+++SATANISME+++

+++SATANISME+++ *~THE BLACK DEVIL~*
Hej..!
Jeg kunne godt tænke mig at blive en del af satanisme..
Er der nogen der ved meget om denne religion..?
Er der nogle specielle gode links, hvor man kan læse om krav osv..?
Hvad vil det sige at være goth..?
Mange knusser "THE BLACK DEVIL"

Hvorfor noerdk
Nu sniger nysgerigheden sig op i mig. Hvorfor kunne du godt tænke dig at blive satanist hvis du ikke ved noget om det? :-P

Godt spørgsmål... ACE
Hej :o)
Som overskriften indikerer, synes jeg det er et godt spørgsmål. Måske det snarere skal ses som et plat forsøg på at eksponere sig selv end som søgen efter reel viden.

Sommerhilsen, Ace.

Goth Socle
Hej!

At være goth har intet som helst med satanisme at gøre. Gothics dyrker paganismen/Wicca, som er en hedningereligion, baseret på troen på Den Store Moder og en del ritualer a la dem, kelterne havde.
Satanismen centrerer sig om egoismen, at sætte sig selv før andre i enhver situation og kun arbejde for eget bedste.
Hvis du søger på "pagan", "paganism" og "wicca", vil du kunne finde meget mere om den lidt spændende gotiske nutid.
Men satanismen... ja det skal du selvfølgelig selv bestemme... men det er sq ikke noget for mentalt sunde mennesker.

Just my five cents...

jeg ved lidt.. *~THE BLACK DEVIL~*
Jeg ved, at de går i sort tøj og holder med døden osv.. jeg syntes det er en sej religion..

??? anonym
Lige nøjagtig mine tanker!! Hvorfor vil du være satanist hvis du ikke ved noget om det?? -lyder lidt for mærkeligt ... !!

Solstik Goldrisk
Du må ha´fået solstik, hvodan kan du være tiltrukket af noget du ikke ved en dyt om ???

Du prøver at spille smart og det er du langt fra..dummernik er hvad du er.

Tak.. *~THE BLACK DEVIL~*
Det er jeg glad for at høre.. :)
Elsker os dig.. kys kys..

Måske lidt forkerte forudsætninger noerdk
Nu er jeg måske lidt gammeldags, men selvom der kan være mange baggrunde til at vælge sig en religion synes jeg nu nok at det er en lidt underlig forudsætning at vælge sig en religion fordi tøjet er sejt. Du kan da sagtens være goth uden at være satanist. Ligesom du sagtens kan gå i hiphop tøj uden at være hiphopper.

Hvad mener du forøvrigt med at du holder med døden?

... *~THE BLACK DEVIL~*
når man er satanist, skal man holde med
døden..

Jordens 11 Sataniske Regler
1. Giv ikke din mening til kende og tilbyd ikke andre råd, hvis du ikke bliver spurgt herom.

2. Fortæl ikke andre om dine problemer, medmindre du er sikker på, at de virkelig vil høre om dem.

3. Når du er i andres hjem skal du udvise respekt.Kan du ikke det, så gå ikke derhen.

4. Hvis en gæst i dit hjem forulemper dig, skal du give igen af samme mønt og uden nåde.

5. Gør ikke seksuelle tilnærmelser til andre, medmindre de udsender klare velkomstsignaler til dette.

6. Tag ike noget, som ikke tilhører dig, medmindre dette noget er en byrde for ejermanden, og denne mere eller mindre beder dig om at befri sig fra dette.

7. Anvend den Sorte Magi, hvis du har haft held med denne til at tilfredsstille dine begær. Hvis du ikke anvender den Sorte Magi efter at have opnået succesfulde resultater med denne, vil du miste alt, hvad du herigennem har opnået.

8. Klag ikke over noget, som ikke kommer dig ved.

9. Du må ikke skade børn.

10.Dræb ikke dyr, medmindre du bliver angrebet eller har brug for føde.

11.Når du færdes i åbent territorie skal du ikke forulempe nogen. Hvis andre forulemper dig, så bed dem om at stoppe. Sker det ikke, så eliminér dem.

hehe noerdk
Ja, okay. Jeg foretrækker nu at leve fremfor at være død. Så at holde med døden er ikke helt noget jeg kan sætte mig ind i. :)

Punkt 9 ! Anonym
Jeg synes at du skulle finde ud af lidt mere om hvad satanisme egentlig handler om ..... eks. pkt. 9: Du må ikke skade børn - til din orientering er der sataniske grupper som desværre har haft held ved at gøre dette !!!!!

.... *~THE BLACK DEVIL~*
Jeg er interesseret i at vide mere om det, for at se om det er mig.. stadigvæk..

Satanisme? miss blackhart..
erm.. satanisme er jo faktisk bare det modsatte af kristendommen.. på en måde..der er ikke rigtig nogle krav elr noget for at blive satanist...det er noget man vælger at tro på..men aligevel ikk.. for man tror ikke rigtig på noget.. men tilbeder jo ikke ligefrem djævlen(ved godt at nogle gør det)

Man kan asså ikke altid kende satanismer fra andre folk.. har været satanist i flere år nu.. og jeg ligner ikke en eller anden der har taget sort skosværte i hovedet..

men som de andre spørger.. hvorfor vil du være noget, du ikke ved noget om?
det er da lidt underligt ikk?

Børn! the dead..
Børn er noget lort..! de skal bare dø!

Hvad er satanisme? Mania
Hvad tænker folk på når man nævner satanisme ?? Sorte lys, Heavy Metal eller folk i sorte morgenkåber som udføre blodige ritualer i mørke kældere, satanisme er mange ting. For nogle er det en religion, for andre er det magi og for andre igen er det en livsholdning, nogle regler at leve efter.

Man må først forstå at meningen med “navnet” satanisme er, at beskrive et faktisk forekommende fænomen, et fysisk og eksisterende objekt. Noget virkeligt, pointen er at der altid har eksisteret satanister, lang tid før der overhovedet kom kristne til men har nødvendigvis ikke altid gået under det navn, men var af den samme type af mennesker som vi kender som satanister i dag.

Satanisme er en religion der blev stifter i 1966 af Anton La Vey, hvor han oprettede ”The Church of Satan”(Cos). Der samtidig erklærede, begyndelsen for den Sataniske tidsalder, og han udråbte 1966 til at være "Year I Anno Satanas” I 1969 udsendte Dr. La Vey bogen "The Satanic Bible", der af alle sande Satanister opfattes som den vigtigste bog. Sammen med "The Satanic Rituals", der blev udgivet i 1972, udgør den kernen i den Sataniske religion.

