Ødelæg WC..

Ødelæg WC.. C-girl
Hej, jeg bor i et boligselskab. Min toilet er gammelt og bruger en masse vand, selvom jeg har stillet på den der regulere hvor meget vand der bliver "pumpet op". Viceværten vil ikke give mig et nyt. Så jeg vil gerne vide hvordan jeg kan ødelægge det, uden han kan lave det og helst uden han kan se at det er mig...

Håber at få lidt hjælp og et nyt toilet. :o)

ødelæg ikke, men pjatmand
sænk istedet dit vandforbrug yderligere.

hvordan? Der er let nok! Find dig nogle sten af passende størrelse, og læg dem ned i cisternen. Des mere(flere) sten i sisternen, des mindre vand pr skyl.
Når du skal bruge sten, så er det fordi de ikke så let forskubber sig og derved kommer i vejen for 'mekanikken'.
Noget nyt toilet er det ikke, men du sparer let masser af vand[;)]

WC skyl etange
Hej
Du skal passe på med hvor meget vand der bliver brugt ved hver skyl, i nogle huse skal der være en passende mængde på grund af rørenes længe, så med for lidt vand samler affaldet sig i rørene og når ikke ud i brøndene og det giver forstoppede wc'er.
Med hensyn til et nyt wc, det eneste man kan gøre for at få det skiftet er at tabe noget ned i det.
Held og lykke
Mvh. ETC

Ser ikke problemet Anonym
Kan ikke se det store problem i det, for hvis du ikke ønsker at bruge så meget vand kan du vel bare fylde en spand med vand og så styrer du jo selv hvor meget vand du vil bruge når du skyller ud.

Viceværter er konger.. Gustaf S Berg
ER det ham som egenrådigt bestemmer?

Hvad med at kontakte boligforeningen/selskabet - fortæl her om dit ønske om at spare på vandet - det skal vi jo alle være fælles om.

Udskiftning til nyt 2-skyls toilet er tjent ind på 1-2 år http://www.forbrugerraadet.dk/raad-alle/alle/raad072/

Hvis du kan overbevise ejendommens administration om at du har et ældre og over-forbrugende toilet, vil man sikkert høre på dig.

stram skruen myself
Hvis der er skruer i bunden af toilettet....så skal du bare overspænde en af den til toilettet flækker lidt...og lidt er nok til at få det udskiftet[;)]

hvis du har en manden1
indbosforsikring, har du sikkert også friskade på kumme, se i dine papir og har du det, så tab en hammer ned i og ring til din forsikrin og fortæl at det er revnet, så får du en vvs til at opsætte et nyt og han sender regningen til din forsikring.

Hvad mår man skal bruge mere vand? C-girl
Det er en rigtig smart ide. Men hva når man skal bruge mere vand? Altså når et lille skyl ikke er nok?...

Det er ok... C-girl
Det er mange der har fået 2 skyl´s toiletter i de andre lejligheder. Så der skulle ikke være noget problem...
Jeg har osse tænkt på det med at tabe noget ned i det, men har ikke nogen "undskyldning" for at stå derude med en mukkert...

Tjaa... C-girl
Ideen er som-sån go-nok. Men det er ret besværligt og så skal jeg ha spanden stå ude i gangen. Da jeg ellers har en fritte der enten vil klatre op i den og vælte den. Eller hun vil begynde at skubbe rundt med den...

Okay.. C-girl
Det er faktisk ikke nogen dårlig ide. Den vil jeg da lige luft for dem!!

Kigger.. C-girl
Jeg har lige været ude og kigge på det. Og der sidder faktisk 2 skruer. Så det vi jeg lige kigge på!...

Desværre... C-girl
Jeg ved det er dumt. Men har ingen indbosforsikring. Pengene er meget små, så må spare hvor jeg kan.

Ja så må du hive stenene op igen :-) pjatmand
Nej, C-girl, du får selvsagt ikke et højforkromet, supermoderne toilet ud af at gøre et ældre toilet mere vandbesparende.
Min løsning går jo alene på dit problem med for stort vandforbrug. Du kan sikkert finde en middelvej, hvor du sparer en del vand, men har nok til at skylle - hmmm - store efterladenskaber ud ;-)

Hilsen fotoman

Stor fritte den, siden den kan pjatmand
vælte en spand fuld af vand ;-)

ødelægge WC Nøgenmand
jeg kan godt sørge for din cisterne og/eller toiælet bliver ødelagt uden det kan ses at det er selvgjort. Skal jeg komme og gøre det?

Tjaaa... c-girl
Sødt af dig. Men ellers tak... :o)

Griner. c-girl
Hæ-hæ! Kan godt se det sjove i det. Men det er den tomme spand hun vil vælte. Hvis den er fyldt med vand skal den vare ret høj, ellers hopper hun bare op i den. Hun hopper selv op i den jeg har, når jeg vasker gulv. Og den er ca. 40-50 cm høj. Hun er ikke stor men bare fandens nysgerrig.

jeg kender en smule til fritter pjatmand
og jeg kan levende forestille mig en hulens masse besvær (og sjov) ved at have een fisende frit rundt i en menneskebolig.
Løsningen ville selvklart være en fuld vandspand - med låg.

Hilsen Hansen, som i sit stille sind mindes den gode gamle revyvise hvor lisbeth forlanger at jokum skal stoppe hullet i spanden, finde strå, korte strå, osv osv.

forsikring vandmanden
ja få en fremmed til det , som ikke er inviteret.
så dækker forsikringen

Hæ-hæ! C-girl
Griner.... Ja, den kan jeg jo så nynne med på...[:)]