Ærlighedens time om utroskab !?!

Ærlighedens time om utroskab !?! elway
Her kommer et par spørgsmål til alle solens godtfolk !

Har du nogensinde været din kæreste utro ??

Dyrket sex, med din kærestes bedste veninde ??

Stukket af med din vens kæreste ??

Blevet opdaget med bukserne ned om anklerne, når din kæreste kom tidligt hjem fra arbejde ?

Utroskab kan jo ske i mange forskellige situationer, men nu vil jeg gerne høre DIN historie, så jeg håber at der er nogle derude, som har nosser til at fortælle om det :) Synes vi trænger til en sober, og måske også humoristisk, eller hjerteskæren debat omkring det ! Ved godt at utroskab er djævlen selv, og det kan være svært at tale om, men jeg vil genre høre om jeres erfaringer med det.

Med utro hilsen Elway !

hmmmm ok anonym
hvorfor denne interesse i andres liv ? keder du dig siden du opfordrer andre til at udstille dem selv ?

Nope :) elway
Det er simpelthen fordi at jeg har den anden dag læst en debat omkring netop en gut som var på vej til at være utro.. Og der synes jeg at folket handlede lidt forkert ved straks at gå amok.. Ja, utroskab er noget værre noget, men der er vel en forklaring på det som regel ikke ? Så nu tænkte jeg at man kunne jo lave en ny debat, og se om der er nogle som tør udlevere sine historier, som både kunne være sjove, triste, alvorlige osv..

Men nej, jeg keder mig ikke (selvom jegligger syg) Men tror måske at det kunne hjælpe nogle mennesker, at komme af med deres historier, og måske andre som kunne lære lidt.. :) Forstår du bedre mit budskab nu ?

Hov.. amarti
Den var jo til dig den dér, Michael... Sorry!

Det kommer.. :) elway
Skal nok komme med en detaljeret historie :) Bare rolig Klokke !

Det kom jeg til ..... rosalilje
...for længe siden, og selvfølgelig ved en fejl :)

Men jeg holdt mig for god til at rende med hans veninde ;)

Flov hilsen - Rosa(øre)lilje

utro, mig? jacob.lykke
god bedring makker!

jeg må "skuffe" dig og sige nej til dem alle. men har en kammerat vis kæreste bliver lidt kælen når hun bliver fuld, han siger ikke så meget til det, men tror ikke han kan lide det.
vil dog ikke betegne det som utroskab, ellers var han nok også smuttet fra hende.

mh Jacob

Veninden tog du ikke, men du tog på hendes mand simon-says
Fy! Lilje C",)

*FB*

Din kammerats veninde/kæreste simon-says
Du har vel ik' lige nummeret, ~...vil gerne sende hende en sms.

- Blir vi alle ik' lidt vilde i varmen, når det indtages diverse våde vare?

*FB*

Fyfy...... rosalilje
... præller af som vand på en julegås...det var jo ikke med vilje, jeg kom bare til ;)

Vh Lilje

Den vesion er FOR tynd Fede :) rosalilje
..jeg tror ikke jeg har været utro - tro mig, man ved om man har, eller man ikke har..

Du leger vist struds nu ! FYFY :)

Lilje

nej og måske alligevel nok snart utro...
jeg har planer om det...jeg elsker min kæreste og tror ikke jeg kan komme så tæt ind under huden på andre. Men vi har måske kun sex 5-6 gange om året. Og før jeg mødte hende var jeg jomfru og havde ikke løbet hornene af mig. Nu har hun så gjort mig attraktiv og det kan jeg mærke når jeg bevæger mig udendøre - mange flirtende smil fra andre piger.

Min kæreste skal ikke vide noget, hvis jeg gør det. Jeg vil ikke til at være single igen, jeg er nu midt i 30erne (snart) og tror mange piger vil vende næsen væk, hvis jeg siger at jeg stadig har lyst til at få børn. Det med utroskab har jeg næsten allerede planlagt, men jeg ved at det også bare vil være for en periode.

Men utro...det har jeg måske alligevel været - lige i starten af vores forhold havde jeg hemmelig kontakt med en meget ung pige over nettet..jeg følte mig mere "ligeværdig" med hende..og jeg mødte hende...ikke noget sex, vi gik bare en tur et kendt sted..jeg var hundeangst for at blive opdaget, selvom jeg ikke kendte nogen i den landsdel. Men bagefter fik jeg utrolig dårlig samvittighed og ville kappe forbindelsen med den unge pige, men det viste sig at blive en hårdt kamp - hun manglede også en ven og tændte på mig. Helt sikekrt, at hvis jeg ikke havde sagt "nej" til hende dengang, så havde jeg for alvor været min kæreste utro.