Religionen er strengt ateistisk, og bygget på menneskets biologiske fundament. Ritualerne udføres for at bearbejde utilfredsstillede biologiske drifter som had, sexlyst, eller sorg. Derved undgås det, at interessen i det paranormale eller resultatet af at udtrykke drifter bliver ført ud i det virkelige liv.
Satanismens grundopfattelse af mennesket bygger på, at mennesket er fundamentalt er egoistisk og søger sin egen nydelse. Satanisme er en materialistisk funderet religion, hvilket står i kontrast til de spirituelle religioner.

Det første år CoS eksisterede var det kun en blasfemisk organisation. Dr. La Vey holdt åbne messer hver fredag, hvor fadervor blev læst bagfra og alteret var en nøgen kvinde. Men allerede året efter fandt han ud af, at for at blive taget alvorlig, må man gøre sig fortjent til det - og de ting, CoS var blevet kendt for, kunne alle gøre. Så han droppede fadervor og begyndte at skabe den sande Sataniske tro.

Ritualerne blev mere alvorlige, og alle dem, der kun var kommet for at opleve showet, blev sorteret fra. En dag hørte Dr. La Vey en mand sige "he's no fun anymore.", og da vidste han, at han bevægede sig den rigtige vej.

Den mest almindelige misforståelse omkring Satanisme er, at de tror på Satan som en gud. Det er forståeligt nok, at folk tror det, men den Sataniske tankegang er langt ældre end den Kristne Bibel. Grunden til, at Anton La Vey valgte at kalde det for Satanisme, var, at de lever i et udpræget Kristent samfund, og Satan betyder anklager og modstander. De i er dem, der sætter sig op imod alle former for kontrol og undertrykkelse af mennesker og deres sande natur. Men de tror ikke på Satan som et levende væsen.

Satanisme er en - ifølge de normer, Kristendommen har sat ond religion. De tror ikke på, at man kan elske alle, de tror ikke på, at man skal vende den anden kind til, og de tror ikke på, at man skal undertrykke sine følelser, så man kan komme i Himmelen.


Men de tror på, at:

1)    DU er den vigtigste person i DIT liv, så derfor skal DU følge DINE egne ønsker og behov.

2) Man skal elske dem, der fortjener det.

3) Man skal søge tilfredsstillelse i livet, IKKE i døden.
   
4)   Mennesket er et dyr, der blot er blevet så "åndeligt udviklet", at de kan undertrykke deres sande natur.

kort frist Anonym
Ja, så er det jo et held for dig, at det ikke er slået igennem. Men hvis det skal realiseres, så uddør jordens befolkning om et halvt hundrede år, og så er vi ude over den diskussion.

Nej.. egentlig ikke.. *~THE BLACK DEVIL~*
Jeg er jo begyndt at læse en hel del om det, og prøver at leve mig ind i det, og så vil jeg bare vide hvad jeres andre's meninger om det var, og om der eventuelt var nogle af jer der var satanister..

LÆS DET HER! The watching Guardian
hvorfor vil du være en del af den relegion som dræber uskyldige, hvorfor vil du tjene satan al onskabs fader.
alt hvad du hader stammer fra ham, alt hvad du elsker er fra gud.

sATANISTER VOLDTAGER JOMFURUER OG SLÅR DEM I HJEL BAGEFTER....IK FEDT

tænk dig om
al den smerte du har følt i dit liv, er smerte givet fra satan, satan er en løgner, en dræber og en foræder.
der er kun en gud. denne gud hedder Jehova og jesus Kristus er hans søn hvor frelser.

Jeg er.. *~THE BLACK DEVIL~*
altså en pige.. <3

om satanisme Anonym
satanister, sande satanister, går ikke nødvendigvis i sort tøj, og de holder bestemt ikke med døden. En af de vigtigste ting i satanismen er, at vi kun har et liv, og det skal derfor nydes mens man lever. I stærk modsætning til kristendommen, der mener vi lever evigt når vi engang er død.

Satanisme er ikke om at være ond. Satanismen handler om at nyde livet så meget som muligt, uden at skade andre unødvendigt. Dette inkluderer også dyr, og ofringer af dyr, som man før har hørt om, har intet med den sande satanisme at gøre. Problemet med satanismen er, at folk som dig, der ikke ved en skid andet end hvad du ser i film, giver satanismen et dårligt ry, ved f.eks i et forum som dette, at skrive at satanister holder med døden. Tåbeligt.

Her er et link hvis du vil vide lidt mere:
http://hjem.tele2adsl.dk/the-accuser/erklaeringer.html

du ved intet Anonym
du ved intet om satanisme, så lad være med at udtale dig. For satanister eksisterer satan slet ikke. Han er blot et begreb der bruges som modsætning, til den forkvaklede moral der findes i kristendommen, hvor det eksempeltvis er en dødssyn at være liderlig. Flot. Hvordan skal vi så formere os?

TAG JER SAMMEN!!! Satanist
Jeg syntes fandme i er onde mod hende..
jeg forstår hende godt, og i burde tage jer sammen.. i svarer ikke på det hun spørger om....
Og jo, er selv satanist, og det passer at satanister skal holde med døden osv. som hun siger....... jeg tror faktisk at hun ved llidt mere end jer.. det lyder sådan..
giv hende dog en chance....
med mange hilsener Satanisten...

du er da en klump! den fine frikadelle
Hvordan kan du sige børn er noget lort? Jeg ved godt at du måske har en eller anden skidt fortid der har fået dig selv til helt at ønske menskligheden død, men er det ikke at gå over stregen?!?! Hvis du virkelig mener at børn (der jo forøvrigt bliver voksne) skal dø, jamen så start med dig selv!!!

ACE ACE
Jeg tænker lidt på, hvad du så synes nu??? rrDu skriver jo, du syntes det er sejt.

Ace

Så stopper det sgu!!! MPS
Excuse me, men hva FUCK har du røget??? Du generaliserer totalt ved at sige at alle satanister voldtager jomfruer. Jeg ved ik særlig meget om satanisme, men ved sku da at de i er almindelige mennesker ligesom alle andre, bare med en lidt speciel religion. Så fordi én gør noget kriminelt, er det jo ik ensbetydende med at alle gør det, vel smarte???

Og det der med jehova er gud??!! aaargh man, come on for filan.
Som om der overhovedet er en gud eller har levet en jesus, det er da den største røver der nogensinde er blevet fyret af. Jooo klart at maria lige blev gravid og derefter stadig var jomfru!! Naaaah, det er en gang pis og komplet urealistisk.

Man skal tro på sig selv og kærligheden, så går det sku aldrig helt galt. Alt det religion-pis er jo årsag til 80% af alle krige! tænk lige over den....

... angelsem
Sådan sætter man folk på plads :P Godt gjort...

nemlig.. the dead
jammen tro mig.. starter også med mig selv.. skal dø på fredag.. såå..

til anonym The watching guardian
det er kun katolikker der siger det er dødsynd, ægte kristne er tilladt at dyrke sex.

lad vær med udtale dig om noget du ikke har forstand på.

