*En bekendtgørelse.

*En bekendtgørelse. Ven af Sandheden
Kære meddebattører!

Jeg vil blot sige, at jeg i denne omgang har været utrolig glad for at debattere med jer. Jeg synes der har været ”kød” på debatten i denne omgang ikke mindst takket være jalmar og again (undskyld jeg kaldte dem for Gøg og Gokke).

Det var blot en uskyldig vittighed og jeg håber I morede jer over den.

Jeg siger tak til alle opponenter og dem der har opponeret kraftigt imod det jeg har skrevet ikke mindst kajsa.

Der har været er par håde ord til mig af visse, men jeg er ikke den der bære nag til nogen og jeg vil til enhver tid forsvare jeres ret til at mene lige hvad I har lyst til.

Jeg er totalt uenig med jer, mange af jer, men det ligger i ”sagens” natur. Til gengæld håber jeg I har kunnet drage nyttig viden af de informationer jeg har givet jer.

Jeg er ikke træt af debatten og slet ikke af jer, men det tager tid. Det kender I sikkert godt og tid? hm, hm, det er en mangelvare samt et fænomen.

Jeg synes jeg bør holde en pause (hvis jeg kan, det går jo i blodet det her), men jeg har brug for at investere (undskyld udtrykket) mere tid i andre gøremål.

Så jeg takker pænt af lige nu og vil mindes mange gode stunder i denne omgang med jer alle. Tak for denne gang og på gensyn.

Venlig hilsen

Ven af Sandheden.

PS. Som et minde denne her: (spil den for fuld skrue og lad jer henføre. Klik op for fuld skærm.) http://www.youtube.com/watch?v=IUUlgS8z9-c

Gud velsigne jer alle (ven såvel som fjende)

Hej VaS eks-vidne
For mig har det været lærerigt at læse dine indlæg. Ikke at jeg er enig i det hele, men jeg vil også til enhver tid, forsvare din ret til, at forsvare det du tror på.

Selv kender jeg til det med tiden og timerne flyver nemt afsted her bag skærmen. Og man forsømmer nemt andre ting.

Jeg har ofte tænkt på, og så sent som igår, fortalt veninder om, den hjælp du gav mig den dag med beretningen om Maria og Martha. Jeg fik en indre ro og det føltes godt. Så et varmt tak for det. Tror du kender den frustration man kan få som eks-vidne så du ved, hvor meget det styrkede.

Jeg står ved en krydsvej og finder jeg det jeg søger, fortsætter jeg af den vej jeg finder er rigtigst for mig. Finder jeg frem til, at der ingen menneskebud er indblandet her, er det dette jeg gør. Derfor har jeg også valgt, at en pause må være på sin plads her, for at få ro i mine tanker.

Kan være jeg giver mit besyv med i ny og næ, men jeg er også nød til at skrue ned for blusset.

Ha' det godt VaS til vi mødes igen i debatten. Også til jer andre, ha' det nu rigtig godt.

Mange hilsner
Manjana [s][f]

For han er en af vor egne..... piglet45
....en rigtig dræber af sandheden. Du garderer dig godt, og fyrer masser af floskler af. Postulater er blevet dit favoritemne, og du holder dig ikke tilbage for at direkte lyve folk op i "ansigtet" på debatten. Du fyrer bestemt ikke nogen vittigheder af....alt du siger kommer fra hjertet. Det så jeg specielt i det indlæg hvor du afslørede din krigsliderlighed for krigen i Afghanistan. Ok....hver og en sin lyst.

I dette indlæg påtager du dig rollen som martyr (intet kunne vel passe dig bedre, og intet stemmer dårligere overens med sandheden) og tilgiver "et par hårde ord af visse". Du siger tak til dine opponenter, og ikke mindst mig, på trods af din overlegne facon i samtlige indlæg til mig. Du træder på de menneskelige rettigheder som var det tyggegummi på gaden, og vil ovenikøbet dedikere dit liv til at bekæmpe homoseksualitet

Så kunne det være sjovt at vide (jeg nøjes dog med at gætte) hvordan du har tænkt dig at gøre det. Jeg ser dig foran mig i tankerne som stående overfor en flok små børn, med en planche i hånden, pegende på to mænd der har sex, og siger "fy fy, skamme, skamme, det må I ikke." For det ER der du bliver nød til at starte. Det er der personligheden bliver udviklet af det vi har fået med, og der vores seksualitet bliver grundlagt. For du vil vel ikke nøjes med at følge de videnskabelige beviser der er blevet fremlagt på dette område? (igen nøjes jeg med at gætte)

Dit afskedsbrev minder mere om mere om en afskedskoncert med Barbara Streisand. Armene når ikke helt op, fordi at man ved hun kommer tilbage igen.

Du er nu lidt af en bitch sebl
Du lægger godtnok ikke fingrene imellem, når du skriver noget. Omvendt har du jo ordet i din magt, så det er svært at lade være at grine lidt med på de sprogblomster du får fyret af.

