Øv Øv

Øv Øv gudinden25
Øv, jeg er træt af min kæreste, men kan ikke forlade ham. Vi har været sammen godt og vel to år og har boet sammen i 2 måneder.......

Jeg er lige nu træt af småting - som jeg har været før, men efter vi er flyttet sammen, er det blevet værre.

Synes ikke han forstår mig, synes ikke jeg gider høre på hans arbejde (vi er inden for hver vores fag) Synes alt han siger er irriterende osv. Sex har vi ikke haft i en tre ugers tid nu - har ikke lyst.

Jeg trænger bare til at se mine veninder - tage på cafe eller i byen. Mig og min kæreste sidder nemlig altid bare os to hjemme - ellers tager han til sport fredag aften!

Jeg kan ikke forlade ham, fordí jeg egentlig har synes, han var Manden I Mit Liv! Lige nu trænger jeg bare til alene-tid... Komme ud at hygge mig med veninder.

Hvordan får jeg det sagt??

Jamen Tantonymt
et parforhold er jo et teamwork, hvis I bare sidder derhjemme, hvorfor foreslår du så ikke I gør noget, eller selv tager afsted?

Efter 2 mdr, så kan man helt ærligt ikke sige om man kan bo sammen. Det er en proces man skal igennem og det nytter ikke du bare stikker halen mellem benene og skrider når første chance er. Der er også en økonomi i at skulle ud og finde ny bolig efter 2 mdr.

Nej, man gider ikke altid høre på hans arbejdssnak, kan garantere dig for du også siger ting han tænker "Hold nu kæft" om, sådan er det at bo sammen, det vil ikke ændres uanset hvem du bor sammen med. I skal have taget jer en snak om hvad I forventer af livet, fælles regler i jeres fælles hjem , hvordan det fungerer når han vil være hjemme og du vil ud.

Og så skal du huske på at bare fordi I deler adresse, er I ikke sat sammen ved hoften.

Jubiiiiii det er fredag - du skrider da i byen nu Solo***
er han vel til sport. I morgen tidlig, når du dukker op, så forklarer du ham, at sådan skal det være fra nu af. Så skal du se, så udvikler tingene af sig selv.