Øv skal til samtale imorgen

Øv skal til samtale imorgen slankepigen
Jeg fik brev om jeg skal ind til 3 mdr arbejdløshedsamtale imorgen.

Sidder her og ønsker jeg kunne have søgt mere men jeg har søgt havd jeg kunne og der har intet været på jobcenteret i ugevis jeg kunne søge alligevel er jeg oppe på det antal man skal søge om mdr men alligevel.

Nogen der har været til samtale for 3 mdr perioden?
Hvordan gik det og er der noget jeg kan være forberedt på?

Ejj altså hvor jeg hader at være arbejdsløs ved godt det er træls for alle men bliver sgu stresset af det....

Ikke det store NLkvinde40
Bare rolig. De 2 gange jeg har været der har været stille og rolige.

Men du har ret, det er stressende at være arbejdsløs med alle de nye pligter. Heldigvis er jeg det kun 1½ uge mere.

Du skriver ikke om det er samtalen hos A-kassen eller det kommunale jobcenter. Men jeg har kun haft gode oplevelser med dem begge, selvom jeg også har været nervøs hver gang, for om de nu var utilfredse med min indsats.

Hilsen
Kvinde40

Det er ved slankepigen
A-kassen... jaa må nok sige jeg sidder her og ønsker jeg kunne gøre mere men andre siger også jeg kan ikke gøre det bedre så må vel tage det med ro.

at søge arbejde tone
Det er 4 job du skal søge om ugen. Er der ikke job inden for dit faglige område, skal du søge job uden for dit faglige område. Det geografiske område, du er forpligtet til at søge arbejde i, er et geografisk område svarende til op til 3 timers transport med offentlige transportmidler, medmindre du er akademiker, så kan den daglige transport være op til 4 timer daglig.

Opfylder du ikke denne del af rådighedsforpligtigelsen, kan du miste retten til dagpenge indtil du har dokumenteret mere end 300 timers ordinært arbejde inden for 10 uger.
[:)]

ja er jeg klar over slankepigen
men har du selv set hvor meget job der er at søge?
I min jobcenter er der kun flexjobbene og faglærte og dem med bil tilbage har søgt indenfor mit område, stort set alt udenfor mit område som jeg kan - har desværre den begrænsning at jeg er døv så kan ikke tage dem hvor jeg skal snakke med flere folk på samme tid og dem med telefonjobs...

jeg ville være så glad for et job helt ærligt... mange af stederne har jeg søgt 2 og 3 gange men også mange jeg ikke får svar fra nu har jeg søgt ved et gammmel arbejdsplads for at se om jeg kan få noget der selvom jeg har allermest lyst til at ikke at gøre det men vil hellre have et vikarjob end gå hjemme hvis jeg kan...

Du har ret 55+
Jeg skal til samtale på Jobcenteret på onsdag, og du har fuldstændig ret. Jeg har udtømt alle de job der er, som jeg kan søge. Det kan jo ikke hjælpe jeg søger som Læge el. deslige, når jeg ikke har nogen uddannelse. Mange siger det ikke er for sent til en uddannelse. Jo, gode råd er der så sandelig nok af. Jeg vil gerne have en uddannelse, men hvad så hvis man endelig får en sådan. Når jeg er færdig med den er jeg snart efterlønner, for én ting er stensikker. Jeg går på efterløn, når den tid er, for aldrig har jeg været så stresset som nu. Jeg vil ti gange hellere starte med at arbejde i morgen tidlig, som jeg har været vant til i 40 år, men så nemt som alle råber og skriger om, er det altså heller ikke. Jeg var hos min Læge, for jeg har det efterhånden så dårligt, jeg ikke længere kunne klare det. Hun sagde, hun aldrig havde set mig så langt nede, og jeg skulle passe på mig selv. Jeg plejer at være glad og humoristisk, men mit humør er helt nede i kulkælderen. Det kan jeg udemærket godt selv mærke, så du er ikke alene, men det er jo heller ikke nogen trøst. Det ved jeg godt.
Jeg ønsker dig held og lykke fremover. Håber du har heldet med dig. [:)]

okay... anonym
Hvis du er døv, så kan jeg slet ikke forstå, at din a-kasse pålægger dig, at søge 4 jobs om ugen, det er jo lettere umuligt, for dig at finde 4 reelle muligheder, og mange arbejdspladser, ville nok desværre vælge en hørende frem for en døv.

Har du været til rådighedssamtale i din a-kasse? Selvom, du er sund og rask ellers, og godt kan arbejde, så burde din a-kasse også godt kunne se at det er begrænset, hvad du kan søge/få af jobs, ergo burde du kun stå til begrænset rådighed, det er din a-kasse, der vurdere dine arbejdsmuligheder, samt rådighed.. jeg vil mene, at du skal få snakket med den a-kasse om det, måske de giver sig, og du så kun skal søge 1-2 jobs om ugen.