Ha' det rigtig godt sebl
Jeg håber du får de sidste ting til at falde på plads. Du er "vokset" utroligt medens du har været på debatten - og dine indlæg er i dag langt mere "selvstændige". Det er godt at se.

Ved du hvad.....? piglet45
Det tager jeg sgu som en kompliment. [:D] Det kan godt være at det ikke var ment som en, men jeg er i godt humør, så jeg foretrækker at se det i det lys. [;)] Og må vi alle få en god weekend. [:)]

Tak again eks-vidne
Og også et stort tak til dig, for de spørgsmål du har hjulpet mig med. Jeg kan i dag sige at jeg er 99,9% ude af JV, og har fået min grundliggende identitet på plads. Det rykkede. Jeg har ihvertfald opdaget, at jeg er kristen og det er det spor, jeg vil fortsætte i. Den beslutning er taget. [:)]

Mange hilsner
Manjana

Ps, eks-vidne
Du må også ha' det rigtig godt.

[:)]

god ferie fra debatten :) multani
har altid været en stor fornøjelse at læse dine indlæg og jeg har stor respekt for din væremåde og det som du har været igennem.

Der er ting som er vigtigere en debat helt sikkert, og ind imellem skal man også huske at pleje andre områder.

Personligt har jeg altid været en humørskribent, forstået sådan at når jeg er i hopla ses det nok tydeligt på debatten i form af væsentligt mere aktivitet.
Jeg har også holdt pauser men på et eller andet tidspunkt kommer jeg igen til at savne debatten herinde.

Jeg ønsker dig en god pause og håber du finder frem til det som du søger, og håber naturligvis at høre fra dig på debatten igen når tiden er til det.

Mange hilsner Multani

hav en god pause multani
ja af holdninger ligger vi ganske forskelligt på trods af at vi begge betragter os som kristne.

Men selvom vi så er uenige så har det glædet mig at vi har haft debatter om andet en JV herinde for det har virkelig været tiltrængt.

Jeg ser ikke debattører af anden mening som fjender, så jeg tager gerne en debat med dig når du vender tilbage.

hav en god pause

mvh multani

Jeg kommer nu til at savne alle dine mere eller mindre jalmar
´


... komiske fejl-og citatfortolkninger af diverse indlæg -

Og jeg kommer til at savne dine utrolige udtryksfulde og floromvundne intetsigede
postulater og ser frem til at møde dem under dit næste nick, hvad det så end måtte blive -

Jeg skal da indrømme, at jeg ikke forstår hvorfor du holder op netop nu, men det er der
vel en ualmindelig god grund til, der selvfølgelig intet har at gøre med noget som helst!


På gensyn under dit næste sigende nick ...


Med venlig hilsen

jalmar

Høres ved manjana ... jalmar
´


Du ved - når jeg er her svarer jeg [:D]

Lad nu være med at blive for længe væk - [:*(]Mange hilsner

jalmar

Jeg synes da det er elegant sebl
på den måde behøver han jo ikke skifte nick, da jeg naturligvis ved han er kølet af når han vender tilbage. Og så giver konstruktionen jo mulighed for også at skrive under et andet navn, og håbe vi ikke genkender ham.....

Nej, hatten af for den beslutning. Jeg havde ikke set denne elegante løsning komme, men vidste naturligvis at et eller andet ville ske....

Sådan var det også ment sebl
Jamen, jeg kan godt lide din provokerende facon. Naturligvis er jeg ikke enig i alt du skriver (derimod er jeg meget enig i det again skriver), men du skriver godt.

Tak Multani eks-vidne
Det har også altid været en fornøjelse at læse dine indlæg. Du har altid formået at holde en pæn tone og du er et meget positivt menneske, hvis indlæg udstråler glæde ved din tro.

Jeg ved jeg kommer til at savne debatten. Men som sagt, nu har jeg en masse jeg skal have ryddet op i. Har planer at udføre og vil gerne i arbejde igen. Så jeg vil benytte pausen til ,at gøre klar til alt det vi herhjemme gerne vil i fremtiden.

Når engang det er på plads, vil jeg igen være at finde herinde. [:)] Forhåbentlig også med et nyt syn på religion. Min egen tro.

Mange hilsner
og tak for nu, Manjana

Vi høres, eks-vidne
ihvertfald ved. Jeg skal nok kigge efter dig engang imellem. [:)]

Du skal have særlig tak jalmar, for du har virkelig hjulpet mig meget. Også igennem tider, hvor jeg havde det svært, da jeg ryddede op i min gamle tro. Tak fordi du har gjort så meget for at vise mig vejen ud i friheden.

Men vi snakkes da ved indimellem. Kan ikke love, hvornår jeg kommer her igen, måske til foråret. Hvis ikke der sker en masse herinde, lige pludselig. [:D]

Mange hilsner
Manjana