Øjenflirt

Øjenflirt silverbacken
Hvorfor er kvinder så tilbageholdene med at "øjenflirte", det hverken fører til graviditet eller utroskab. Jeg nyder dagligt at se på, og få, øjenkontakt med så mange dejlige kvinder som muligt. Selv om jeg efter sigende er en flot fyr slår kvinderne hurtigt blikket ned. Kvinder har vel langt henad vejen samme behov som mænd?

En god øjenkontakt giver dagen et ekstra kick.

Næh jessebel
Jeg tror ikke på, at kvinder har det samme behov for at øjenflirte som mænd har og når en kvinde slår blikket ned, når du fanger hende i at kigge på dig, er det fordi hun bliver forlegen!

Der er rigtig mange der ikke aner hvordan man flirter - heller ikke ganske uskyldig øjenflirt.

Personligt har jeg været sindsyg dårlig til det, men jeg har øvet mig - og et godt sted at øve sig er i køen i Bilka, Føtex, Brugsen what ever - når man alligevel bare står og småkeder sig!

Jeg er blevet helt god til det ;o) Men kan stadig godt blive forlegen/genert...

måske ikke forlegenhed anonym
der altid gør at kvinder slår blikket ned.... kunne ligeså godt være fordi, at man synes, at manden er grænseoverskridende, at man ikke gider flirte med ham fordi han ikke lige er ens type - har jeg selv prøvet massere af gange.

flirte-behov eksistere ikke hos mig, hvis jeg flirter, er det fordi, jeg føler for det :-) altså har en interesse i vedkommende udover hej hej....

Flirte- behov er et behov for bekræftigelse, hvis man bliver bekræftiget rigeligt hjemme af kæresten og hviler i sig selv... flirter man så ? Jeg smiler til alle, men er det flirt, for så flirter jeg med alle og enhver. :-)

hej hej igen....

Synes at det er fedt:-) miss-mee
...men ved jo ikke hvad andre kvinder mener.

Det er jo spillet i det, der er det fede, at holde øjenkontakten lige netop længe nok til at det er frækt, men ikke pinligt.

Dog er det totalt turn-off, hvis det viser sig at manden har kone eller børn med på indkøb og at de bare stod på den anden side af reolen...mee *blinker frækt"

Interesseret jessebel
For mig er det at flirte ikke = at jeg er yderligere interesseret i manden, men fordi jeg synes, at det er sjovt at flirte og ikke fordi jeg har brug for at blive bekræftet i et eller andet, så der er vi ikke enige.

Hvis en mand flirter med mig og jeg ikke finder ham tiltrækkende eller bare ikke gider flirte igen, så slår jeg ikke blikket ned i forlegenhed, så kigger jeg bare væk!

Og der er væsentlig forskel på de to ting - hvis man altså kender lidt til kropssprog.

grow up andecreme*
man, du lyder som en langhåret drengerøv

forskelligt kropssprog anonym
.. mener ikke man kan generalisere ang. kropssprog, måske derfor nogle tager fejl af hinandens intentioner.

Slår jeg blikket ned, da kan det lige så vel være at ingen interesse.. ligesom at kigge væk.

..så du har ret. vi er ikke enige.

Jeg mener, at flirter er en søgen på bekræftigelse, og hviler man i sig selv, tror jeg ikke man gør det medmindre man virkelig er interesseret.
Men det er så min mening og det jeg ligger i at flirte ! Vi er forskellige og andre ligger noget andet i at flirte.. ( ligesom med sex og troskab, der er 120 meninger om den sag)

og hej igen :-)

Selvfølgelig kleopatra
synes nogen kvinder det osse er dejlgt med en øjenflirt.


Det varmer da ,hvis jeg står i en kø eller andre steder og der er en mand, som får øjenkontakt og der igennem se hans anerkendelse af mig som person.


Mvh Kleopatra :-)

Gris!!! xyzws
...