Men nu gør jeg det altså - og vil gøre alt for at beskytte min kæreste, så hun ikke får noget at vide - jeg elsker jo hende og er sikker på at det er hende jeg vil være sammen med 4Ever...men at leve med så lidt sex, det kan jeg ikke...vi har også snakket om det (mig og kæresten), men det er ikke blevet bedre. Og det er vist ikke mig, der er noget galt med, for når vi endelig har haft sex, så siger min kæreste somregel at hun helt havde glemt hvor godt det var og at der ikke må gå så lang tid igen ...alligevel går der så nogle gange op mod flere måneder før hendes lyst melder sig igen.

Og kom ikke med den, at jeg ikke skaber de rette rammer omkring det, jeg er meget romatisk anlagt, laver rigtig god mad, er huslig osv, så rammerne burde være der. Men måske drejer det sig om at hun lider af en psykisk sygdom og skal bruge meget af hendes tilværelse på at få kontrol over ting. Når hun, som nu, så er inde i en stresset periode, så opfatter hun selv bare den mindste uregelmæssighed som "kaos", og så er hendes sexlyst væk.

I de 4 år der indtil nu er gået, har jeg så bare affundet mig med det, i de 4 år har jeg knyttet et stærk bånd til et andet menneske, så stærk at jeg ikke har tænkt mig at forlade hende.

Men jeg må være lidt mere kynisk og tænke på mine EGNE behov. Så næste gang, der er en attraktiv pige, der "tilbyder sig", så slår jeg måske til...alt afhængig af, hvor diskret hun også er...

Jeg tror ikke = Muligheden for eventuelt utroskab simon-says
Hvis den foreligger, så er det dælme mange år tilbage. (Nu fik du mig til at tænke)

- Jeg har været utro i mine unge dage i de glade 70'ere, det hed "at have dame på" når man var kærester. Kom i tanke om en kæreste jeg havde, hun bollede med en jeg havde mobildiskotek med, da hans kæreste og mig så dem sammen, så hævnede vi os på behørigvis. Dog endte det ikke i bunkepul eller swingerligende tilstande.

*FB* - beklager, jeg HAR været utro

er du kælen? jacob.lykke
jo da, det starter med 900 og du skal have fat i simone uden silikone... eller noget ;)

mh Jacob

Min egen historie ! elway
Lige fra jeg var 16 år, har jeg været i lange forhold.. I starten var det nok fordi jeg var tryghedsnarkoman.. Det gjorde så at jeg hellere ville lade et forhold løbe ud i sandet, end jeg ville sige : SKRID ! Det går ikke mere.. Så det gjorde så at når forholdet var "dødt" sammen med sex sjovt nok.. Så blev jeg mere modtaglig overfor tilnærmelser fra hunkønsvæsner :) Så jeg har prøvet at være i slutningen af et forhold, og samtidig have en SENGEVENINDE på siden, som var helt klar over hvordan reglerne var... Når jeg tænker tilbage på det, så kan jeg bedst huske, at jeg havde dårlig samvittighed..Men at det også var spændende på en måde.. Det er ca 10 år siden det skete.. Efterfølgende når jeg har været single, og ude og svinge træbenet, så har jeg så lært at mænd er IKKE værre end kvinder til utroskab, jeg har fået ligeså mange tilbud fra kvinder i forhold, som single.. Og det har da skræmt mig en hel del !! Jeg vil da også gerne indrømme, at jeg har hoppet på et par af de tilbud.. Men har ikke ligefrem haft det super med det......

Det var EN SMULE fra min egen historie.. Kan jo være der kommer mere.. Har jo også prøvet, at opdage en tidligere kæreste, som var mig utro..

TAk du...... rosalilje
....jeg har altid sagt, og mener det stadigvæk, hvis vi ellers lever længe nok, så når vi alle at være utro på et eller andet tidspunkt....( i al fald 90% af os)

...jeg har været singel mange år af mit liv, og kommet en del i byen - og jeg lover jer for der er mange, rigtig mange gifte mænd derude, afsatte kvinder ligeså - sådan er en stor del af livet udefor havelågen - desværre kan man vel kun sige..

Vh Lilje

Et valg! nina*
Jeg tror ikke, du formår at være din kæreste utro, for alvor. Når du nævner det med hende den unge pige, så tror jeg dårlig samvittighed ligger meget til dig (og godt for det, måske...)

Hvis din nuværende partner er den eneste, du har været sammen med som kæreste indtil nu, så kan jeg godt se det fra din side: du tror ikke du kan knytte så tæt bånd til en anden person. Men tro mig, det kan man! Jeg tror du står overfor et valg: enten bliver du hos din kæreste (med skiftende lyst til at være hende utro) eller også slår du op med hende og får levet dit liv lidt som single.

Jeg er ikke i tvivl: gør det sidste! Du vil helt sikkert på et tidspunkt finde en anden pige, som du kan knytte et lige så tæt bånd til...

bare et råd...

gid jeg havde nok snart utro...
de samme erfaringer som dig...nu tror jeg ikke at alle har været utro, men de fleste har på den ene eller anden måde været ude at svinge træbenet, hvis de har haft lyst til det...så er vi bare nogle få tåber tilbage som ikke udlevede sin ungdom og nu sidder og burde være farklar og alt muligt men på det punkt ikke er kommet et hak videre end den 16 årige knægt.