ægte satanister er som jeg har beskrevet dem.

hvis du tilhørere en ynkelig gothic gruppe så er det dit valg.

Ej mps faith
Hvad er en religion? Det er tro, og derfor skal du ikke komme og sige at de ikke findes, fordi det er urealistisk! Verdenen er urealistisk!!
Hvis vi antager at verden startede med big-bang, så stil jer selv dette spørgsmål: Hvor kom de stoffer fra?
De samme spørgsmål kan man stille til religion: Hvor kommer gud og satan fra?
Begge disse spørgsmål kan ingen mennesker svare på, og derfor er det op til hvert individ, om de vil tro, eller ikke tro.
Satanister skal have lov til at være satanister, ligesom alle andre må tro hvad de vil, så længe det ikke går ud over andre.
Black Devil hvis du vil være satanisk, så læs nogle af de links som er postet i nogle svar tilbage. Så længe du ikke skader andre med det. Jeg vil også forslå en søgning på vores alles bedste ven google(www.google.com)

Forresten MPS, grunden til Jomfru maria bliver kan jomfru, er fordi man tror at hun blev befrugtet af gud(altså hun havde ikke sex med ham), og ikke af et jordisk menneske, og derfor var stadig jomfru.

Det med krige.. hmmm lad os se, de krige du taler er alle dem i mellem østen, skal vi tage alle krige nogensinde udgør det højst 10% og det fordi de, de slags religionerne opfordre til det, det gør kristendommen og satanismen ikke.
Tro på sig selv og kærligheden, skal man i mange religioner. Og desuden, har du ikke tillid til dit med-menneske får du en svær tid, ingen kan klare dette liv alene. Kærlighed er selvfølgelig det største, men hvis den svigter og du er alene, er du på røven.

total enig med faith the watching guardian
go faith

Har en link i min profil. claespedersen
Hej The Black Devil.
Jeg har en link i min profil, der lidt misvisende heder videnskab der vil du kunne få god og grundig information, om hvordan du kommer ind i denne verden.
Da det som med alt, tager tid at kome i kontakt med dig selv, og vi må anderkende nogle mister jordforbindelsen på denne vej. Og som du sikkert har lært i skolen tager det tid at lære, selvom man jo nok kunne lære mere i folkeskolen nu om dage.
Mvh.

Jeg har en link i min profil. claespedersen
Hej Anonym,
Jeg har en link i min profil under vindenskab, hvor du ville kunne hente bedre information.
Mvh.

fjols fixxxer (aka anonym)
men du har forstand på det? Du ved nemlig at satanister dræber uskyldige? Du ved intet! Ikke en skid! Der er slået flere mennesker ihjel gennem de sidste mange hundrede år i Kristendommens navn (se f.eks. korstogene), end i Satanismens navn. Så hvem dræber folk?

Har du overhovedet sat dig ind i stoffet?

Ægte satanister har intet med mord på uskyldige, eller lidelse generelt at gøre. De nyder blot livet, og tror ikke på et liv efter døden. De tror ikke på et "regelsæt" fra en Gud. De tror ikke på noget, andet end det videnskaben kan bevise.

Og nej, jeg tilhører ikke nogen "gothic gruppe".

Fjols!

krig of kristendom fixxxer
kristendommen opfordrede til korstog, ligesom stridighederne i Irland er mellem to forskellige kristne samfund.

Satanismen derimod, har aldrig opfordret til andre mord, en hævn. Hvis du slår ihjel, er det forventeligt (men ikke nødvendigt) at du bøder med dit liv. Igen i stærk modsætning til Kristendommen hvor man jo bare vender den anden kind til.

Fej for egen dør! demagogen
Det er lidt sjovt at du angriber en for at udtale sig om noget han ikke ved noget om, for så at udtale dig om noget du ikke ved noget om...

Hvem har bildt dig ind at man ikke må være liderlig hvis man er kristen???
Jeg er meget kristen, men min hustru og jeg lægger da ikke nogen bånd på os selv i forhold til hinanden!
Hvorfor skulle vi det? Er det en Luthersk evangelisk holdning? Det er IKKE vores!!!

- Demagogen

De vender jo IKKE den anden kind til! ...
Jamen de kristne vender jo netop ikke den anden kind til. Se blot på George Bush, som selv synes at han er MEGET kristen - han hævner jo alt hvad der bliver gjort imod ham, hans far og hans land.
OG i selv samme land (USA) hævner de også mord med henrettelse. God bless America!

Deres sociale baggrund, claespedersen
Hej M.P.S.
De personer jeg mødt og snakket med personlig, der dyrker de sorte sider i tilværelsen, har mange gange det tilfælles, at de har haft en religiøs opvækst. Nogle kommer også fra ret intellektuel miljøer, men det er kende tegnet for dem at de ikke har leget som børn som vi andre. De har som børn ikke fået lov til at forholde sig til tilværelsen ud fra deres egen forudsætninger. Og nogle gange er det med ondt og godt i tilværlesen jo ikke så lige til, så derfor søger nogle de sorte sider i tilværelsen som en protest mod deres egen opvækst og baggrund. Men de fleste er ret harmløse, og er nogle flinke mennesker. Men jeg har da mødt nogle tilfælde hvor jeg ikke ønsker, at være sammen med dem personligt mere. Da de finder ens svage sider i din personlighed og bruger den imod dig, men det er der også mange andre der gør i denne verden uden at ville en noget godt.
Mvh.

Til fixx The Watching Guardian
Der er 2 typer satanisme, tro mig jeg har set dem begge, den ene er den som du tilhører, den anden, er den man hører om i usa. fanatikere, sekter, de ofre geder og laver ritualer....jeg ved en hel del om stoffet....
jeg har studeret stoffet...man skal nyde livet og når man ikke kender kristendommen som du åbenbart ikke gør, ved du at der er forskellige grene.....

øh... kimie123
Jeg ved ikke med jer andre, men synes ikke lige der er så meget satanistisk over at sige: "mange knusser" til slut i sit brev!! i satanismen skider man jo også på guds ord om at være næstkærlighed, så hvad med at ændre det i første omgang??

så... fixxxer
...er Kristendommen heller ikke meget værd, hvis man alligevel ikke følger reglerne, vel?

det er rigtigt... fixxxer
... at skrifterne ikke opfordrer til krig. Det er derfor betænkeligt at nogle af dem, der foregiver at være kristne, gør det.

Så er man jo ikke rigtig kristen vel? Så skulle man vende den anden kind til. Ynkeligt.

tsk tsk fixxxer
Dem der ofre geder, og er fanatiske som du skriver, er bare ikke "rigtige" satanister. De følger ikke de 9 erklæringer, hvori mord på geder ikke indgår.

De tilbeder en personificeret satan, en ting der ikke indgår i den sataniske bibel af Anton LaVey.

til fixxer The watching Guardian
men ikke destomindre er de satanister, fanatikere som tror på en ånd ved navn satan.
jeg har set de extreme ting der foregår..
og jeg vil ikke opfordrer andre til at blive medlem i denne kult.