Gris?? FlirterFie
Nej på ingen måde :o)
Dejligt at flirte og det giver ganske enkelt som opretter er inde på.
Dejlige kick i vores hverdag.
*Fie

***FLIRTE?*** ***FLIRTE**
HEJ!
MÆND ER OGSÅ SÆRDELES DÅRLIGE! DE FLIRTER KUN NÅR DE ER GEJLE!

He he FlirterFie
Præcist :o)
En del af gamet her. Hver kigger først væk.
Hvor længe kan man holde den gående og ups for den hvis familien komme halsen efter. Det jo ikke til at se det hvis man ikke lige ved det :o)
*Fie

Don´t Take it easy
Shout!

Holger Oasen
ja, det kan man godt sige.. Denne mand siger noget om det. www.radioholger.dk :-)

har heller ikke frum
noget behov for at flirte. Men jeg smiler meget, både til kvinder og mænd. Og næ, jeg er ikke biseksuel. Jeg føler nu ikke jeg er "løs på tråden", men jeg er som regel glad, og derfor smiler jeg. Der er dog nogle, som misforstår mig, og tror, at jeg gerne vil i kontakt med dem. Efter sådan en opklaring af misforståelsen overvejer jeg ofte, om jeg dog ikke kunne lade være at smile. Men jeg kan ikke lade være, måske ford jeg er "glad i låget"

Synes bestemt ikke.. elway
At kvinder er bange eller blege for en god omgang øjenflirt :) Det sker for mig nogle gange om dagen, selvom jeg kører bil eller whatever :) Så der må jeg sige jeg ikke er enig med dig i dine betragtninger :)

Brogede individer Anonym
Det er da en voldsom generalisering at sige at "kvinder" ikke gider at øjenflirte. Det kommer vel an på hvor- og hvem man er. Vi er jo allesammen brogede individer.

JEG gider ikke at flirte i hverdagen, fordi jeg allerede er fuldt ud tilfreds i mit forhold. Flirten har det med at blive indviklet og træls før eller siden.

- Men sådan har det da ikke altid været.

fuld tilfredshed i forholdet anonym
... derfor gider jeg heller ikke flirte... får den opmærksomhed jeg skal have :-)

blablabla elway
Det har da ikke noget med forhold at gøre ! Det kan da godt give en dejlig følelse af ligevel, selvom man er super forelsket og lykkelig

dødtræt af mænd der tror der er fri bane Anonym
Personligt er jeg færdig med den slags flirten - jeg er nemlig blevet dødtræt af mænd der tror der er fri bane fordi man smiler. Så bliver de ved og ved i en uendelighed... og forstår ikke at det ikke var ens intention at fortsætte med noget mere seriøst. Skide irriterende.

Indviklet eller træls? miss-mee
Det er da bare en hyggelig adspredelse mens man venter i kassekøen i Netto eller holder for rødt lys eller sidder i bussen...

Der er ingen, der siger at du skal flirte med din enlige sexhungrende nabo eller din kærestes bedste ven, for så kan jeg godt se at det kan blive besværligt...*ss*

I mine øjne er flirt ganske uskyldigt selvom man er i et forhold, bare man ikke går over den aftalte grænse ...mee

Behov JA! Anonym
Hejsa... Du har da helt ret.
Min kæreste har nøjagtig samme behov som mig.
Forskellen er bare at jeg tør sige det til hende, mens hun bliver helt forlegen og krymper sammen.

Jeg elsker en god øjnflirt og det tænder da langt de fleste at få en sexet blik tilbage.
Det giver en en hvis selvtillid.

Problemet er ganske rigtigt at kviderne er nærrige med øjnflirt.

Det burde man gøre mindst 3 gange dagligt!!
Hvem ved det kunne måske føre til noget.