Du var ved at skrive? nok snart utro...
Men du fortrød? Jeg nåede at se overskriften "hvis jeg var dig", men da jeg ville klikke på linket, var indlægget forsvundet.

Er da interesseret, hvis du havde et godt råd til mig...

hmmm.. Amor
Er det ikke lidt hot mellem dig og sipa? Er vi ved at få et solpar? :0)

strange... nok start utro..
nu dukkede dit indlæg op igen, sjovt nok...Solen er en forunderlig størrelse...

Solen er lidt sløv idag (også) elway
Så der er skrevet til dig :) Så du skulle gerne kunne se det nu.. Ellers må du forbi min profil og klikke dig ind den vej ! :)

okay... nok snart utro...
jeg hører ellers ofte folk sige, at det er en indbildning, når man tror at græsset er grønnere på den anden side. Men du får mig da til at se det temmelig klart - jeg stiller mig tilfreds med for lidt, sex hver 2. måned ER ikke meget.

Mit problem er bare, at jeg er kommet til at elske min kæreste højt....

Selvfølgelig ! elway
Har da også elsket mine kærester højt ! Den første, den anden, den tredje.. Og sikkert også den næste.. ALLE forhold er noget specielt, på hver deres måde.. Men du må da for gud skyld ikke tro, at du ikke kan opnå det samme med en anden !? For det er da helt sikkert du kan det.. Du kunne endda risikere, at du elskede den næste endnu højere ! Og havde det mest fantastisk sexliv med hende.. Og det bare var alt hvad du har drømt om.. Og du så næste år på samme tid, ventede et barn med din drømmepige.. Min ven.. Det er kun fantasien der sætter grænserne..!

Man skal ikke stille sig tilfreds med NOGET SOM HELST, men kun gå efter det bedste... :) Man bliver aldrig nr 1 hvis man er glad for en 3 plads !!

du har ret... nok snart slå-op-klar
jeg burde tage beslutningen...måske er det netop min egen tryghedsnarkomani, jeg ikke er kommet ud over...men det er måske noget, man lærer gennem flere forhold...at tro mere på sig selv og ikke "stille sig tilfreds"?

Aldrig... miss-mee
...jeg har aldrig været utro (fristet ja - rørt nej!) og jeg har heller ikke oplevet at min partner har været det. Faktisk har jeg efterfølgende snakket med et par af dem om det (sådan helt ærligt) og de har heller ikke været utro.

Det tætteste jeg har været på utroskab var, da jeg som 14 årig satte min veninde til at "underholde" min kæreste, mens jeg "tjekkede" hans bedste ven ud til en fest *gg*. Den gjorde avs bagefter, da det gik op for mig, at han ikke havde gjort modstand. Siden har jeg sørget for at stoppe dårlige forhold (der ikke stod til at rede) før jeg gik videre. Måske det også er derfor at jeg har gået fri af utroskab?

Jeg duer ikke til utroskab...her heller aldrig været sammen med nogen, der var i forhold. Synes ikke at det er lækkert at risikere at såre nogen eller selv at ende som nr. 2 pigen.

...mee:-)

Tjaaa :) elway
Vil starte med at sige, at selvfølgelig skal man ikke bare skride fra forholdet fordi der er problemer.. Det vil der ALTID være i forhold, og kærlighed er sgu hårdt arbejde.. Men dit problem tror jeg ikke bliver løst.. Det er over 4 år det har været sådan.. Så jeg synes du skal tænke på dig selv, i denne situation..

Men ja, erfaring gør jo også at man lærer om konsekvenserne, det er jo også forskellen på at være barn og voksen = Erfaring og konsekvenser ikke ? :)

Tænk på dig selv... I princippet, ville jeg tro at det kunne hjælpe i dit forhold hvis du sagde : Ved du hvad skat.. Jeg er træt af vores sexliv er IKKE eksisterende.. Så hvis det ikke bliver bedre, så ender jeg sgu med at være utro eller forlade dig.. Og det MENER JEG SGU ! Prøv den hvis du gerne vil blive.. Men ellers så lad være med at narre dig selv... DU VED jo godt, at det er rigtig det jeg siger.. Du trænger nok bare til der er andre der fortæller dig det.... :)

hvordan stopper man så? nok snart slå-op-klar/nok s...
Skal man ikke være meget stærk for at stoppe et forhold? Jeg mener, hvis man ellers har stærke følelser for personen?

Jeg må sige, også efter de svar jeg har fået her, at jeg egentlig burde slå op med min kæreste og se at få levet den ungdom, lidt forsinket og være mere kynisk...det kræver vel en del kynisme at slå op, hvis f.eks. sexlivet eller andet ikke fungerer?

tak jeg kender allerede svaret nok snart slå-op-klar
hvis jeg forelagde det for kæresten, på den måde, du foreslår. Så er det helt sikkert at HUN ville slå op. Hun er en pige med følelserne helt ude på kanten og jeg har måske netop ikke været direkte og sagt til hende når der var ting jeg synes var galt, måske også pga. hendes psykiske sygdom at jeg ikke ville såre hende...jeg er blevet "slagtet" for langt mindre....