Ikke en sekt. demagogen
Tak for dit indlæg, det er godt, med den ene undtagelse at Jesu Kristi Kirike af Sidste Dages Hellige (det nogle kalder mormon-kirken) IKKE er en sekt ifølge ordets egentlige definition.
To kristne trossamfund kan umiddelbart påberåbe sig denne ret, Jesu Kristi Kirke, og den katolske kirke.
Mig bekendt ikke andre, - selv folkekirken er faktisk en sekt! ;)

- Demagogen

okay faith
ok takker, det vidste jeg faktisk ikke.

forståelse faith
Man bør ikke rakke ned på folk som vil være satanister, så længe de er fredelige.
Jeg ved hvordan det føles selv at tro på noget, jeg tror nemlig selv på gud(jeg er kristen), og er overbevidst. Nogle folk ved ikke hvordan det er, og derfor kan de begynde at rakke ned på de troende, hvilket er uberettigt, og ufornødent. Fordi jeg tror rakker jeg jo ikke ned på ateister(kalder dem ikke hedninge osv...)

Hvorfor er der nogen der vælger at blive satanist? Mania
Der er naturligvis mange forskellige grunde til at blive satanist. Der er mange der bliver satanister fordi de synes det er sejt, og fordi det er spændende. De fleste kender kun til satanismen gennem film, hvor de har set, at hemmelige satan kulter ofrer små børn til satan, mens de står i et mørkt lokale med pentagrammer overalt. Bagefter har alle medlemmer af satan kulten sex med hinanden. Dette finder folk, specielt unge, meget interessant, og derfor bliver de satanister. Det er dog meget få der driver det så vidt at de bliver meldt ind i f.eks. Den Sataniske Kirke.
De fleste nøjes med at være "popsatanister". Det giver ofte lidt respekt, hvis en person siger at han/hun er satanist. Der er også den seriøse slags satanister, der har fået nok af kristendommen og derfor melder sig ind i Den Sataniske Kirke, eller andre kulter.

Måske tiltaler De Sataniske Bud personerne. De Sataniske Bud går jo som, bekendt, ud på at leve livet og gøre hvad du vil. Som en kendt satanist sagde så "lever 99% af verdens befolkning efter de Sataniske Bud. De dyrker sex før ægteskabet, de lever efter deres følelser. De gør hvad de vil og tager sjældent hensyn til deres medmennesker". Det kan også være at personerne har fået nok af kristendommens "kedelige" livssyn. De vil leve livet, mens de har det. De vil have et Paradis på jorden, i stedet for at vente til de dør.


Hvordan afviger en satanists livsførsel fra andres ??
En satanist lever så vidt muligt i overensstemmelse med sig selv. Det vil sige, at satanisten selv sætter sine grænser for, hvad der er tilladt, selv sætter sine mål og idealer, og selv definerer, hvad der er godt og, hvad der er dårligt for ham/hende selv. En satanist eksistere på sine egne præmisser, og tager selv konsekvensen af det. Dette er naturligvis ikke i alle tilfælde muligt, men i videst udstrækning forsøger satanister selv at styre deres liv.

Satanister har ingen påkrævet livsfølelse eller holdning, heller ikke hvis man er præst i ”The Church of Satan”. Det er ikke et ”job” at være satanist, men en holdning til tilværelsen og dermed en måde at leve på. Satanister lever i overensstemmelse med deres lyster, drifter og interesse, og har ikke skyldfølelse over det.

De Gotiske Satanister: mania
Lad det være sagt fra starten: De eksisterer ikke! Dette fænomen blev skabt af den Kristne kirke under hekseafbrændingerne, for at legalisere deres Kristne overgreb på uskyldige mennesker. Præsterne opfandt historier om kulter, der bortførte og ofrede udøbte børn til Satan, spiste fostre, drak blod, og i det hele taget opførte sig umenneskeligt. Alt sammen for at holde fast i folket: Alle ville have deres børn døbt, så de ikke blev taget af Satanisterne; alle betalte gladeligt penge til kirken, så de undgik at havne i Satans kløer osv.

Det er også fra denne periode, at fortællingerne om Den Sorte Messe stammer. Ifølge Kirken var denne messe en perverteret version af den Kristne kirkes. Fadervor blev læst bagfra, Gud blev udskiftet med Satan, Jesus med Lucifer osv. Vinen i nadveren blev udskiftet med urin eller blod, og man spiste ekskrementer. Derefter smadrede man et kors og ofrede et menneske.
Hvem ville kunne gøre noget af det ovenfor beskrevne? Men i modsætning til mange andre løgne så forsvandt disse fortællinger ikke med tiden, men fortælles stadig den dag i dag. En grund til dette kunne være, at de Kristne altid har haft brug for en syndebuk og et skræmmebillede noget, der kunne holde folket hos dem.
Det er disse Satanister, som de fleste folk har hørt om. De fleste kan fortælle historier om Sataniske ritualer, som de har hørt om eller set noget om i TV.

De såkaldte eks-Satanister, der er blevet "frelst" af Jesus, fortæller om de mest frygtelige gerninger, de har begået sammen med andre Djævletilbedere. Men når de sidder med tårevædede øjne og fortæller deres rædselsvækkende historier, kan de hverken huske navne eller steder. Men hvem kan betvivle deres ord? De er jo Kristne. Og hvis de virkelig angrer deres synder, hvorfor melder de så ikke sig selv og får deres velfortjente straf ?

Anklagerne

Børnemishandling: Satanister ser på børn som rene. De spørger om alt og er helt ærlige. De gør, hvad de har mest lyst til, og er bare Sataniske af natur. De er ikke så gamle, at de fornægter deres menneskelige instinkter, som Kristendommen ellers påbyde. Ingen ægte Satanist ville drømme om at skade et barn (og heller ikke et dyr, for den sags skyld.)

Rituelle ofringer: "Satanister dræber mennesker, for at bruge blodet til deres magi." Det er en almindelig misforståelse, at Satanister bruger blod til deres magiske ritualer. Det, der er nødvendigt, er en form for energi, som man kan bruge. Denne energi frigives bl.a. ved et væsens dødskvaler. Men den frigives også ved andre stærke følelser: Vrede, stærk sorg og seksuel ophidselse.

Mens Højrehåndsvejens magikere helst vil slå et dyr ihjel, for at udføre deres ritualer, så
foretrækker Satanister enten at bruge vredens eller orgasmens energi. Men det kan de
"gode" ikke gøre, da de begge er syndige. Satanister mener, at hvis man er villig til at bruge
naturens kræfter, så skal man også være villig til selv at levere den nødvendige energi.

