Øv!

Øv! Far - P
Skal bare af med det!!!

Blev skilt, betalte forhøjet børnebidrag og hustrubidrag.

Blev fyrret, men fant hurtigt et nyt job. Godt nok til en meget lavere løn, men skidt pyt.

Jeg søgte så om nedsættelse af hustrubidraget, men ak!! Hustrubidrag bliver, men børnepenge blev sat ned.

Ok, var vi stadig én hel familie, skulle der også sparres. Men nu får børnene konstant at vide at "det er fars skyld" han vil ikke betale mere til jer. Min eks. sender Mails til mig, hvor hun beskylder mig for at ødelægge børnenes ungdom osv.

Kan ikke holde det ud!! især ikke når hun (arbejdsløs) køber sprit ny bil, cykler, selvom jeg gav dem en i fødselsdagsgave sidste år. osv. Jeg blander mig dog ikke i hendes økonomi, men er bare ved at gå til over de beskyldninger om at ødelægge mine børns ungdom. Har aldrig hørt, at børn bliver mere ulykkelig fordi de "kun" har den lille TV-pakke, eller en mobil der ikke er den allernyeste, Jeans der måske ikke lige er G-STAR osv.

øv øv!

Jeg tror du skal spare lidt på charmen Måben
Tal pænt, når du taler til manden om hans kone. Hun var hans valg engang, så gadedrenge som dig, er ikke værd at have på sin side.

Ja ØV! elway
Det er en trist situation, og jeg kan sagtens sætte mig ind i hvad du går igennem.

Der er flere ting du nok bliver nødt til.. For det første bliver du nødt til at skabe noget respekt om din person (igen) Du må banke i bordet og sige fra overfor din beskyldninger/anklager hun kommer med.. For det er sgu ikke retfærdigt, og hun er tydeligvis sur og indebrændt over alt muligt.. Men du må sige fra på en ordentlig måde selvfølgelig.

Så må du også blive bedre til at IKKE lade hende barnagtige angreb gå dig så meget på hele tiden, det er jo netop det der er hendes formål med det ikke ? Det burde hun ikke have lov at vinde..

I forhold til hun siger til dine børn "Det er far´s skyld" blabla.. IGNORER det.. Det skal nok gå over, og hvis det endelig skulle blive ved (hvilke jeg ikke tror) så er dine børn kloge nok til at vide hvad der er rigtigt og forkert, også er det DIG der får dine ungers fulde respekt i det lange løb [;)]

Når hun siger: Du ødelægger børnene´s ungdom!! Så burde du jo vide, det KUN er for at pisse dig af, for det har jo INTET på sig, og det ved du vel godt ikk ??

Få genskab respekten.. Sig fra! Bliv bedre til at ignorere hendes crap, og sørg så for hun ikke kan sætte en finger på dig.... Så kommer resten af sig selv..

Søg om forældremyndigheden Farmanden
Søg om forældremyndigheden.
Du får dine børn, og behøver ikke længere høre på hendes økonomiske brok.

Der er gået sport i, at stemple alle weekendfædre som dårlige betalere, uduelige fædre, og mænd som faktisk ikke vil have deres børn.

Bevis det modsatte - få børnene hjem og lad hende slippe for at betale børnebidrag.

For du har helt ret: børnene bliver ikke lykkeligere af at have den store tv-pakke, den fede mobil m.m.