Øm knude :(

Øm knude :( charlottethorsen
Jeg har i de sidste 4-5 dage haft en "bule" eller knude under venstre arm, i selve armhulen. Den er virkelig øm, og derfor ret generende!

Men det værste er egentlig at jeg ikke ved, hvad det er. Selve bulen/knuden sidder lige under huden, og noget af den buler ud og er er rødt og hævet og som sagt meget øm! jeg vil anslå den til at være ca 2 cm i diameter.

Er der nogle der kan give et kvalificeret bud på, hvad det er, og i så fald om det er noget jeg skal være bekymret for?
Er der evt. noget jeg kan gøre, for at det er knap så ømt?

Jeg skal af anden grund til lægen på torsdag, hvor jeg selvfølgelig vil høre lægen, men da jeg synes der er lidt lang tid til, vil jeg blive glad, hvis I kunne hjælpe lidt :)

Bare et forslag. casandra4
Prøv med is. Altså tag nogle isterninger i et viskestykke eller noget og hold det på "bulen". det vil måske hjælpe imod smerten.

Kan bare være Daisy
En kirtel der er hævet... det har jeg nemlig prøvet og de kan være meget ømme.. Håber Da bare det også er det hos dig... god bedring

Hvidkålsblade naturelsker
let kogte og afkølede lægges på. Det skulle tage betændelsen.- For det lyder som betændelse, eller en fedt opsvumning du har fået. Bukkehornsfrø (en slag plante, kan købes i matas, som du så laver the ud af, og drikke tre gange om dagen, skulle også være med til og rense ud. Men husk lige og få lægen til og kikke på det, da det godt kan være at bylden lige skal have et lille snit... for at væsken kan komme ud..
Hvis du begynder og få feber så kontakt lige lægen med det samme...

hilsen en forhænværende "byld ejer".

En begyndende byld måske Anonym
Det kunne da godt lyde som en byld, ellers ved jeg ikke hvad det er. En hævet lymfeknude bliver ikke rød, men kan godt være øm. Hvis du har barberet dig under armene, kan det sagtens tænke sig at være en stor bums eller byld. Lad den endelig være til du har været hos din læge.
held og lykke med et.

oki charlottethorsen
Åhh, så typisk! :(
Men tak for svarene :)

nu ingen panik... naturelsker
Det er bedre at du får skåret hul på det, så "betændelsesvæsken" kan komme ud. Så lad nu være med og gå og bekymre dig! -Få det overstået:)
Held og lykke og godnat...
p.s begynd ikke selv og skære hul!!!!!!

lægeskræk Tarlotte-
kan der ske noget ved selv at skære/prikke hul, da?
Kunne godt finde på det, da jeg aldrig har været særlig glad for læger

LAD VÆRE naturelsker
med og skære hul selv, du risikere og ligge snittet forkert. Og sådan noget skal gøres med et sterilt knivblad. Så tag lige og komme til læge...
Kan godt forstå at du er angst for læger, men få det overstået.. (Det er jo IKKE sikkert der skal skæres hul)

Okay okay Tarlotte-
Jeg venter :)