ødelægge simkort

ødelægge simkort musse73
ved godt det her lyder skummelt, men kan det lade sig gøre at ødelægge et simkort uden det kan ses på kortet, og hvordan ??? har nemlig en mistanke om, at det er det der sker med min mobil når kæresten har adgang til den...

udskiftning kasse72
Jeg synes du skal udskifte både simkort og kæreste, hvis det er tilfældet! Nogle kvinder kender simpelthen ikke til beherskelse af sygelig jalousi! UD til højre med hende...mæ de våns!

Hvorfor låner du den ud. anonyn
Kan hun ikke selv anskaffe sig sin egen mobiltlf?
En mobil tlf er en privat ting,som man ikke sådan bare låner ud.Om hun kan ødelægge dit simkort.Hvorfor skulle hun det,så kan hun jo ikke ringe fra den,vel??

Hvem siger at kæresten er en kvinde? miss-mee
Det fremgår ikke at indlægget?

Det er let nok at ødelægge et simkort uden at det kan ses. Giv det en tur med en kraftig magnet eller en tur i microovnen på lav effekt i en kuvert...det skulle nok kunne tage livet af det;o)

Ellers kan man ringe fra mobilen mens den er fugtig, det dør de også af:-)

...mee:-)

jamen, jeg musse73
låner den skam heller ikke ud, det er når jeg sover, er i bad osv at det sker, så derfor er jeg sikker på at der bliver pillet ved den, desværre....

sjovt... musse73
for lige præcis i dette tilfælde, så er det faktisk en mand, og ikke en kvinde, det hele drejer sig om ;-)

Hvad fanden er det for nogle kærester I holder Jer? *en stemme
Er de skrotåndsvage eller har I allesammen paranoia?

:-) miss-mee
Hvis du ikke vil skifte ham ud, så kan jeg kun råde dig til at tage mobilen med i bad og i seng eller sætte kode på...det er den trods alt mere sikkert;-)

...mee:-)