Jeg kunne jo også bilde hende ind at jeg allerede HAR været utro, på den måde ville det jo også være lidt lettere og jeg ville hurtigere komme videre og glemme mine følelser for hende?

Hvad vil egentlig være bedst, når/hvis jeg får slået op med hende? At have tilfældig sex med en anden pige eller indlede et kærlighedsforhold med en anden så jeg glemmer hende?

Mht. erfaringer og konsekvenser, ja så føler jeg mig sgu som et lille barn stadigvæk...og nej det er ikke en dårlig undskyldning...

Joo... elway
Det skal man.. Man skal være indstillet på at gøre et andet menneske RIGTIG KED AF DET... Men på sigt, er det måske bedre for begge 2.. Tiden heler alle sår, eller hvad det nu hedder.. Det virker som om du er en utrolig sympatisk person, som tilsidesætter sig selv, for ikke at gøre andre kede af det ? Men synes du ikke snart det er på tide du tænker på dig selv ?

Du glemte uerfaren.... miss-mee
...er det ikke dig, du ved nok? *ss*

Jeg har brugt lidt tid på at forberede mig mentalt på det. Også praktisk har jeg tænkt det lidt igennem, så der ikke er så meget at skulle ordne på en gang.

Så jeg har sagt det lige ud: Nu har vi prøvet at løse det her x-antal gange. Det fungere stadig ikke for mig og jeg kan ikke leve på den måde. Nu er det kommet så vidt, at jeg ikke har følelserne med længere. Jeg synes, at vi skal stoppe!

Men jeg er altså ikke den store droppe-ekspert, det er vel sket 3-4 gange...:-)

...mee:-)

Det bedste elway
Ville ikke være at indlede et nyt forhold.. Du vil få brug for at være dig selv... Håber du har nogle venner som du kan opleve en masse sjove ting med.. Du skal nemlig ikke sidde derhjemme alene, og pille dig i navlen og tænke : Var det nu rigtigt.. Når man er den der stopper et forhold, vil der ALTID være en stemme inde i en, som siger.. Var det nu rigtigt ?? skulle jeg være blevet.. Man vil selv være rigtig ked af det...

LAd være med at stoppe forholdet for at få tilfældig sex, eller et nyt forhold med det samme.. Det skal kun gøres hvis du mener, at du trænger til at prøve noget nyt og PÅ SIGT få et bedre forhold... OG evt (som jeg mener) leve som single, og ikke stå til regnskab overfor nogen som helst.. Opfør dig som DU vil.. Gør hvad DU VIL.. Og te dig som en tosse hvis det er det du trænger til...

Er det ikke bedre at blive forladt www.fck.dk
end at blive bedraget ?

Det vil jeg mene, med mindre man er enige om at leve et frit sexuelliv.

Jo... elway
Det er det helt sikkert :) Det kan vi kun være enige om.. Men prøv at læs hans historie fra starten..

Du skal sq da... miss-mee
...ud og have noget *BIIIP*. Det er jo det du længes efter, ikke *ss*

Vent du bare lidt med det faste. Det skal nok komme også selvom du er over 30. Det samme med børn, det kan også nås endnu:-)

...mee:-)

det gør jeg lige www.fck.dk
..................

tryghedsnartkomanien nok snart slå-op-klar
Du har ret, men jeg ernok fanget i tryghedsnarkomaniet og bekymringer om, hvordan kæresten mon klarer sig videre, hvis jeg slår op med hende, både hende og hendes familie har givet udtryk for at jeg har været en stor støtte for hende, derfor har jeg - udover tryghedsnarkomanien, som kommer af en dejlig, kærlig kæreste også følt et stort ansvar overfor hende. Da jeg gik ind i forholdet med hende "savnede jeg sgu bare en kæreste" og tænkte ikke videre over konsekvenserne...men må da sige at det med at tænke på min selv, er kommet tættere på, jo mere mit behov for sex og tanken om at have prøvet andre, har fyldt mit hoved.

Lige nu er det bare som om at hoved og hjerte ikke følges ad. Min fornuft siger mig at jeg burde slå op, men mine følelser kan ikke...

Så vær ærlig elway
Over for hende :)

Sig til hende som det er : Du er træt af at sexlivet er ikke eksisterende.. Og hvis du har ret og hun forlader dig for det.. Jamen SÅ VED DU SGU DA OGSÅ.. At der er rigtigt at stoppe.. For hvis man ikke kan sige sin mening i et forhold, så er det da bare med at komme ud af vagten.

Jeg bliver næsten lidt trist på dine vegne.. Det har VIRKELIG kostet kræfter det forhold, og det er lidt som om du står til regnskab både overfor hende og familien.. Men det skal du altså ikke tænke på.. Du skal lærer at være mere egoistisk.. Hvilke jeg ikke selv er skide godt til.. Men bid tænderne sammen, og husk dig selv på, at du ender med at få det MEGET bedre.. Og du har en lys fremtid foran dig.. Med masser af sex.. hehe.. Og fantastisk kvinder :) OG sikkert også børn !

