Vi har, på en måde, et veninde forhold. Naturligvis er hun min mor, og det er ikke alt vi snakker om, men vi kan da fint pjatte, snakke seriøst, dele sorger og glæder osv. Så hvorfor skulle jeg ikke kunne det med en mand på samme alder?

Jeg ville så ikke personligt bryde mig om at have en på alder med mine forældre, men hvis andre har det ok med det, ja, så skal de ikke høre et ondt ord fra mig.

Fordom Den glade gris
Fordommen med "gamle grise" bunder i misundelse.

Der er intet så lækkert for en ældre herre, som at få en frisk, sød, eksotisk og ung kone. Han føler sig som teenager igen. Hun forguder ham, betjener ham og hakker aldrig på ham. Han søger tilgængæld for at hendes liv kommer i sikre og trygge rammer. En smuk og ædel situation som de begge for rigtig meget ud af.

Flot at han har modet til det, selvom mange misunder ham og derfor peger fingre ad ham og kalder ham for en "gammel gris".

Misundelse er en meget grim ting.

En finger peger udaf og tre syge fingre peger indad.

Når du skriver: Harpen
"...eksotisk og ung kone. Han føler sig som teenager igen. Hun forguder ham, betjener ham og hakker aldrig på ham. Han søger tilgængæld for at hendes liv kommer i sikre og trygge rammer. En smuk og ædel situation som de begge for rigtig meget ud af.

Flot at han har modet til det, selvom mange misunder ham og derfor peger fingre ad ham og kalder ham for en "gammel gris"."

Mener du mænd, som 'rekvirerer' thai-kvinder? Det lyder sådan?

Hvis det er tilfældet - føj! Disse mænd har jeg intet tilovers for. Thai-kvinder er kun sammen med 'vestlige' mænd for at få et bedre liv og samtidig kunne sende penge hjem til familien. Det har sjældendt noget med kærlighed at gøre. Thai-kvinder der gifter sig med mænd fra vesten prostituerer sig selv - fysisk, psykisk og åndeligt... ligeså vel som andre prostituerede.

Min elsker er 17år Signe 92 år
Jeg er en dame på 92 men har en fyr på 17 som kommer og ordner mig nogle gange om ugen.
Jeg forstår da hendes mor, hun skal bare tage ham.

har det på samme måde anonym*
Jeg kan heller ikke rigtig klare den aldresforskel...

stor aldersforskel minder mig om incest og pædofeli...selv om hun/han er over 15 udgør forskellen den form for væmmelse i mig.vh. anonym*

unge piger og ældre mænd. human chatter.
huh, jeg har lige læst noget frygteligt om, at ældre mænd misbruger fattige piger fra fattige lande.

jeg tror at I kære damer har misforstået noget, der er ikke tale om udnyttelse, mange piger foretrækker ældre mænd, fordi de har erfaring og status.

mange piger tjener under 400 kr. pr. måned, hvis de altså har arbejde, og mange arbejder 12 timer hver dag, også lørdag.

søndag må de gå i kirke, og vaske deres tøj ved floden.

de piger som har en uddandelse, har selv betalt for den, og mange rejser til udlandet, for at arbejde til slaveløn, også her i Danmark, mange piger må betale en agent for at skaffe et arbejde, og når hun sender lønnen hjem til hendes fattige familie, tager agenten procenter.

mange piger må betale formuer, efter deres målestok, for at få et dårligt arbejde i Hong Kong eller i de arabiske lande.

mange mødre forlader deres børn i op til 3 år af gangen, for at skabe en bedre fremtid, hvis ikke det er manden der gør det.

pigerne går kun i seng med ham de gifter sig med, hendes mødom er den bedste gave hun kan give ham, og hvis ikke hun er jomfru, må hun gifte sig med en udlænding.

mange der gifter sig med udlændinge, er også jomfruer, jeg kender utallige eksempler på piger i trediverne, som stadig er jomfru.

mange kommer fra så fattige familier, at det kan være svært for os at forstå hvordan de kan overleve, mange får kun en skål ris og en saltet fisk hver dag.

de har ingen gammel ballast som mange danske piger har, med utallige kærerster, og børn med mange forskellige fædre, de har lært at bede for at overleve, mange gadebørn sniffer lim, for at dæmre sulten.

de ved intet om sex, og søger derfor heller ikke orgasme, som mange danske piger gør, og de går naturligvis ikke i byen og fester og drikker.