Der flirtes igen herfra mialand
Jeg kan iihverfald sagtens give igen på en øjenflirt og jeg kan tilmed holde blikket ;0)
Synes øjenflirt er fedt - jeg elsker det og som du siger, det giver dagen et godt kick :0)

Mere øjenflirt tak :0)

kvindernes øjenkontaktsproblem torbenmoerk@sol.dk
Hej.
Mit svar på det der med kvinder kommer af at jeg også til dagligt prøver at få øjenkontakt med kvinder. jeg arbejder som portør på aalborg sygehus og er der én ting jeg har fundet ud af, så er det dette, at det er ikke kun at kigge pigerne i øjnene og tro at de kigger igen og tænker, "weee!! nu er jeg forelsket!!", nej, nej! det har noget at gøre med din udstråling. kan du vise at du har styr på tingene og på samme tid formår at være lidt af en charmetrold, så kan du få opmærksomhed. Men opmærksomhed er bare opmærksomhed. Det der tæller er om du så efter dette stadie tør konfrontere pigen/ kvinden, og om du i så fald formår at gøre det på den rigtige måde. Hvis man kommer til at fumle i ordene, når man taler med hende og virker uforståelig og uintelligent og ordene bare ikke vil samle sig rigtigt, kan HELE hendes interesse falde til jorden igen. Og det er lige præcis DER, hvor kvinderne skiller sig ud. Fordi der har vi kvindernes arrogante side, der mest af alt fortæller os mænd at vi ikke er gode nok til hende. Det er i mit følelsesregister, noget værre fis. og hvis man en gang, har prøvet dette, er det da også klart at vi fyre vil føle os utrygge ved igen, at forsøge sig på en flot pige. og derfor kan det være svært for mange fyre at føle tryghed i at finde øjenkontakten med en pige, fo de fleste fyre tænker, "Hvad skal jeg gøre hvis jeg nu skulle få hendes interesse. det tror jeg.
med venlig hilsen.
Torben.

for mig har det altså anonym
du må respektere, at ikke alle har det ligesom dig !!

fører til noget hvad ? anonym
.. du har en kæreste.....dyrk dog hende.

har du selvværdsproblemer siden du har det "behov" ?

Øjenflirt ligesom det her: komododragon
http://www.angelfire.com/funky/hest/RandyCandy/RandyCandy.html

Ihh det er jo ikke til at stå for.

Tak for de mange indlæg, silverbacken
det er dejligt at se, at flere kvinder tog tråden op.

Havde i øvrigt en dejlig oplevelse på vej hjem i bussen i går da en smuk kvinde fangede mine øjne og smilede. Desværre slog jeg øjnene ned (jeg må se at blive bedre til at lade være når det er mig der er "offer") men da jeg kiggede op, og senere stod af bussen sad hun stadig der og fangede mit blik mens hun smilede. Dagens kick, og jeg er bare ikke kommet over det endnu.
Billedet sidder stadig på nethinden.

Og til jer der enten mener jeg er en gris eller en sølle stakkel som skulle få opmærksomhed hjemme, så fortvivl ikke på mine vegne, jeg får al den opmærksomhed jeg har brug for. Der er dog intet som andre kvinders opmærksomhed, det virker livsbekræftende og man føler sig flot og mandig.

***********NEJ**************** ***********NEJ****************
NEJ DU HAR IKKE RET.

OG DU ER GRIM.

Sikkert fordi......... Hahahihaha
.........en del mænd ikke kan finde ud af at nøjes med det. Ja visse vil måske endda påstå, at hun selv lagde op til den følgende voldtægt.
Simpelt!

flirte fest. ritz
Jeg synes man skal flirte så ofte man kan komme til det.. det er sundt og man får en dejlig fornemmelse i maven... Jeg flirter da selv hver dag flere gange om dagen så tit jeg kan komme til det.. og bliver selv flirtet til...

jaaaaaaaaaaaaaa tarzan (min kat )
JEG NYDER DET... SELVOM JEG EN GAMMEL STODDER, SÅ HYGGER JEG MED DEJLIGT ØJENKONTAKT... DET GØR MIN DAG EKSTRA GOD

hvilket spørgsmål besvare du anonym
for du svarer ikke på indholdet i indlægget....

