ønsker hjælp til min cv

ønsker hjælp til min cv sandra20
i punktet "lidt om mig selv" har jeg skrevet således.

Jeg er en ung pige på 20 år, jeg er ansvarsbevidst, tålmodig og positiv og jeg er altid glad, jeg elsker at møde nye mennesker hver dag, til dagligt bor jeg med min kæreste i en lejlighed i københavn.
I min fritid er jeg sammen med familien og mine venner, jeg bruger også en del tid på internet, jeg dyrker også en del sport.

Jeg synes at det vigtigste for mig som elev, at jeg har det godt med mine kolleger og vi kan samarbejde for at skabe gode arbejdsevner, det er også vigtigt at min elevplads er et hyggeligt sted for mig så jeg kan opfylde de 2 år med tilfredshed, Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og møde nye mennesker hver dag, så en dag bliver aldrig ens for mig.

ønsker hjælp i gramatikken eller et par tilføjelser.
tak på forhånd

C.V. Upsidasi
dit C.V. skal indeholde facts om, hvad du har lavet indtil nu. Hvilke jobs du har haft, hvilken uddannelse/træning/kurser du har, frivilligt arbejde m.m.

Det du har skrevet hører til i selve ansøgningen.

Det er vigtigt, at du laver kortere sætninger, f.eks. Jeg er en ung pige på 20 år. Jeg er ansvarsbevidst, tålmodig og positiv. Jeg er altid glad og ønsker at møde nye mennesker hver dag.

Inden jeg kommenterer indholdet nærmere, vil jeg gerne høre, hvad det er for et job, du søger, og hvilken uddannelse du har.

glemte at skrive... Upsidasi
at det nok er en god idé, hvis du forsøger at variere dit sprog lidt mere... Du har mange sætninger, der starter med jeg.

Ex. i stedet for at skrive: "Jeg er altid glad" kunne du skrive "Mit humør er altid højt/godt".

Som allerede skrevet Kåre
er din tekst her noget der hører hjemme i en ansøgning ikke i et CV. Der er hjælp at hente her.

http://www.stepstone.dk/Jobsogning/KarrierecenterAtsogejoboversigt.htm

Held og lykke med jobsøgningen

jeg søger i butik og kontor sandra20
tak for hjælpen, jeg har skrevet meget andet men det punkt synes jeg at vil have hjælp med, tror du at d jeg har skrevet er godt, eller er der mange fejl??

I stedet for at skrive tip
at du "altid er glad" burde du måske skrive "positiv" eller "godt humør", da det jo ellers er en lodret løgn - for ingen mennesker er ALTID glade [;)]

og forresten Tip
så har du skrevet 2 gange at du kan lide at møde nye mennesker!