nu vil jeg ikke nævne lande, for det vil ikke være retfærdigt, men alt efter hvilken kultur de kommer fra, har de forskellige opfattelser.

piger fra visse lande er så underkuede, og desværre findes der gamle grise her i landet, som deles om at betale hendes pas og billet, men som også samtidig deler hende, når hun er ankommet.
hun kender ikke bogstaverne, og måske kan hun slet ikke skrive, men de fleste er engelsktalende, og de har en solid uddandelse bag sig, så de klarer sig meget bedre, end piger fra andre lande.

jeg har chattet med mange piger, ikke som Ardo, eller Scor, men om dagligdagen, og vores forskellige kultur.

man chatter ikke sex med den slags piger det første år, mange af de piger chatter også i yahoo messenger, men desværre er der også så mange modbydelige muslimer på denne side, og nogle gange bliver man nødt til at slette dem.

desuden er der også ufattelig mange amerikanske ludere på siden, ludere, som viser sig selv på cam.

det skal man naturligvis betale for, men ingen er vel så dumme, at de vil betale for at se en nøgen luder.

hvis ikke I har prøvet det, så download yahoo messenger, det er gratis, og du skal naturligvis ikke bruge dit eget navn, eller adresse.

man lærer hurtigt at kende forskel på de beskidte piger og fyre, men når først man kommer ind, kan man chatte med mennesker fra hele verden.

man kan også bare ignore dem, og så ryger de ud af systemet.

man kan også ringe gratis, hvis man downloader www.skype.com, man kan ringe gratis til alle der har skype, ellers må man betale et ganske lille beløb, med et visa card.

jeg kan naturligvis ikke anbefale nogen pige, at besøge københavn eller århus, det er luderbyer, hvor der findes et utal af skilte udenlandske piger.

jeg læste godt det om den 27 årige fyr, som ville bolle med en kvinde på 60, men det var altså ikke pigens kæreste, men en ven, og hendes mor ville absolut gå linen ud, det er usmageligt, kvinder over 50, skal have skeden syet sammen med et jagtgevær, der er ikke meget sex i dem, og mange mænd ville nok ønske, at de kunne skifte hende ud.

danske piger boller hvor der er fest og penge, jeg tror ikke på, at det er kærlighed der fører til et lykkeligt ægteskab, men derimod en fælles ensomhed, kvinder elsker at ændre mændene, og mændene lader dem tro at de kan gøre det.

det er nemt at se om et par er gifte, eller single, hvis damen cykler foran manden, så har hun allerede fået ringen på, og hun styrer ham med hård hånd, men hvis de cykler ved siden af hinanden, eller hvis manden er lidt foran, ja så har hun ikke lokket ham i fælden endnu.

rødstrømperne har heldigvis ødelagt meget for kvinderne, tidligere skulle man holde døren, og betale regningen, men det er slut nu, pigerne kan selv, men de er ikke meget for at betale, og de vil stadig have blomster, hvis ikke han giver mig gaver, tænder han ikke på mig, og jeg har også skrevet under på lånet til hans nye motorcykel, og motorbåd, de fleste par er så forgældede, at de forhøjer lånet, når de har fået lidt værdistigning, under skorstenen, på huset.

for ganske kort tid siden, kørte jeg en tur i byen, jeg skulle aflevere et brev, men desværre punkterede det ene hjul, og jeg havde ikke fået min telefon med, så jeg spurgte en dørmand, om jeg måtte gå ind og ringe efter hjælp.

hele baren var fuld af unge mennesker, og jeg havde aldrig været der før, så jeg skimtede efter telefonen, pludselig var der en ung pige på ca. 17 år, som rykkede i mig, og sagde, 300 kr. uden for, uden for hvad, sagde jeg, jeg skal bare låne telefonen, men måske troede hun, at jeg var på pigerov, det er bedre at lægge 300 kr. på bordet, og banke dyret af, og score 600 kr. skattefri.

men måske manglede hun 300 kr. til hash, eller netstrømper.

når jeg går i min have, bliver jeg opsøgt af alle slags fruentimmere, både unge og lidt ældre, uhm sikke lækre liljekonvaler du har, må jeg se dem, dem skulle du plukke til din kone, hvis hun ser rimelig ud, siger jeg, at jeg ikke har en kone, og straks vil hun både vaske gardiner og havefliser.

