+++kun dårlige lærere+++

+++kun dårlige lærere+++ linkin-skate
"Der findes ingen dårlige elever - kun dårlige lærere."

Hvad synes I om det...?

Lunge*

Dårlige elever.. maia
"Der findes ingen dumme svar, kun dumme spørgsmål".

Det kan vel fx. aldrig være lærerens skyld, hvis eleverne larmer og ikke gider lære noget - fordi de har så travlt med at spille smarte overfor hinanden..

Jeg har tit hørt den der med: "Jamen, det er også fordi, han/hun er en dårlig lærer, at han/hun ikke kan styre os.

Det er ikke lærerens opgave at "styre" eleverne. De skal sgu' styre sig selv...

Men gu' findes der da dårlige lærere. Men der findes også dårlige murere, tømerere, journalister, jurister...listen er uendelig. Det er ikke alle der er lige gode til det, de laver.

Personligt synes jeg at folkeskolelærer må være et utaknemmeligt job. Men det synes jeg vel også kun udfra den betragtning, at jeg selv som folkeskoleelev var en rigtig møgunge. Jeg skylder et par undskyldninger til nogle af mine tidligere lærere.....

Jeg er folkeskolelærerstuderende Mikael
En lærergerning er i mange henseender et utaknemmeligt job. Derfor er din kommentar ganske malplaceret. Du er et fjols

Måske ikke et fjols.... g.i.s.p
Jeg ville nu ikke sige fjols, men lidt naiv eller uvidende.
Det er jo sjældent kun den ene part, der er skyld i tingene. Jeg tror og håber på, at folkeskolelærere og lærere i det hele taget, gør hvad de kan. Og skoleelever er nu sjældent nemme at have med at gøre....
Men "yo Linkin", du skulle nok undersøge sagen lidt nærmere, før du kommer med sådan et udfald. Man kunne bedre forstå, hvis det var under "underholdning", indlægget var kommet.....

Men fortsat god sommerferie til alle.

Hvad med ordblinde krydsfiner
elever. Det er da ikke lærerens skyld.
Der er imidlertid et hav af faktorerer, der spiller ind på elevernes motivation og evne til indlæring. Læren kan derfor ikke have styr på dem alle.

Hvem er et fjols? maia
Hvilken del af min kommentar har du fået galt i halsen? Jeg synes ikke jeg skriver noget, der burde træde en folkeskolelærer over tæerne - tværtimod giver du mig ret? Hvad er dit problem, siden du har behov for at kalde mig et fjols??

Der findes dårlige lærer En mor
Du har ret i at der faktisk findes mange dårlige lærer..
særlig på de høje klasse trin. Har selv en søn der lige er gået ud af 9 klasse og en der skal op i 6 klasse. Min store søns lærer har overhovedet ikke kunne få sin klasse til at fungere.... Hun kunne ikke få dem til at komme i skole og få dem til at lave noget. Flere forældre har klaget, men fik at vide... at der var mangel på lære så vi skulle være glade for at klassen overhovedet havde en lære. Ja' tak, hvad hjælper det, når hele klassen fik så dårlige karaktere til afgangsprøven... Alle lå på 5, 6, 7 og 8...... Det må da være en dårlig lære eller hvad? Ingen skal bilde mig ind, at der ikke skulle ha' været nogle 9 og 10 taller.

Mange af eleverne sagde altid, hvad skal vi gå i skole efter.... vi lære jo ikke noget.... det er kedeligt og hun går fra timen heletiden.

Ikke dig Gitte
Hej Maia
Mon ikke kommentaren om at være et fjols var rettet mod den der startede denne debat?

Kan ikke tage dig alvorligt Gitte
Ved at kigge på din profil, får jeg indtryk af at du tager lidt let på tingene og derfor kan jeg slet ikke tage dit indlæg her alvorligt.
Du glemmer vist at tænke før du taler/skriver, og alderen du har oplyst i din profil stemmer vist meget godt overens med virkeligheden.

Forældrenes ansvar Læreren
Er det lærerens ansvar at eleverne laver noget?
Hvis eleven ikke gider lave sine lektier er det så lærerens ansvar?
Hvis eleven ikke gider komme i skole er det så lærerens ansvar?
Nej, det er forældrenes ansvar!
Du har ret i at der findes dårlige lærere, ingen tvivl om det. Men du kan ikke kun give lærerne skylden for at eleverne ikke gider lave noget.
I det danske uddannelsessystem har vi et begreb der hedder ansvar for egen læring. Det betyder at det er elevens ansvar at lære noget. Læreren skal sørge for at skabe rammerne for at det kan lade sig gøre. Du kan ikke lære en elev noget hvis eleven ikke selv vil.
Du undrer dig over at der ikke blev givet nogle 9 og 10 taller i din søns klasse. Det undrer da ikke mig når eleverne ikke gad komme i skole.
Tror du virkelig eleverne i den klasse gjorde en indsats for at få det til at fungere?
Hvis de alle mødte velforberedte op om morgenen, lavede hvad de fik besked på og gav læreren en chance, så tror jeg på at læreren fik de arbejdsbetingelser der skal til for at hun kan undervise optimalt. jeg forstår godt at hun mister motivationen.
Det er kedeligt...... Læreren skal ikke agere pauseklovn og underholde klassen. Gu´ er noget af stoffet kedeligt! Men unge mennesker i dag vil underholdes og er noget en smule kedeligt gider de ikke.
Der findes dårlige lærere, men der findes sandelig også dårlige elever.