Det er svært... miss-mee
..at gå ud af et forhold med en psykisk syg, men igen må man tænke på sig selv. For man kan hurtigt ende med at køre sig selv ned, så man ender med den depression eller noget ligende.

Du kan ikke være ansvarlig for en anden persons hele liv. Heller ikke selvom personen er syg.

Det forklarer jo også det med sex livet. Både psykisk sygdom og medicinen dertil påvirker lysten til sex i negativ retning...

...mee:-)

Det er ikke mad og huslige egenskaber www.fck.dk
kvinder tænder på, når man i rundbords small talk kommer ind på emnet.
De tænder snarere på overmagten, at blive begæret og forført, kvinder vil helst kunne se lidt op til sin mand for også at tænde på ham sexuelt.
Ikke for at håne dig og din hjertelige facon, men hvem tænder på en i forklæde eller med en støvkost i hånden ?

nå jeg skal ikke gøre mig klog på dit forhold, men mine erfaringer siger at kvinder tænker og tænder ligså "råt" som os mænd.
Jeg håber du finder dig selv og ikke mindst lykken igen.
fck hilsen

Det er sgu også elway
HELT korrekt.. De er nogle grissebasser de tøspiger.. hehe :D Og vi kan lide det kan vi ! Men ja, det er nogle som behandler kvinder som porcelæn.. Og det er bare ikke den rigtige måde.. Men godt formuleret !

teori er et www.fck.dk
praksis noget helt andet

du får en fck hilsen mere fordi vi er enige i denne sag.

Heldigvis elway
Er der forskel på folk :) Så fordi det virker på den ene, betyder ikke det gør på den anden :) Men det jo helt perfekt ! Så er der en type til os alle...

ja måske en idé nok snart slå-op-klar
men det er jo heller ikke ærligt at sige, for jeg har jo stadig stærke følelser for hende. Men ja, jeg må jo konfrontere hende på den ene eller den anden måde.

Jeg er til gengæld den store droppe-ekspert, men det er i rollen som den der blev droppet uden noget blev til noget videre. Derfor kender jeg netop følelsen af, hvor ondt det gør at blive droppet og har nok derfor svært ved det. Og netop ondt fordi min kæreste bestemt ser en fremtid med os sammen, at vi får børn sammen og at det bare er os 2 for evigt. Sådan har jeg det også for det meste, men det går jo ikke hvis mine tanker om at komme til at løbe hornene af mig og prøve andre piger bliver ved med at komme op i mig.


Ja, jeg er uerfaren og har lang vej igen, føler jeg. Det er ikke kun det med at komme ud og løbe hornene af, det er også et par år verden rundt med rygsæk og 100 andre ting jeg føler jeg skal have gjort før jeg føler mig klar til at få børn, men hvad, Clint Eastwood blev jo også en gammel far....

Du... elway
Svarer på dine egne spørgsmål :) hvis du læser hvad du selv skriver, så kender du dine egne svar :)

Ingen tvivl om den sag storbyjægeren
desværre hører jeg til den gruppe du omtaler,men eftersom mit hjem ligger i Jylland og min arbrjdsplads i Kbh så har jeg en del affærer i byen.
Dårlig samvittighed ? nej faktisk ikke for de kvinder jeg møder og har hygge med, vil ikke mig mere end jeg vil dem.
Og fruen ved ingenting,det har stået på i 24 år, to af mine kollegaer gør lidt det samme som mig, men mærkelig nok så lægger vores koner hovedet på blokken for at ingen af os kunne finde på at være utro.
Vores koner mangler lidt viden i den retning,de har ingen erfaring med livet som du skriver "uden for havelågen" men ærlig talt så undte jeg hende gerne et lille eventyr i den nærmaste storby, hun ville blomstre lidt på tror jeg.
hilsen storbyjægeren

Je er meget. SF. sanoia
Utrolig,de sir det selv mine kærster.

Kærlig Sanoia,

Je skal alså på arbejd nu,men du skriv bare vidre,je læse det imorgen elle senere imorgen.
Kærlig Sanoia.

lettere at blive forladt end bedraget Q42
Det er TI gange hårdere at blive bedraget end at blive forladt!

At gå fra hinanden hænger gerne sammen med at mindst den ene taber kærligheden eller gnisten. Det er der i det mindste værdighed i for begge parter.
Men at udsætte sin partner for utroskab skrælder selvværdet og troen på andre mennesker af hende/ham. Utroskab indeholder svigt, løgn, fortielse og følelesen af mistro og mindreværd kan leve videre i et menneske resten af livet.

dæ got då læze morn Je er meget. SF.
jaj os læze påå sam skid såm daj

forresten nok snart slå-op-klar
hvad mener du med "er det ikke dig, du ved nok?"