Mord: "Et af deres budskaber lyder: 'Satan represents vengeance, instead of turning
the other cheek; (de slår ihjel)
Nej det gør de IK. Satanister ser på livet som den store nydelse og på døden som den store
afholdenhed. Satanisme er - i modsætning til mange andre religioner - baseret på livet,
IKKE på døden. Vi tror ikke på, at der er noget efter livet, så man må bare nyde livet, mens
man har det.
Derfor er det forkert at ende et liv før tiden (andres eller ens eget), medmindre det er helt
uudholdeligt (folk, der ikke kan leve pga. f.eks. konstante smerter).

Orgier (ikke ligefrem en forbrydelse). Det er en klassisk misforståelse, at Satanister har
kæmpe sexorgier, hvilket har resulteret i en del skuffede medlemmer. En af de
tanker lyder: Nydelse Sataniske...ikke tvang. Hvis folk har lyst til at have orgier, så lad dem;
hvis folk vil leve monogamt, så gør de det. De er ligeglade med folks seksuelle
overbevisning, så længe den ikke tvinger folk til noget, de ikke vil (f.eks. pædofili). Men
Satanisme er en meget individuel religion, så man skal ikke regne med gigantiske orgier.

Tak Anonym
Tak for din tråd.

Jeg fik meget ud af at læse den. den var lærerig.

I virkeligheden er vi jo nok mange, der tænker sådan, men ikke alle kalder sig satanister, eller ved at de har samme mening som dem.

Min mening om den person, der startede denne diskossion, er i øvrigt, at hun/han synes det er spændende, fordi det jo, efter min menig, faktisk er ret moderne efterhånden, at rende rundt i sort tøj, bleg i hovedet og med et omvendt kors og sige: Jeg er satanist. Det er provokerende, udfordrende, mystisk, og som følge deraf naturligvis vildt moderne. I virkeligheden er satanismen jo så en seriøs trosretning med fornuftige meninger, og derfor ikke nær så spændende for unge oprørske vandaler...

Tag dig sammen! Antichrist
hvem er det lige du prøver at overbevise? vist mest dig selv.. hvis du var så sikker på din tro havde du ikke behov for at komme herinde og trække din mening ned over hovedet på andre......

God Loves U it`s the rest of us who thinks your an asshole.

VIGTIGT læs det her c.juhl
Jeg levede 1 år ved at følge de satanistiske bude og love

At være satanist er ikke, som mange tror, det samme som er være goth, vampyr, antikristne, eller andre form for estremister. I følge den sataniske bibel står der med FEDE bogstaver at der findes INGEN gud, dette inkuldere også satan, dvs. at satanister er ateister. Og dette med at satanister er store tilhængere af døden passer overhovedet ikke, hvis de er tilhænger af døden så bliv bedemand istedet, for der er større interesse end her.

Den største regl indenfor satanisme er nok at man skal respektere hinanden for når alt kommer til alt, så er dem som har mest magt her på jorden ikke mennesket, men de små væsner. dvs. dyrene...

Jeg håber at dette var nogle oplysninger du kunne bruge, og jeg er ked af hvis jeg ødelagde nogle af dine forhåbninger om hvad satanisme står for. Men jeg siger stadig at satanisme er den reneste form for respekt et menneske kan få til andre.

Med de bedste hilsner i denne verden og de næste som kommer
Carsten

black devil faith
jeg var bare nysgerrig om denne debat, har givet dig mindre eller større interesse for satanisme?

en hjælpende hånd Slangetunge
Hej black devil. jeg er selv satasnist og kender derfor en hel del til religionen.

du skal tænke dig grundigt om!

hvorfor vil du være satanist? er det for at virke sej eller andreledes, for så kan du godt stikke det skråt op.

men hvis du er seriøs kan jeg anbefale at du læser satans biblel der er skrevet af Anton Lavey.

Denne bog er ikke alfa omega, men den giver et indblik i COS opfattelse af religionen ( COS= Church Of Satan)

hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig på mail: slangetunge@.dk

en hjælpende hånd Slangetunge
Hej black devil. jeg er selv satasnist og kender derfor en hel del til religionen.

du skal tænke dig grundigt om!

hvorfor vil du være satanist? er det for at virke sej eller andreledes, for så kan du godt stikke det skråt op.

men hvis du er seriøs kan jeg anbefale at du læser satans biblel der er skrevet af Anton Lavey.

Denne bog er ikke alfa omega, men den giver et indblik i COS opfattelse af religionen ( COS= Church Of Satan)

hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig på mail: slangetunge@.dk

jeg giver dig helt ret.. slangetunge
mange ser satanisme som en popkultur, men intet er længere fra sandheden, jeg synes det er rart at nogle tager det seriøst, man er ikke satanist bare fordi man er sorthåret og bleg som et lig.

det handler om som mania siger at man skal leve i overensstemmelse med sig selv...

jeg giver dig helt ret.. slangetunge
mange ser satanisme som en popkultur, men intet er længere fra sandheden, jeg synes det er rart at nogle tager det seriøst, man er ikke satanist bare fordi man er sorthåret og bleg som et lig.

det handler om som mania siger at man skal leve i overensstemmelse med sig selv...

??? slangetunge
jeg har læst dine svar og jeg er meget stolt over at en person kan se så nøgternt på en udskældt religion.

mit spørgsmål til dig er: er du selv satanist? hvis ikke burde du tage og blive det, det er folk som dig vi har brug for til at rette op på folks forskruede holdninger

DU ER TIL GRIN!!! slangetunge
hvad er det da for noget lort at fyre af. hvad kender du overhovedet til satanismen?
andet end det propaganda pis film og tv smækker i hovedet på os.....

Måske skulle du sætte dig lidt mere ind i tingene inden du ytrer dig

Intet af det lort du skriver har nogen som helst relation til virkeligheden.

Jeg er satanist og som mange andre af mine brødre og søstre har jeg ren straffeattest, gode akademiske egenskaber og er hverken på stoffer eller andet, kort sagt jeg er så normal som alle andre.......

du virker som en popsmart provokatør, pas på med det.....

rettelse slangetunge
den email jeg gav igår er ude af funktion, så i stedet kan du skrive til mig på

daniella-sabina@sol.dk

og så vil jeg med glæde besvare de spørgsmål du måtte sidde inde med.

Til slangetunge! Mig satanist?
DEt er noget jeg kan sige...nej det er jeg ikke men som du selv skriver, man kan godt se nøgternt på sådanne et emne. Jeg mener ud fra denne debat at der er mange der har misforstået hvad satanisme egentlig er, det er jo meget mere end at gå i sort tøj og vælte gravstene...---> det er kun popsatanister der gør dette og sætter derfor Satanismen i "sort" lys..!

Til slangetunge! ....
DEt er noget jeg kan sige...nej det er jeg ikke men som du selv skriver, man kan godt se nøgternt på sådanne et emne. Jeg mener ud fra denne debat at der er mange der har misforstået hvad satanisme egentlig er, det er jo meget mere end at gå i sort tøj og vælte gravstene...---> det er kun popsatanister der gør dette og sætter derfor Satanismen i "sort" lys..!