Til Gitte... linkin-skate
+++

-Det kan godt være at du ved at kigge på min profil får et indtryk af at jeg tager let på tingene, som du meget ansvarsløst påstår her, men selvom man er humoristisk kan man godt være alvorlig!!!
-Tilgengæld får JEG så et indtryk af hvor negativ, ansvarsløs og idiotisk du selv er når du bare ved at læse et helt normalt og alvorligt indlæg, hentyder til at jeg er lige så naiv som en mindreårig, og at jeg er et fjols.
-Hvis jeg virkelig er sådan som du påstår, er det da meget unormalt at alle andre har skrevet tilbage med respekt!

-Hvis du ikke kan svare med respekt, så skriv til en anden, der gider at finde sig i dine idiotiske bemærkninger!

---Er du paranoid?---

Lunge*

Til G.I.S.P linkin-skate
Jeg har selv kigget på din profilside, og jeg mener nu at beskrivelsen "naiv eller uvidende" passer bedre til dig...
Desuden ville det være unormalt at starte denne debat under "underholdning" - for så var det jo ikke alvorligt ment, men dette indlæg er skrevet til folk der kan skelne mellem sjov og alvorlighed!!!
Hvor ser du underholdningen i det...?

Lunge*

Til Krydsfiner linkin-skate
Det lyder meget rigtigt, det du siger. Og dog tror jeg ikke eleverne ville kunne lære noget hvis ikke de havde en god og dygtig lærer - gi'r du mig ret...?

Lunge*

dårlige elever el_amante
Hejsa

Personligt ville jeg aldrig kunne arbejde som skolelærer, fordi børn bliver mere og mere provokerende, fordi de bliver så forkælet hjemmefra.

At være lærer i dag, er sku ikke nemt. Vil hellere sige der findes flere dårlige elever end dårlige lærere.

Ja da krydsfiner
og jeg vil også sige, at børns ballade skal ikke bare betragtes som deres skyld. Man får dårlige resultater, hvis børn bare agerer efter tvang end efter lyst.

Øøhhhh.... g.i.s.p
hvor er det lige "naiv og uvidende" falder ind på min profil????? Og man kan jo tydeligt på mine andre indlæg se, at det må være det, jeg er......
Jeg kan bare ikke se, at dit oplæg er særlig alvorlig ment. Du kommer bare med en linie, intet argument, ingen uddybning osv.
Jeg kunne lige så komme men et indlæg, der hed:"Kun creme i spandauere, hvad mener I???"
Jeg mener stadig, der skal to til tango. Men du er måske en elev, der føler sig uretfærdig behandlet i skolen???

Til sidst: måske skulle du tjekke din egen profil og så sige "naiv og uvidende", og måske tilføje; barnlig på den dårlige måde.

Men nu skal vi ikke sidde og svine hinanden til. Bare kom med dine argumenter og lad os få en saglig diskussion. Det andet bliver for kedeligt. Det kan vi overlade til andre typer.....

Kom med nogle velovervejede argumenter Gitte
Sådan skrev du til mig:
Hvis jeg virkelig er sådan som du påstår, er det da meget unormalt at alle andre har skrevet tilbage med respekt!

Så kan du da ikke ha´ læst de indlæg fra G.I.S.P. særligt godt!

Hvad bygger du din påstand på? Lad os få dine argumenter frem, og så kan vi debattere på et sagligt plan.

Ingen argumenter med idiotiske personer! Yo_Linkin
For det første ---> G.I.S.P har fået svar på sine indlæg, og det skal du ikke blande dig i! At du blander andre ind i vores diskussion, for at dække over dine fejl, er for barnligt! For det andet vil jeg hellere bruge min tid på at diskutere et andet sted, og gerne det samme emne, hvis man får respekt der! Jeg har endnu ikke skrevet et indlæg, hvor nogen har skrevet så ansvarsløst, og respektløst som du har gjort. At argumentere med en barnlig og idiotisk person, ville da være idiotisk, og jeg vil da slet ikke bevæge mig ned på dit niveau!!!

Find nogen andre at skændes med, som gider at finde sig i dit lort!

Lunge*

Til g.i.s.p. linkin-skate
1. For at starte et klogt indlæg, må man jo tænke sig om. Ingen har sagt at det var forbudt at skrive sådan som jeg har gjort, det er helt normalt, og mange andre har svaret uden at vi svinede hinanden til! Det kaldes normal høflighed.