Gik først lige op for mig nu, hvad du mente, men jeg tror du forveksler mig med en anden....

Du skal ta et standpunkt Merrigan
Du kan ikke skive og tænke dig til dine oplevelser.
Fat mod, du ved jo du vil videre.

Jeg mente... miss-mee
...sådan lidt diskret om det ikke var dig der kaldte dig for uerfaren fyr i en anden debat?

I har i hvertfald samme baggrund og erfaringer, så vidt jeg kan læse...

...mee:-)

okay nok snart slå-op-klar
nej jeg er ikke "uerfaren fyr". Men der er så nok flere af "os", end du lige regner med....

et ærligt svar... anders_engberg
Har du nogensinde været din kæreste utro ??
- Nope... pudser glorien

Dyrket sex, med din kærestes bedste veninde ??
- Svarer ovenstående på ;)

Stukket af med din vens kæreste ??
- Well... jaa... tæller en kollega? Men den er lidt lakrids. De var først gået fra hinanden fortalte de begge mig uafhængigt af hinanden, men havde åbentbart glemt at aftale det indbyrdes.. men en grimmer situation det blev.. heldigvis på god fod med begge igen.. de er dog ikke på nogen god fod mere..

Blevet opdaget med bukserne ned om anklerne, når din kæreste kom tidligt hjem fra arbejde ?
- Jaa.. men det var nu mest for at "overraske" hende.. hehe... på den gode måde..Lidt hellig er mand vel... Har dog flere gange oplevet utro kærester - og de er røget ud HVER gang. - tillid er det sværeste at genoprette hos mig, hvis man har knækket den én gang. Også for venner og bekendte...

God aften

;o)
A

Hej Anders :) elway
hyggeligt at hilse på dig ! Nu har jeg efterhånden læst en del hist og pist omkring dig ;) Så derfor er det meget hyggeligt at du lige svarer på et af mine indlæg, selv om du åbenbart er temmelig uskyldig af natur.. hehe :D Det er ca stik modsat med mig, men sådan kan det jo gå, og sådan er vi jo så forskellige :) Men hyg dig, og vi skrives sikker ved..

Halløjsa... anders_engberg
Mange tak for de pæne ord.. Har også set en masse fornuftige, sjove og gode indlæg fra dig - så du er da et plus på debatten :)

Vil ikke kalde mig uskyldig.. fortæller jo ikke alt. Modsat dig, der har jeg jo ikke været i mange faste og lange forhold - men har været "rundt om blokken" i de "unge dage"...
- men det skal vel ikke uddybes her...

;o)

A - da i en længere periode havde lejlighed over silkeborgs diskoteksgade - og det "nød" flere da godt af.. :)

Rødovre :) elway
Altså nu er jeg vokset op i Rødovre, og ved ikke ved så ikke lige hvor lang tid du har boet der ?? :) Men det KUNNE fortælle en del.. hehe :)

Men det fint du har læst lidt om mine ÅBENMUNDET indlæg.. hehe.. Jeg er nemlig typen som har MEGET svært ved at holde kæft.. hehe :) Men sådan er jeg jo..

Tilflytter... anders_engberg
Er sq en skide tilflytter...

Har kun boet i Rødovre 15 mdr... og 10 i sydhavnen... før det 5 år i Silkeborg (og der jeg boede v. diskoerne) - men oprindeligt fynbo :)

Jamen - det er altid sjovt at se en der tør sige sine meninger, selvom de måske ikke er stuerene og "politisk korrekte".. og som kan se og tør indrømme sine fejl...

;o)
A

Jeg stak AF elway
Fra Rødovre, fordi jeg fik nok :) Folk døde af stoffer som 15 årige osv.. Ved godt det ikke er sådan mere.. Men sådan var det at vokse op derude. Så flyttede ind til byen som 16 årig..( for der dør folk jo ikke af stoffer DOH) hehe.. Men der er jeg da blevet siden.. Der fik du lidt historie ! :) Til slut må jeg lige sige at Rødovre har DK`s bedste ishockeyhold :) følger jeg tæt..

Men jeg må sige, at til tider skal man holde sin kæft, men det vigtigste er nu at vide hvornår man skal det.. Ellers så er en af mine leveregler, at man SKAL sige sig mening. Være ærlig, og så meget sig selv som overhovedet muligt ! Men det er vel noget andet med jer jyder ? hehe :D

Hov hov hov... anders_engberg
Der er ingen grund til at bruge bandeord.. selvom man har boet ca 40% af sit liv i jylland pt, så behøver man ikke være jyde - er stolt fynbo! :)

Men har ikke det store forhold til rødovre - havde pludselig 10 dage til at finde ny bolig - og havnede så her... og det er sq fint nok. Her er stille og roligt og plads til at parkere bilen.