Ondskab i Satanismen? mania
Der er meget tale om onskab i satanismen, og mange satanister taler blandt andet om at “dyrke onskaben” Men der er meget få der over hovedet stiller det spørgsmål “i taler meget om onskab men begrebet stemmer ikke i overens med den kristne definition, så hvad er det for en onskab der tales om ?
Den kristne fortolker oftest den udtale, at “satanister dyrker ondskaben” som om satanister er mordere, tyve, voldsmænd og sadister. Imidlertid er det ikke pointen i La Vey`s bog satans bibel. Men at satan respæsenterere de såkaldte kristne dødssynder, og disse synder er netop “ondskaben”.
Ordet og begrebet “ondskab” er en del af et kristent verdessyn og er derfor strengt taget ikke satanisme. Det er også grunden til at , ondskaben bruges i den forstand at inspirere folk til at tænke over hvad begrebets mening. Satanisme er ikke en religion der kommer med anvisninger om hvad der er godt eller ondt, sort eller hvidt. La Vey. Skriver at ondt er det, som du ikke kan lide, godt er det, som du kan lide.
Det er forkert at sige at, satanister dyrker ting som mord, vold, lemlæstelse og ydmygelse, Det er meget muligt at de kristne syntes at, sådanne ting er mulig at dyrke men ik om det faktisk indeholder i satanisme. Tyv tror at hver mand stjæler, det minder meget om den, kristne påstand om, at satanister er perverse individer, som ofre børn, piner folk og er menneskehedens værste fjende. Heri ligger også umuligheden af, at man kunne ønske noget som kristent defineret ondskab i sig selv.

Thats life slangetunge
Det er et rigtig godt argument du stiller for dagen faith, men mennesker opbygget på en sådan måde at de har nemmere ved at skælde ud og se ned på andre end på dem selv.

Men hvad satanisme angår skal vi langt tilbage i historien, helt tilbage til dengang hvor kirken var den største regerende magt.

De brugte al deres tid på at dømme folk, og skræmme folk til at tro at gud er den eneste og derfor skal vi tro på ham.

Disse holdninger lever stadig videre, da vi som et led i vores opdraglese altid giver værdier eller fast indlærte ting videre til vores børn.

Og det bliver endvidere forstærket af al den propaganda der er blevet udgivet i form af bøger og taler, og eftersom der kun er personlige beretninger om det modsatte kan det være svært for individet at se begge sider af sagen.

Endvidere er det nemmere at forholde sig til det samme som flertallet, da man ikke i samme grad skal tage stilling til så mange ting i tilværelsen.

selvom jeg er satanist er jeg stadig døbt og konfirmeret, og har sågar stået fadder til min niece, det handler om om man kan leve med den tro man nu har valgt.

Der er sikkert mange der skælder ud og ser ned på dig fordi du tror på gud og efterlever hans regler, men du kan trøste dig med at du i det mindste har en tro, og at du har taget stilling til et meget vigtigt element i menneskets liv.

hold fast i din tro og vær stolt af den, uanset i hvilken retning den går.

???? Kvinde
Hvorfra mener du den katolske kirke skulle være en sekt?? (Jesu Kristi Kirke kender jeg ikke). Men i mine øjne er mormon-kirken da mere en sekt end folkekirken?? Er det ud fra din egen defination af sekt, du mener der kun findes to kristne trossamfund som kan kaldes sekter?? Hvad med Jehovas vidner?? Er noget af det der kendetegner en sekt ikke at man lærer, man er de sande kristne. Eller at man mener, man er "bedre", f.eks. i form af en mere rigtig teologi, men at andre i en eller anden betydning er usande, selvom de måske godt kan være frelst. Samt at man har skrifter som sidestilles med Bibelen, eller anses for at være under Bibelen, men over alle andre skrifter (f.eks. mormons bog)????

En forbier... demagogen
@Kvinde:
"Hvorfra mener du den katolske kirke skulle være en sekt??"

Det gør jeg heller ikke, tværtimod. Hvis du læser mit indlæg igen vil du kunne se at jeg skriver at to kirker IKKE er sekter, nemlig den katolske og Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige [Herefter benævnt "SDH"] (dem der også tror på Mormons Bog).

"Men i mine øjne er mormon-kirken da mere en sekt end folkekirken?? "

Ja, og mange andre øjne deler den holdning. Desværre gør det ikke holdningen mere rigtig.
Mange har en tendens til at sætte SDH og andre trossamfund i samme bås ved at omtale dem som sekter. Problemet med dette er at ordet idag har fået en meget negativ klang, sikkert fordi ordet mest bliver brugt af dem der føler et behov for at tale nedsættende om andre trosretninger. Tilmed ved disse mennesker uheldigvis ikke engang hvad ordet betyder.
Man kunne fristes til at sige at dette måske er meget pudsigt, da denne negative ytren med god sandsynlighed kan spores tilbage til manglende forståelse for og harmoni i vedkommendes egen tro, og hvis man ikke engang har forstået sin egen tro, hvordan skulle man så kunne forstå andres, eller forstå betydningen af et fremmedord omhandlende tro. Jeg mener, hvilken harmonisk kristen mener at det er næstekærligt at svine andre til? Handler kristendommen ikke om næstekærlighed?
Men fair nok, vi fejler jo alle før eller siden.

For at komme til sagens kerne, så kan definitionen på ordet "sekt" læses i fremmedordbogen:

Sekt -en -e [sækt] (lat. 'secta parti, af 'sequi følge; egl.: det man følger) trossamfund som p. gr. af særmeninger har skilt sig ud af et større kirkesamfund.

Folkekirken er Luthersk evangelisk, og er Luthers "særmeninger" der skilte sig ud af det katolske kirkesamfund.

"Mormonkirken", Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige (SDH), er teologisk fundamenteret på åbenbaringer fra begyndelsen af 1800 tallet, men ser desuden Bibelen som Guds ord.


"Er det ud fra din egen defination af sekt, du mener der kun findes to kristne trossamfund som kan kaldes sekter?? "

Nej, men det er også muligt at der findes flere, pointen er primært at flertallet af de "anerkendte" trosretninger faktisk per definition er sekteriske i deres fundament.

"Hvad med Jehovas vidner??"

Ja hvad med dem?

"Er noget af det der kendetegner en sekt ikke at man lærer, man er de sande kristne. Eller at man mener, man er "bedre", f.eks. i form af en mere rigtig teologi, men at andre i en eller anden betydning er usande, selvom de måske godt kan være frelst. Samt at man har skrifter som sidestilles med Bibelen, eller anses for at være under Bibelen, men over alle andre skrifter (f.eks. mormons bog)???? "

Nej, jævnfør ovenstående ordrette citat fra Gyldendals røde fremmedordbog, så er det du nævner her IKKE noget der kendetegner en sekt.