A.kassen anonym
Desværre er der ikke noget der hedder, at A.kassen giver sig. Det er slet ikke noget A.kassen bestemmer. Det er lovgivningen og den SKAL A.kassen følge.

Ja du har ret slankepigen
det er faktisk meget sværre for mig men gør mit bedste- problemet - synes jeg til tider - er jeg taler og høre så godt at folk tit glemmer jeg rent faktisk ikke kan men mundaflæser det meste. Det kan være et plus men altså også et minus.
Har fået lavet et særskrevet brev om jeg søger det der er relevant men i sidste ende må søge alt også det urelevante... men ja jeg må se hvad de siger dernede...
Jeg ville faktisk gerne på kontor men alle jeg har set skal man kunne besvare telefonopkald så jeg ved ikke hvor smart det er og om jeg overhovedet vil have en chance.

Jeg har fået en uddannelse som scoial og sundhedshjælper, men blev mobbet så i tror det er løgn i 1 år det sidste sted så må indrømme min selvtillid er i bund på det område og det er sgu ærgeligt. og vikarbeuer vil ikke have mig pga jeg ikke bare kan ringes til.

Jeg spurgte om en aftenskolekurkus eller uddannelse til noget jeg måske kunne få job i men vil de ikke pga jeg har en efterspurgt uddannelse - jep bare ikke for mig...

Flere har rådet mig til at sige at de må hjælpe mig hvis de ikke mener det er nok det jeg har søgt.

Jeg har sgu godt nok sovet dårligt pga det her men hjælper jo ikke noget

Hvis jeg skal være helt ærlig slankepigen
som a kassen også ved så har jeg desværre også piskesmæld som jeg næsten dagligt har hovedpine af og dårlig ryg - men forsøger vidt muligt at arbejde normalt... desuden s- som jeg kan se andre også har- har jeg fået lidt stress pga jeg tænker så meget over jeg ikke kan finde et job og man skal huske diverse ting og sager...
ved godt det er ens for alle men som sagt er jeg desværre også døv ...

jeg er godt klar over. anonym
at der er en lovgivning, og at den er stram, men det er altså din a-kasse, der vurdere, hvor meget du står til rådighed, det er jo også derfor, at man bliver indkaldt til rådighedssamtale, og jo man kan godt, stå delvist til rådighed, for det har jeg en veninde der gør, og hun skal kun søge 2 jobs om ugen, det der med 4 jobs, det er en lov der er sat for folk, der står til fuld rådighed, og jo det er din a-kasse, der vurdere om det er 2,4 eller ingen ansøgninger du skal sende, men det er selvfølgelig klart at hvis man ikke selv banker i bordet og hårdt nok, så kommer du til at gå den lange vej med 4 ansøgninger, selvom du egentlig ikke burde stå til fuld rådighed.

Der er mangel på arbejdskraft. mandaabenraa
Det er åbenbart ikke alle mennesker , der kender til www.jobindex.dk , man kan søge arbejde , man kan have et CV., det er faktisk en pligt , at man har et CV.
Der er ikke noget arbejde på jobcentret , den tror jeg ikke på.De har mange forskellige tilbud , så man kan blive aktiveret på den ene eller anden måde.
Det bedste er , at have et overenskomst arbejde , og en god livsværdi.
3 mdrs. arbejdsløsheds samtale i a - kassen , der er mangel på arbejdskraft.

Nå du har psikesmæld og andre problemer. mandaabenraa
Så burde du vel have et fleksjob. Www.lafs.dk , arbejder med sådanne sager , hvis du har problemer med at få sådan et. Der er godt nok 10.000 mennesker der burde have et fleksjob , men man KAN være heldig at få et alligevel.
Det kan være noget med skåne hensyn , det kan være nedsat arbejdstid , det kan være overenskomstløn.
Flere fagforeninger vil nu samarbejde med fleks og skåne foreningen , det bør de også gøre , www.lafs.dk , det er bedst at være medlem.

Håber det bedste for dig , og din a - kasse kender til dine problemer , så må de jo hjælpe dig ( eller rettere fagforeningen ).
Ha en god dag.

UPS. mandaabenraa
*Nå du har piskesmæld og andre problemer *.