nok også aldersbetinget og stress anonym
.... man bliver mere afslappet med alderen har nok at tænke på og føler sig nok mere som en hængt kat og udkørt fredag eftermiddag end opmuntret til at flirte med mænd :-)


Go weekend ;-)

måske du ikke er helt så lækker som du tror Konen
Nu er vi faktisk en del kvinder, der ikke har behov for at se andre mænd dybt ind i øjnene, og slet ikke for at flirte.
Vi nyder måske nok diskret, andre mænds beundrende blikke, men besvare det nej det er en anden sag.

Slutteligt er min erfaring, at mange mænd føler sig så macho og lækre at det slet ikke er muligt for dem at fatte, hvis andre ikke gider værdige dem et blik og derfor kigger væk, sørgeligt men sandt.
Der er jo selvfølgelig også dem der klæder en af med øjnene, og samtidig med tror at kvinden, føler det ophidsende og ikke klamt,
ak ja atter et bevis på kvinder og mænds hjerne sidder forskelligt og tænker yderst forskelligt

Fortsat god dag

det var kedeligt :-( Le Hombre
måske man skulle blive bøsse istedet. :-(

hav en god dag.

Fantastisk! Hahahihaha
Hvor må det være surt for hende at se sig selv blive svinet til uden at kunne give igen (indsæt ironi - Å hædr hædr hædr hvor har hun dog inderligt godt af det :-)))))).

øenflirt lene gade
helt sikkert! og vi kan også lide at kigge på mænds bagdele,faste og spændt,det får en til at tænke tanker en dame nok ikke skulle.....

flirt lene gade
som man siger på engelsk : flirtation is attention without intention

Inspirerende silverbacken
at vide, at man måske udsættes for en kvindes inderste tanker ;)

Godt du ikke er min mand Danskeren
for det første lyder det som om du tror at du er Guds gave til kvinden, for det andet kunne det jo tænkes at danske kvinder er lidt mere "tro" i deres tanker/væremåde end du lige går og regner med. Vi kvinder har intet mod øjenflirt, specielt ikke med vores udkårne, men hvis en opblæst nar forsøger at øjenflirte, ville jeg sg også kigge den anden vej, for i det mindste at være høflig og ikke sige "noget" til vedkommende. Jeg synes du skulle tage og tænke lidt mere på andres følelser og mindre på dit eget EGO.

Tanker er toldfri! BMW
Ja, du ville med garanti godt vide mine tanker og - *smiler med et helt bestemt udtryk i øjnene lige nu*

smag og behag BMW
Så er det da godt, at du har en mand. Hvad siger han forøvrigt til en rask lille flirt?

Tanker silverbacken
Ja, det vil jeg med garanti godt... Jeg tror dog jeg kan læse dig lidt, og når mine øjne fanger dine, rødmer jeg og ser ned. Hvorfor? Måske fordi vi tænker det samme?

Den karakteristik silverbacken
er jeg ked af. Jeg tror du ville opfatte mig helt anderledes hvis du kendte mig. Jeg hverken drives af et stort ego eller er usympatisk i øvrigt. Det kan selvfølgelig være, at mine blotte tanker støder dig, men måske skulle vi skulle lære hinanden bedre at kende før vi udtaler os ;)

nice inamb
Må også indrømme at jeg elsker øjenflirt... Der er da ikke noget bedre! det er da et kick eller et ego-boost man lige får! og jeg holder da heller ikke igen med det, selvom jeg er hunkøn..!
Måske også fordi jeg nu har været sammen med den samme fyr i 4½ år, elsker ham højt, men man har stadig brug for engang imellem lige at vide "ahh, jeg kan sgu stadig!", og bliver min selvtillid lige skubbet lidt op, gavner det jo også manden derhjemme, da jeg jo ikke har "lavet noget", men er i godt humør... GO ØJENFLIRT!