Økologiske hårprodukter = virkelig godt

Økologiske hårprodukter = virkelig godt Mette Evigglad :0)
Jeg har lige gjort en virkelig god opdagelse.
Har investeret i to økologiske shampooer. De var ikke helt billige, men jeg ville gerne se om det var pengen værd. Det skal jeg så love for at de er.

Jeg behøver kun at vaske hår engang om ugen. Mit hår bliver simpelthen ikke fedtet. Min hovedbund er helt perfekt nu og skæl og kløe er forsvundet. Har ikke set noget til det i 3 måneder nu.

Så hvis I har lyst til at prøve noget nyt, så kan jeg anbefale de økologiske shampooer :0)

hvilke produkter er det? Zusanna
Det lyder da vildt godt, fortæl mig hvad de hedder :0)

Jeg anbefaler iHerb.com :) Joanna
Hej!

Jeg plejer at købe mine økologiske produkter på en amerikansk webshop www.iherb.com .
De har et enormt udvalg av økologiske produkter (hårprodukter, hudprodukter, babyprodukter, økologiske frø, bars og snacks, vitaminer, mm). Nogle økologiske hårprodukter jeg kan varmt anbefale er Giovanni, Hugo Naturals, Alba Botanica, Avalon Organics, Desert Essence, og Nature's Gate - men der er naturligvis mange, mange flere at vælge imellem. Priserne er markant lavere end herhjemme, jeg har altid fået mine varer inden for 1-2 uger, og porto til Danmark er kun $4 (ca. 20 kr). Jeg er rigtig glad for denne shop, og kan derfor varmt anbefale den. :)

Nye kunder får $5 rabat (dvs. gratis levering!!) på www.iherb.com, med rabatkode MAH130 eller PIR910 [;)]

Et andet godt sted er www.vitacost.com, der har måske lidt lavere priser og større udvalg - men desværre er portoen markant dyrere og leveringstiden længere.

Økologiske hårprodukter = virkelig godt Martin Tronier
I forbindelse med denne tråd kan jeg da sige at jeg har set Økologisk shampoo fra L'Oreal på webshoppen www.mithaar.dk (den er dansk) Jeg har spurgt dem om der kommer noget økologisk fra nogen af deres andre producenter (kan pt kun se Redken, L'Oreal, ghd og id hair som producenter). Men de er vist ok opdateret med produkterne. De har svaret og vil give mig besked når der er nye produkter på vej. Det skulle igennem en godkendelses-procedure.
De har i øvrigt mange andre fede produkter, nok mest for piger... og i forhold til hvad jeg ellers finder på nettet er priserne nogen af de laveste!