ØØHHH

ØØHHH Fodbold-pigen...
hej... jeg er en pige der er bekymret over min "fyr".... jeg kan vildt godt li' en fyr og har skrevet en masse mail's til ham men han svare ikke... er det et tegn på at han ikke er inteserret...? jeg går i 4. klasse og jeg har kunne li' ham lige siden 0. Jeg er bekymret over om han prøver at undgå mig..... og alligevel ikke fordi han er HELE tiden sød og venlig mød mig.... jeg har også et andet problem jeg og min bedste veninde er blevet uvenner igår aftes.... jeg siger det er fordi hun kun har 2 drengevenner og det er ikke løgn...!!! hvad skal jeg gøre ved mine problemer...???

hilsen Fodbold-pigen

4.klasse? ghrhrhr
ahahah.

måske annonym
ved han ikke mere hvad man skal skrive!
især hvis feks. at i skriver lange breve med hinanden-prøv evt.at chatte(msn,netstationen(eller andet)!
hvis du føler dig klar til at være mere end en penneven/nk!
hmmm,din veninde må du prøve at få en snak med!måske lægger der mere i hendes reaktion end hun har fortalt dig,du kunne invitere hende på bytur,i tivoli,eller i skolen/cykeltur-Nej,men bare det i normalt laver-bare gå over til hende som om ingenting er sket,og undskyld overfor hende hvis det er hvad hun forlanger!håber du får en ide om hvad du kan gøre..
Har I været uvenner før,hvordan blev i venner igen?

ups annonym
rettelse:(mente)"hvis du føler dig klar til at være mere end en penneven for ham,så sig det-du kunne ringe til ham,hvis du ikke har nummeret!kender du måske nogen som har"

MANGE TAK Fodbold-pigen...
ja han ved godt jeg kan li ham...

'