Ikke desto mindre er der nogen der påstår dette, til trods for at det blot er vedkommendes egen personlige holdning der bliver forsøgt ophøjet til universel sandhed.
I samme åndedrag bør her nævnes at jeg byder enhver der tvivler at finde fremmedordbogen frem og læse det selv.

Stadig består min holdning dog at jeg ville ønske at der blev brugt flere kræfter på at leve næstekærligt end på at kaste mudder efter trosretninger man ikke selv tilhører. Det er muligt at det er fordi jeg er "hjernevasket" af en "sekt", men den Kristus jeg kender, kan jeg ikke forestille mig gå rundt og kalde andre for misforståede øgenavne...

Derudover håber jeg at dette har givet lidt klarhed, og at buddet om næstekærlighed må spredes som enhver anden værdifuld såsæd.


- Demagogen

misforstod kvinde
hej igen.
Jeg må have misforstået hvad du skrev, for jeg læser det stadig som den katolske kirke og Jesu kristi kirke er sekter..... (ifølge det du skriver). Er Jesu Kristi kirke her så mormonerne??
Jeg tror også du har misforstået noget i det jeg skrev. Jeg har intet imod mormonerne. Selv om jeg ikke deler troen på mormons bog. Jeg går ud fra du er mormon?? Jeg er "kun" folkekirkekristen - men i den karismatiske afdeling af folkekirken. Faktisk har jeg en ven der er mormon, og jeg mener der er mere til fælles, end hvad der skiller.
Ordet sekt kan vel egentlig både betyde "at følge" og "at afskære"??? Så derfor kan sekt både virke negativt og positivt - alt efter hvordan man ser på ordet. Det var IKKE for at genere mormonerne på nogen måde jeg skrev mit indlæg. Kun fordi jeg mener de bliver regner for en sekt i Danmark??

Tak :) demagogen
@Kvinde:

Først og fremmest fornemmer jeg ikke at du har noget imod "mormoner" eller rettere medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige.
Når mit indlæg indeholder denne "propaganda"-holdning, så er det ikke rettet imod dig, men imod dem jeg som oftest hører bruge ordet sekt, hvilket typisk er disse meget selvretfærdige, arrogante "jeg-bestemmer-hvem-der-er-kristen" typer.
Jeg er helt enig med dig i at vores opfattelser af den kristne tro er meget identisk omend ikke ens. Vi adskiller os klart på nogle få teologiske punkter, men som enhver anden kristen er vores største ønske at leve efter det eksempel Kristus satte, og at bo hos ham i det næste liv.

Som en der tilbeder en næstekærlig Gud, ønsker jeg også kærlige handlinger mennesker imellem. Dette er årsagen til at jeg bruger så meget krudt på at forklare.

Vi bliver ofte forfulgt, og modtager meget IKKE-konstruktiv kritik med meget negative toner. Noget jeg simpelthen ikke forstår. Jeg mener, ikke engang satanister tror på at man skal svine andre til uden grund.

Når det er sagt har du desværre ret i at mange regner os for en sekt, men oh well, - tomme tønder bulrer mest. At folk udtaler sig om noget de ikke ved noget om ændrer heldigvis ikke på hvad sandheden er.

På samme måde ændrer folkekirkens karakter sig vel heller ikke af at jeg konstaterer at det ifølge fremmedordbogen er Danmarks største sekt. I har bare den fordel i folkekirken, at de fleste godt hved hvad den står for, hvor vi ofte lider under at vi jo ikke er kendte af alle, og derfor rammer det os noget hårdere når vi (ofte med hån og nedladende tone) bliver stemplet som en sekt, af en eller anden selvudråbt "kristen" proklamator af sandhed. ;)
Der er noget med en bjælke og en splint i et øje...

Under alle omstændigheder vil jeg ønske dig al lykke med din "kun" folkekirke-tro. Jeg håber den vil gøre dig og dine medmennesker glade.

- Demagogen

I lige måde kvinde
Jeg fornemmede bare du havde misforstået mit indlæg - at du opfattede det som kritik, da jeg spurgte om det var en sekt. (Jeg forstår stadig ikke helt hvordan folkekirken kan være en sekt?) Hvis alt hvad der ikke følger den katolske tro er en sekt, jo så er folkekirken måske en sekt. Men så må Jesu Kristi Kirke vel også være det?
Jeg tror nu ikke det er lettere at overskue hvad folkekirken står for frem for din kirke. Folkekirken i dag rummer vist ALT - også ting jeg mener er i direkte modstrid med Biblen. Derfor har jeg været "lidt omkring" før jeg fandt en menighed jeg følte var "rigtig". Men selv om den er mit faste ståsted, så kan jeg sagtens gå til gudstjenester andre steder ind imellem. Jeg besøger også gerne frikirker, der er som regel en meget dejlig ånd der. Og som sagt har jeg en ven der er mormon, vi betragter blot os begge som kristne - uden at prøve at overbevise hinanden om noget. Jo, han prøver at få mig til at leve sundere... Det kan jeg da også godt følge, hvis ens krop er et tempel for Guds ånd, bør man passe godt på den (men jeg har svært ved at undvære min morgenkaffe). Jeg har også været inde og se jeres nye tempel, da der var åbent hus - også en meget dejlig oplevelse med alle de søde mennesker. Jeg har også prøvet at gå i dialog med Jehovas vidner, men der mener jeg der er for meget som skiller. Hos dem er det enten-eller.
Om min tro vil gøre mine medmennesker glade ved jeg ikke. Jeg synes tit jeg bliver opfattet som lidt smådum fordi jeg kan tro på den slags. Men jeg føler helt klart jeg selv er blevet et andet menneske efter jeg kom til tro.
Jeg ønsker også dig alt det bedste :)

forkert Slangetunge
Som satanist SKAL man ikke holde med døden, det er noget du selv afgør.
Satanisme opfordrer ikke til død og ødelæggelse, selvom det hos mange er blevet udlagt sådan.

Satanisten lever i overensstemmelse med naturen, og er bekendt med at døden er en vej vi alle skal.

Jeg tror du skal passe på black devil, så længe du er splittet mellem dine egne to meninger om satanismen, skal du ikke indlade dig på det.

OG HOLD DIG FRA SORT MAGI!.

det er direkte farligt, eftersom man ikke kan kalde magien tilbage, og det er et faktum at mennesker er født med en samvittighed og den tager over, så hold dig fra det, for din egen skyld.

