*Danskerne fra Libanon(Socialbedragere)

*Danskerne fra Libanon(Socialbedragere) anonym.
Håber virkelig at disse såkaldte danskere's forhold bliver undersøgt til bunds,for her er da helt klare beviser på at de ikke er rigtige flygtninge,og størsteparten af disse for med garanti Bistandshjælp,så der er rigeligt for landets kommuner at gå igang med,og gid de må blive knaldet hele bundet der for bistand.En rigitg flygtning kan ikke rejse på ferie i sit hjemland,så der skulle være omkring 5000 fubflygtninge her i landet.Dk er jo ikke uvidende om deres rejser til hjemlandet,underligt der ikke er blevet sat noget iværk noget før.Endnu engang har DK hjulpet disse*Flygtninge*til et ophold i dette forjættede land der flyder med mælk og honning.Uha,hvor er DK dog dum at modtage disse folk fra deres krigsramte land,og flyve dem tilbage hertil.De skulle have blevet dernede,hjælpe deres familier dernede,men nej,de skal jo hjem og hente deres bistandhjælp.De kalder sig danskere,samfundsnassere og snydere det er hvad de er.Heldigvis vil kommunerne nu undersøge om der er bistands nassere imellem disse hjemvendte*flygtninge*.Der er rigeligt at gå igang med for kommunerne.Der er helt sikkert Jackpot for dem.Godt kommunerne gør noget ved det.

Isreal bomber de kriminelle tilbage DK Danish boy
De er små ved blive knallet.

De flok kniminelle som været på ferie,
Den første kriminelle muslim er taget af det danske politi
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article212832.ece

Er kommunerne ansvarlige ? observa
Håber at kommunerne viser sig at være deres opgave moden så de checker alle.

Ellers bør cheferne anklages for forsømmelighed.

Klør det i avav
røven? Du er ondskabsfuld og for dum

Da de rejste på ferie var de IKKE flygtninge. mandaabenraa
For nogle år siden kom de fra flygtninge lejre ..til Danmark , sagde de i fjernsynet for et par dage siden.

Når man som kontanthjælps modtager rejser på ferie i et andet land , skal det godkendes af kommunen.
DET vil sagsbehandlerne ikke kontrollerer , trods mistanke i flere år om , at man bare tog på ferie , hvor man SKAL " stå til råddighed" for arbejdsmarkedet.
De har også dobbelt statsborgerskab , bor i to lande , DET forstår jeg så ikke at de kan have.
Det må jeg ikke have.

Pas på med flygtninge og ikke flygtninge , det bliver tit misforstået.

HOLD DA KÆFT rigtig dansker
hvor har folk ondt i røven over at folk tager på ferie i deres hjemlande,om nogle er på bistand eller a-kasse er sgu da ikke vigtigt! den ENE sommermåned om året ser de frem til hele året,og om man ikke står til rådeighed i en sølle måned er det virklig verdensundergang?

folk fra muslimske lande i DK er i forvejen marginalisret og lever for de flestes vedkomne en ikke særlig misundelsesværdig tilværelse,det ENE lyspunkt at tage hjem og besøge sine kære, vil i nu også have undersøgt i hoved og røv,JA DK er sørme et frit samfund med frihed til alle!!

med hensyn til at flygtninge tager hjem på ferie,så er det nok sådan at libanon ikke er det samme libanon som for 20 år siden,da de kom som flygtinge,hvem ville ikke tage tilbage og besøge sin familie? måske nogle danskere som bare har nok i sig selv og sit brokkeri!! ???

ja avav tørklædet
du kan tro det klør, kommer du og klør mig i r....?????
Her i Danmark skal vi spare og spare, hvorfor mon??
Selv på de psykiatriske hospitaler bliver der nedlagt senge pladser Hvorfor??? det kunne jo tænkes at især muslimer koster vores lille land mange penge .
Så selvfølgelig skat kommunerne undersøge, om de er berettiget til at holde ferie, eller om de holde ferie hele året.