Men har aldrig fulgt med i ishockey - det eneste sport der interessere mig er motorsport - og så holder jeg da med OB i superligaen. Men kender da en smule til det meste - skal man jo som sælger.. så man kan snakke med kunderne :)

Men det med at sige sin mening - det er jeg helt enig i - og turde være ærlig - IKKE MINDST for sig selv.. det er det sværeste for mange tror jeg. Men har sq altid sagt hvad jeg havde lyst til - og nogengange manglet lidt situationsfornemmelse - men det er da blevet bedre med tiden.. er meget konsekvent.. gider ikke pis og detaljer.. spild af tid..

;o)
A

Vi har vel alle været utro på et eller andet tidspunkt kliche
Spørgsmålet er vel nærmere om vi tør indrømme det overfor os selv og andre.

hehehe.. elway
Undskyld :)Skal aldrig bande mere ! :D Har du den SYNGENDE dialekt så ? :D

Jeg kender Nicolas Kiesa hvis det var noget ?? hehe :D Eller det vil sige min veninde Alicia roede rundt med ham... :D

Jeg har så et temmelig godt ry i sælger branchen..Så vil da godt høre hvad du laver i branchen ? :D

Det er jo.. elway
lidt min holdning.. Men åbenbart så er der nogle uskyldige sjæle til stede, som har været HELT STUERENE .. Men jeg er bare lidt bange for det måske så er dem det er gået ud over ?

Kiesa er cool... anders_engberg
men alt for åbenmundet... ;)

Men arbejder som salgskonsulent for en af de større danske importøre og salgsvirksomheder inden for udenlandsk specialøl (og et par få danske agenture)... Kører rundt i detailhandelen i det meste af storkbh... - men nok ikke meget længere.. træt af chefen og jobbet, og har lige skrevet min opsigelse idag, som bliver afleveret imorgen. Sjov branche, men trænger til at prøve noget nyt...

Og så har jeg så en masse nye planer igang - så har du nogle gode kontakter inden for boligforeninger, boligselskaber osv - så er jeg ganske interesseret.. :p

;o)

A

Hva med dig... anders_engberg
hvad sælger du så??

Noget med telefon kan jeg tænke mig til..

og hov... ang. dialekten - njaee.. snakker vist rimelig neutralt. Får ikke mange kommentare for mit sprog.. har nok taget det gode fra fyn, jylland og sjælland.. :p - tror det kaldes Rigsdansk :p

;o)
a

Kunne jeg måske få ! elway
Altså nu har jeg drevet 3 salgsvirksomheder med 2 andre i 10 år :) Så har vel en slags kontakter.. Det var så ikke som administrende direktør.. For det betyder jo man er ansat som direktør, og ikke selv startet virksomheden op :) Så jeg måtte nøjes med salgsdirektør titlen.. :D Wuuuu... Efter 6 mdr, var jeg ved at kaste op omkring den titel.. Har altid været den fødte sælgertype, som du sikker kender selv :) Så jo... Der kunne måske godt snakkes om konktakter...

Ikke nødvendigvis... miss-mee
...jeg har aldrig lavet andet end at kysse/holde i hånd som 14 årig (og min kæreste gjorde det sammen med min veninde)som kan minde om utroskab. Måske jeg har været heldig? Måske jeg har været blind? Fakta er at jeg ikke har haft det problem inde på livet og det er jeg nu glad for:-) ...mee:-)

Tjaa.. elway
Altså.. :) For ca 2 mdr siden var selveste Rasmus Trask min kollega.. :) hehe.. Så det har lidt at gøre med mundtlig kontakt til det danske erhvervsliv.. Der er flere årsager til jeg ikke bare må diske op med facts.. Men du kan jo skrive til min mail, så får du alle de svar du skulle ønske.. :)

Well... anders_engberg
Har faktisk også bestemt at ændre min titel til driftchef. Os jyder kan jo ikke lide at være prangende.. :p og derfor er jeg heller ikke "smart-i-en-fart-sælger-typen" - er observatør og tænkertypen - som sniger mig ind på offeret og skaber en god tillid og dermed opnår jeg mine mål. - og det har virket godt, da en del af mine konkurrenter er lidt for smarte og oversælger og forsvinder. Tager lidt mere ansvar for mine salg - og opfølger og sørger for at gennemfører fra start til slut. Det har givet mig meget i den sidste ende i form af gensalg og konkurrenter der er blevet bortvist af butikker.

Men jeg skal faktisk starte et nyt firma op - et søsterselskab til et andet firma, som drives af en af mine venner. Overtager en fast kundekreds - og skal så udbygge den og firmaet - og forhåbentlig kan vi oprette et APS efter en periode, og så lave et partnerskab.

Men har fået gratis adgang til kob.dk af en bekendt, og ved at der er store muligheder på markedet, hvis man gør det godt. Mere har jeg ikke lyst til at komme ind på nu..

;o)
A

så er det måske... anders_engberg
dig jeg skal have til at gennemlæse virksomhedsprofiler og alle de tekster osv jeg er igang med at lave til virksomheden... hehe...

Vil nu gå i seng nu... men mon ikke vi snakkes ved igen - herinde, eller på mail...