ældre damer med hund er nok de værste, jeg har dem mistænkt for, at hundens tunge også bruges til andet end at strække sig ud af halsen, i sommerheden.

forleden ringede en af mine kammerater, i begyndelsen af deres forhold fortalte han ikke om hendes alder, men kun at hun var sød, og boede i Hornslet, jeg havde en ide om, at hun sikkert var omkring de 41 år, som ham selv, men nu ringede han, at han havde smidt hende ud, han var blevet træt af hende, hun kunne kun få orgasme hvis han slikkede hende, og det gad han ikke mere, neeeeej sagde han, hun vil ikke nøjes med min tommestok, og så sagde han, at hun var 62 år, ohh, sagde jeg, så er hun vel stikmoden, ja da, men hun kan kun få orgasme hvis jeg slikker, og hvem gider bide galoscher, når der er friske sild på havnen, og vi blev enige om, at alt det slikkeri var fanden selv, hvis den havde ben, ville den nok løbe i flyverskjul.

og jeg søger en ung jomfru, som kan overtage min formue. jeg er en gammel gris.
jeg synger snart på sidste vers, men jeg vil så gerne have et barn med en lækker asiatisk pige, så staten ikke overtager min store formue.

jeg har sendt spejdere ud for at lede efter den rigtige, viagra er alt for hård mod min krop, så jeg kan kun tage dem i kort tid, nu har jeg modtaget en del foto, og i morgen skal jeg ringe til nogle af pigerne.

jeg er 81, men ligner en på 61, hvis ellers min hjemmehjælper kan få mig i det pæne tøj.

jeg har en elektrisk kørestol, og elevator i hele huset, og et hejseværk til min seng og badeværelse, så alting går udmærket, de første tal på min bankbog er ikke så store, men min bankrådgiver siger at det ikke betyder noget, det er nullerne der tæller.

jeg ville gerne selv rejse, men SAS vil ikke love mig, at jeg kan få en seng at sove i, under den lange flyvetur.

fantastisk, at man skal opleve viagra, jeg tror at det kan holde til, at pigen kan flyve helikopter på mit lem.

jeg var 60 år første gang jeg var sammen med en kvinde, mine forældre har altid advaret mig mod kvinder med lange røde negle, de sagde at de ikke kunne arbejde, eller føde en arvning, og rent tilfældigt finder jeg ud af, at neglene var falske, ligesom brysterne, og alt det andet.

pigen jeg var sammen med var omkring de 31, og rimelig køn og fornuftig, men hun havde mand og børn hun skulle passe.

hun sagde for sjov, skal jeg tage et bryllupsbillede, og så fotograferede hun mig med mit stive røde lem.

de havde hørt lidt i ministeriet, så de insisterede på at de også ville se billedet, huh, det var frygtelig flovt.

frøken Blomsted, den gamle harpe blev meget forarget, så hun kommer ikke med til bryluppet, hvis.

Ja ja Della
Det lyder meget sandsynligt, at en ung knægt gider at duske et mosefund - Not!

Hvor dejligt og sjovt Galoschen
Du kunne skrive en roman og lives sandheder.

Lad os høre mere. Meget mere !

Bare tøsen er ung Galoschen
Så er det naturligt nok.

Tøser mellem 18 og 26 år set fra naturens synsvinkel de mest attraktive, da de er mest frugtbare i denne alder.

Det er noget der rykker i herrenes buskegylp.

Er du da helt ude i hampen? Ung mand
De mest attraktive kvinder er da 45+. Helst over 50. De ved hvordan det skal gøres og kan en massse dejlige tricks

Lige nu måske Fredolin
Men vent til du bliver lidt ældre, så vender bøtten.

Yes Fyr32
du skal bare fortsætte med det vi unge fyre nyder
det

Det er forhåbentlig en joke! Dimitri
At du kan dyrke sex med en kvinde, der ku' være din bedstemor - føj!

man kan ikke sige føj Mature Lover
Nu er jeg ret åben og vil da heller ikke kommenterer bøsser/lesbiske og sige føj til deres seksuelle lyster.

Med det er ingen joke vi er kærester, holder ferier sammen etc. og ofte kigger omgivelserne da også da aldersforskellen på 45 år jo ikke kan skjules, morsomt er det at flere yngre kvinder spørger min kæreste vedr vores forhold (jeg ser ret godt ud). Det var især et tema på vores nys overståede ferie.

Nu skulle prøve det selv de er rigtige gode elskere de ældre