Mangel på arbejdskraft Aabenråmand lhenningnielsen
Du skriver som du har forstand til, der er IKKE mangel generelt på arbejdskraft i DK, der er mangel på specifikke jobs, som kræver specielle uddannelser, dem er der jo ikke alle beskåret at søge, så lad være med dine nedsættende beskyldninger og din hetz mod de arbejdsløse, det har de Claus Hjort Frederiksen til, så opfør dig pænt,
Hilsen en der er i arbejde

Mangel på arbejdskraft Bajo
Antallet af jobannoncer på jobnet.dk (portalen hvor alle ledige skal registrere deres CV, og hvor alle ledige stillinger skal opslåes) er stærkt nedadgående. Samtidig er antallet af aktive CVer (ledighedsberørte) stærkt stigende. Fra igår tilidag steg antallet af ledighedsberørte med ca 1000).

Der er ledige stillinger. Det kan vi aldrig blive uenige om. Men hvordan hjælper det en ledig ufaglært, at danmark har mangel på arbejdskriaft indenfor læge og sygeplejerske området?

Det er en underlig logik, at sætte antallet af ledige overfor antallet af ledige stillinger. Prøv at gå ind på jobnet og se, hvor mange ufaglærte stillinger der er?

Bajo...som HELDIGVIS også er i arbejde.

ja ved godt man slankepigen
så var jeg til samtale og som jeg vidste havde jeg ikke søgt nok, men var forbi jobcenteret før jeg kom derned for at se om de havde nye jobs jeg blev chokeret der var tre tavler tilbage resten var tomt... en medarbejder mente at foa vist kan hjælpe med at "tale" for mig til diverse portienlle arbejdgivere der ringer ind for at høre om de har nogen, spurgte om det idag , blev foreslået en tidlig aktivering med noget arbejdprøvning i et andet område end mit for at se om det kunne være et område for mig - tager jeg sørme imod med kyshånd så nu skal jeg til møde i jobcenteret hvor de skal se hvad muligheder jeg så har.

Jeg har for et par mdr siden søgt om flexjob, da jeg ikke kan fastholde et job pga piskesmældet- de er stadig igang med at finde ud af om jeg overhovedet er berettigtet til det så venter stadig.

Puha en anden der også var til møde idag blev nedgjort af en medarbejder på jobcenteret som bare mente hun skulle komme igang men vi er ikke arbejdsløse for sjov! puhh hader den slags mennesker

Hold da op 55+
Allerførst tillykke med, at du måske kommer i aktivererig, for at finde ud af, hvad du kan. Kan godt forstå dit problem. Men hold da op jeg blev chokeret over det du skriver, at der var en der blev nedgjort. Hvad i alverden bilder de mennesker sig ind? De er der for at hjælpe, og hvis der ikke fantes arbejdsløse, ville de på Jobcenteret jo blive ganske overflødige. Det glemmer de vist at tænke på. Hold da op.! Kan slet ikke glemme det, for jeg skal som før skrevet til Jobcenteret i morgen. De skal da lige prøve at nedgøre mig, så får de igen af samme skuffe.[:(] Det er bestemt ikke for sjov vi er arbejdsløse. Mit eget vedkommende blev jeg arbejdsløs da fabrikken jeg har været i 35 år lukkede. Jeg har aldrig nogen sinde prøvet at være arbejdsløs før. Har arbejdet lige siden jeg kom ud af skolen som 16 årig. Så bestemt ikke en sjov situration.
Håber du bliver rigtig glad for det "nye" job

tone man kan klage
Det er ganske rigtigt, der findes den slags "kedelige" mennesker. Fordi en medarbejder er uforskammet behøver de andre ikke at være det. Man kan også indgive en klage over vedkommende. Magtmennesker findes mange steder.
Det er sørgeligt, at man skal nedgøres, hvor man havde brug for lidt hjælp i stedet.
Nogle ser det som deres opgave at nedgøre andre, sikkert fordi se selv mangler selvtillid.
Men loven bliver de jo nød til at rette sig efter og det er ikke alle, der forstår det, men tror de bliver forfulgt af vedkommende.

Hej slankepige 55+
Så har jeg været i Jobcenteret i dag. De spurgte om inden for hvilke arbejdsområder jeg søgte. Jeg svarede, at jeg søgte alt hvad der kunne krybe og gå af ufaglært arbejde.

Samtidig sagde jeg, at det snart var umuligt at finde de farmøse 4 ansøgninger, som skulle til hver uge. Hun gav mig helt og holdent ret, og sagde i samme åndedrag, at hun godt vidste der ikke var meget af den slags.

Jeg fik en aftale med hende om et 13 ugers sparringsforløb, hvor jeg havde hende alle 13 uger at trække på. Jeg skal så komme i jobcenteret i næste uge og vise hende mine ansøgninger, så måtte vi se på, hvad der var at gøre?. Hun var gudskelov ikke uforskammet som den sagsbehandler du omtalte[:)]

Nej hvor det godt slankepigen
at du kunne få hjælp.. sådan burde det være for alle...
Ønsker dig held og lykke med det smil