2. Naiv eller uvidende kan ses på det indlæg du har skrevet før. At jeg er naiv eller uvidende fordi jeg starter denne debat sådan. Hvis det skal skæres ud i pap for at det skal blive forstået, så kommer det her: "der findes ingen dårlige elever kun dårlige lærere" -hvad synes I om dette udtryk. ---> Det betyder at jeg vil høre andres n-o-r-m-a-l-e og h-ø-f-l-i-g-e meninger om dette udtryk. Ikke nogle respektløse, og barnlige bemærkninger om hvordan de mener at jeg er.

3. "Men du er måske en elev, der føler sig uretfærdig behandlet i skolen???" Dette har du skrevet til mig, og jeg kan kun se at det hverken hænger sammen med mine indlæg eller min profil! Som sagt er min profil skrevet på en humoristisk måde, og det er der heller ingen der har besluttet at man ikke må gøre -man behøver ikke være dødalvorlig og negativ hele sit liv-!

4. Hvis du synes at jeg ikke argumenterer nok, skulle du tage og læse mine svar til andre. Fx. har jeg skrevet at det både er eleven og lærerens skyld, hvis eleven ikke får lært nok. -man kan ikke lære meget af en lærer som ikke er dygtig- Det er hvad jeg synes. MEN- eleven må også selv gøre en indsats.
Læs lidt af mine indlæg, inden du kommer med alt dit ---- om hvor barnlig, naiv og uvidende jeg er.

5. Som jeg også har sagt til "Gitte", vil jeg desuden meget heller bruge min tid på at diskutere et andet sted, hvor man får respekt, og ikke unødvendige og latterlige bemærkninger der ikke hænger sammen med mit indlæg.
-Spar den energi du ville bruge på at svare på dette, og gå ud og få dig lidt frisk luft - det ville du nok have meget godt af, for jeg har ikke tænkt mig at bruge kostbar tid, og energi på at læse flere af jeres åndssvage indlæg!

Lunge*

I lige måde da.... g.i.s.p
Det kan da kun glæde mig, at jeg fik dig lidt op af stolen....
Igen, hvis din oplæg havde været lidt mere fyldigt, var vi alle sluppet for "de dumme bemærkninger".....
Det er da helt fint, du også kan være alvorlig, det kan jeg da kun være glad for.
Med hensyn til at svine hinanden til, synes jeg du fortsætter i "fin" stil.......
Jeg vil også helst debattere det saglige her men der er jo nogen, der ikke kan lade være......

Har nu læst.... g.i.s.p
dine kommentarer til "Gitte" og mine besvarelser hviler vist i sig selv nu......

Vi kan også. t.sj.
Det har været sagdt og skrvet meget med hensyn til de
ordblinde igennem tiden.Jeg mener tiden må været kommet
til,at der bliver skabet nogle troværdige ordninger for
de ordblind,så de ikke bliver fejlbehandlet og fejlanbragt
med uddannelseophør tilføgle.Dette har vi set nok trids
tilfælde af mig bekendtgjort og oplyst.Jeg mener vi må
set postivt fremad,og bruge de ordblinde,som noget værdig-
fulgt og værdigt med fornyelse og udvikling for øje i vort
samfund.Dette kan de ansvarlige og folkevalge poltiker
ligeså godt set i øjne uden sammenspidsthed og ansvarfortigelse mm.Kunne vi få eller opnå denne troværd-
ighed vil meget være vundet menneskeligt set.Jeg siger
fat mod og gør dette menneskelig uanset poltik ståsted.
Dette er,nemlig en fælles opgave.Jeg vil endvidere under-
stege følgen ting,tænk mange ordblinde som er blevt øde-
lagt af blandet socialrådgiver igennem tiden.Jeg atter
at kæmpe for omtalet og nævnte gruppe.Jeg mener endvidere
at orblinde anderledes tankegang også bør bruges mere
postivt end den forløbige gøre i vort velkendte vide&it
samfund.Vi har stryke og format til dette.Vång op kære
folkemægte.Vi kan dette.

Hilsen.

T.S.j.

Beklager dybt Mikael
Mit svar var ikke til dig.

Helt i orden... maia
Godt så....skulle bare lige være sikker....

Dårlige lærer tazzia
Jeg er lige gået ud af Kolding Realskole...som nok er den skole i kolding med det bedste rygte, som går påat her lærer man mere...
det vil jeg så sige er løgn...i alle de 10 år jeg har gået der har jeg mødt, og haft alle lærere på den skole...og jeg har kun fået god undervisning af 4 ud af 51 lærer...(deriblandt men "elskede" matamatik lærer gennem 8 år, John...slet ikke reklame ;) hehe)...og i mine høje klasser (8.-9.) var min hovedelærer (ham vi havde mest) smidt ud fra blandt andet ungdomsskolen fordi han ikke kunne holde fingrene fra de unge piger...og samme person underviste i forkerte ting...(bl.a. i førstehjælp)...
min klasselærer i mine småklasser (1.-7.)overså og ville ikke gøre noget ved at de andre i klassen mobbede og bankede mig hver dag i skolen...og så lær man ikke meget...