Ellers kig ind på mit værelse senere - mig og miss-mee holder private afterski-party... :p
(hvordan blev jeg egentlig blandet ind i alt det)

;o)
A

Så har du lige sparet elway
5000.- som det koster for en adgang til Købmandstanden Oplysnings Bureau :) hehe.. Jeg ville nu hellere anbefale at du brugte D&B = Dun & Bradstreet :) De er ekstrem korrekte i deres oplysninger.. :) Har benyttet begge selskaber som leverandør ! Så taler bare af erfaring..

Jeg ER faktisk en smart i en fart sælger.. Men ikke på den negative måde :) for jeg leverer altid lidt ekstra af mine mål :) Og kunderne vil helst se mig næste gang.. Men jo, er uhyggelig rapkæftet, og det er der ikke mange kunder som er vant til.. Og de kan sjovt nok lide det..... Fordi man ikke lyder som alle de andre PLADESPILLERE... :)

Hmm.. elway
Det ved du faktisk ikke om du har :)

Sov godt.... elway
Tja.. Før dig var det mig der blev kædet sammen med den kære C.. Nu er det gået udover Sipa, som jeg ikke anede hvem var.. hehe :) Men det er nu meget hyggeligt... Vi tales ved hvis vi har lyst.. Så simpel er verdenen skruet samme :)

Definationsspørgsmål... anders_engberg
Når jeg tænker "smart-i-en-fart-sælger" - så tænker jeg på den "typiske" arogante sælgertype der kan virke ret nedladende og bedrevidende.. hehe.. det gælder om at finde sin egen stil vel.. og tror du charmer dig ind på kunden... med et stort smil.. måske... du virker i hvert fald åben og nem at snakke med... og husker at lytte.. hvilket mange af "min def. af smart-sælger" måske glemmer.. og istedet for at undersøge kundens behov og muligheder, så har de lavet en helt forkert handel - fordi talen var forberedt hjemmefra og generelt og ikke tilpasset kunden.. arrg.. nu bliver jeg helt forvirret over hvad jeg selv skriver...

Det var sengetid.. :)

Og ved jeg har sparet 5000 kr på kob - men havde ikke købt det, nu i hvert fald, hvis jeg ikke havde fået password.

Nå - jeg var ude..

;o)
A

ps. Hvis en vandmand og en brandmand parre sig, får de så et dampbarn??

Nemlig.. anders_engberg
Kendte heller ikke noget til Chr (hehe) før jeg så en artikel om at jeg hentede fast-food til os.. hehe..

Snakkes...

;o)
A

Tænk engang... elway
Jeg forbereder ALDRIG et kundebesøg, af den simple årsag at jeg har en mavefornemmelse som gør ALT mit arbejde :) Men godt luret.. Kan kun sige ja til din beskrivelse..

I følge mine.... miss-mee
...eks'er har jeg ikke og det stoler jeg nu på. Især da de har tilstået så meget andet efterfølgende *gg* ...godnat fra miss-mee:-)

læs storbyjægeren og rosaliljes indlæg Anonym
de hævder det samme som jer. mon ikke der er noget om snakken ?

Sov godt :) elway
Og lad mig slutte med : Hvad man ikke ved har man ikke ondt af :) Eller min egen model : bliver man ikke sagsøgt over.. hehe :D

Hvor er I klamme at høre på Mand 45
Jeg har været gift i over 25 år og harALDRIG nogen sinde haft lyst til at være utro og ermed behandle min elskede hustru dårligt..!

Du er en Q32
afskyelig, sexfikseret undskyldning for en mand. Jeg håber at din kæreste opdager det og smider dig ud med fynd og klem.

tak for komplimentet! nok snart utro
det vil jeg tage til mig! Hellere det end den søde søndagsskoledreng-svigermors-drøm-sød-mod-alle, et prædikat som jeg er ved at få kvalme af.

Ja, jeg tror jeg tager de næste 10 år på grisestien!

Er det hvad man kalder kærlighed ?? tostrupvej
Helt ærligt ... Tror du ikke din kone ved det ?? Det ville garanteret komme som et chok for dig , hvis du opdagede at hun har gjort ligesådan i al den tid :0)
Tro ikke at kvinder ikke opdager den slags, min ven..
For det GØR de .. Kvinder er umådelig dygtige til at opsnuse alt hvad der lugter lidt af utroskab, og jeg vil sige at har hun ikke opdaget det, så kan i ikke have meget tilfælles..
Jeg synes du burde skamme dig, at sætte din partners tillid og hele jeres parforhold på gyngende grund ! Ved du mon hvad det kan gøre ved en at føle et sådant svigt ??

Et godt råd til dig tostrupvej
det bedste råd jeg nogensinde selv har fået :

Du kan/skal ikke tage ansvar for andre menneskers liv.. Man vælger selv om man vil gå rundt og være ked af det, eller komme videre i sit liv.. Og en ting er sikkert, du er ikke den der skal hjælpe hende videre , det ville der ikke komme noget godt ud af.. Tro mig, har prøvet det.
Pas godt på dig selv !!