Øl til børn

Øl til børn insidiæ
Jeg vil også gerne giver jer et godt råd som jeg har brugt flere gange. Hvis ungerne bliver lidt for højtrøstet og hvis de ikke vil sove, er det en god ide at give dem lov til at smage en ordenlig slurk af en rigtig stærk øl, jeg bruger altid westmalle tripel en sag på 9 procent, men hvis I foretrækker et andet mærke så er det OK, det skal helst være fra Belgien, da deres øl er stærkt og sødt! I kan tro at ungerne blive sløve og nemme og putte i seng, det virker hver gang jeg passer min brors unger, og så kan man se TV i fred.Det virker også på min brors hund, den er dog mest til porter!

ta dig sammen djdaddy
ved din bror godt det hvis ja så er det da underligt du ikke er invalid endnu. der er var da lige en der skulle gøre det ved min datter han/hun
ville da ikke være i stand til at lave noget mere

er vist meget brugt icarus
men på det du skriver lyder det som om du drikker dit barn eller andres under?? og som om du i virkeligheden intet vil have med dem at gøre.

jeg har også brugt den med øllet for at få min datter til at falde lidt ned når det har brændt lidt på, men er sket 2 gange, og var ikke værre end jeg har dyppet sutten i øllet og så givet hende den.

større mængde har barnet ikke godt af, der skal ikke meget til at drikke det fuld.

Tænk Dig Om!! Girl!
okay, jeg håber virkelig for dig selv at det er for sjov du siger det.
det er da alt for farligt at give mindre årige børn stærke øl.
jeg tror at du skal tænke dig meget om, måske skal du begynde at behandle dem med respekt, og opfør dig ordenligt over for andres børn for den sags skyld.