Hvis du beslutter dig for at lære det aligevel skal du være forberedt på at magi ikke har den mindste relation til Harry Potters univers. det er komplicerede ritualer, matematiske udregninger og viljen til at gennemføre det.

til slangetunge Stinna
hej 'slangetunge'
jeg søgte på google om satanisme, og der fandt jeg den her debat!
jeg håber du vil hjælpe mig med nogle spørgsmål jeg har!
jeg spørger dig fordi du lød som en som har meget forstand på satanisme.. jeg er selv intressert i det!, og ikk fordi jeg synes det er sejt eller bare for at virke provokerende.. Men fordi at jeg har læst en del nu og og fandt det interesant! Jeg vil nu ikk sige at jeg tror på satan/djævlen, men tjja, det er svært at beskrive? men jeg tror da bestemt heller ikk på gud..
men her er mine spørgsmål som jeg håber at du vil svare på, da du selv er satanist!

1) jeg har hørt om noget der hedder det at være "satans datter", hvad er det?
2) har læst at der er noget der hedder Laveyanske satanister som ikk tror på nogen guddom men alligevel følger satans bibel hvorfor gør de det hvis de ikk tror på nogen som helst gud? og er det ikk lidt hen af det samme som at være ateist? eller hva det hedder?
3) jeg er en pige på 14 år, synes det er for ungt efter din mening til at blive satanist?? der er ingen andre jeg kender som er det, så derfor måtte jeg søge hjælp via internettet! men mine venner og veninder støtter mig 100% i det jeg gør og det jeg vil alligevel!Jeg ved selv en lille del om satanisme, men tror kun selv at jeg kun har fattet en brøkdel af hvad det hele handler om!

Med venlig hilsen Stinna

Ps: jeg håber virkelig at du svare tilbage!!!

hvad? Sludder- efter MIN mening! stinna.
satanister holder da ikk med døden, men tror på at de KUN har ET liv, og det skal man nyde mens man lever det, hvorfor skulle man holde med døden når ma skal nyde livet og når man kun har ET liv!???

til '*~THE BLACK DEVIL~*' stinna.
ja okay du er en pige.. fedt!
hvor gammel?

HJÆLP!!!! Stinna...
Jeg er en pige der også gerne vil være satanist, ikk for at spille smart, ikk for at virke provokernde, men fordi jeg har læst en del nu, og eftersom jeg har jeg har læst finder jeg det intresant! Og jeg er faktisk mega vilde med 'satans 9 bud' specilt nr 4 og nr 5. har læst meget synes jeg selv! og jeg synes også at jeg ved et par ting man SKAL vide... men jeg har ikk læst satans bibel endnu, sys den er for dyr, de steder jeg har fundet via internettet!
jeg vil gerne have jer folk til at fortælle mig flere om satanismen.jeg har stortset læst hele debaten, og har fundet mange sider på internettet om satanismen.. Hvem vil hjælpe mig, og fortæle mig nogle ting??
MVH Stinna

øhh!? Stinna..
hmm altså kan det stortset ikke være pisse ligegyldigt, om man skriver knusser eller kyss, eller hva fuck man nu skriver I STEDET FOR HILSEN?!?!

Satanisme avenged-7x
Jeg har læst hele den lange debat der har været igang om satanisme, Jeg er ateist og har ikke i sinde at melde mig til den satanske tro, men jeg finder den fascinerende. Satanisme er en tro som bliver misforstået af alle, de tror at alle goths er satanister, og at de sidder hver dag og tilbeder satan, og er "onde" mennesker. Jeg ved ikke selv hvad den helt præcist går ud på (ville meget gerne vide det), men jeg ved dog at den ikke har det mindste med ondskab at gøre. Jeg hørte nogle nævne noget om de 9 bud eller sådan noget ligende. Ligesom kristendommen har de 10 bud de følger, må satanismen jo også have nogle de følger - Hvilke?
Jeg vil gerne vide mere om satanisme, dels fordi jeg finder den fascinerende, men også så man kan rette alle der misforstår denne tro!

Det er simpelt c.juhl
Min interesse for satanismen er hverken blevet større eller mindre. Satanisme har altid fasineret mig, men jeg har lært én vigtig regl ved livet. Der findes de religioner som andre laver og så findes der din egen personlige, de fleste følger flokken og kalder sig hvad der nu passer bedst ifølge den religion de tror på, som f.eks kristen, satanist, muslim osv. Jeg selv følger min egen tro og overbevisninger og der findes en føles betegnelse for disse, nemlig ateister. Så det må jeg nok være...

avnqed-7x slangetunge
De fleste Satanister er faktisk i bund og grund Ateister. ja, de 9 sataniske "bud" eksisterer, og det er mere leveregler der udspringer til dels af jungleloven, men har også mange synonymer med de 10 bud som kristendommen bygger deres levegrundlag på.
og ja du har ret, idéologien bag satanismen bliver tit misforstået, mests fordi folk er bange for de ting der er anderledes. Det er en fascinerende religion, men som med alle religoner skal man passe på at man ikke bliver forblændet af den.

Sv. svar
Goth er ikke religion. Det er kultur.

Mormon Fuck ChriZ
Jeg sad og skrev med min pige som bor i USA og har mødt en mormon ven... jeg advarede hende imod dette, da hun er et gyldent mennesker og ikke skal ind i denne sekt!!
Det står på engelsk, og jeg gider ikke spille mere tid på dette fuck, men læs det hvis I har lyst:

So if you mean that I can be compared with somebody else, which makes me feel like being one out of many. And why compare me with a Mormon, I was in Utah and it seems so fake everything.
This guy may be sweet, cuz he writes you poems and stuff like that; I'm just worried that you don't convert into being a Mormon. It's not religion it's a sect.
I don't see myself as narrow-minded because I hope you remember that I entered a catholic church twice together with you and your dad... I'm kind of open, but not dumb.

I remember one philosophy behind their "religion". A rich man is a better man, because God likes him and have given him the opportunities to be rich... How can material things or fictional things as money be used in religion... because it isn't religion it's grief.

Another thing... we have a minority (I don't know any myself, but...) in Scandinavia, and if you want to visit the temple in Stockholm, there are certain rules:
You have to get a letter/recommendation from an authority. (Strange) - About:

- Everything that happens in the temple can't be told outside... This is crap truth exist everywhere and not only in a temple, why be silent about it.

- That everyone you know accepts the values of Christianity (in the Mormon way)... so who's being narrow-minded... I can't even meet the guy, because I'm not fully Christian or Mormon. I don't see Jesus as son of God, more than I see you and myself as son of God... I see Jesus as an wise and enlightened prophet. That means that I can meet Enoch, cuz he is not allowed.

- That you pay you 10 % (like tax) to the church... GRIEF GRIEF GRIEF.. Where is free will? Normally you can choose if you want to give or not. I think they are forced to pay even more in US

- Finally you have to be clean morally and be worthy to enter the temple... ha ha, it makes me laugh. This is the shit; it means somebody is more worthy than others, haha. From my interpretation of Jesus, everyone is welcome in the company of God... the criminals, the prostitutes and so on, that's why he helps the poor souls. I think one of the purposes of entering a church/temple is getting a moral kick, making you pay attention to the One. Purify your soul, but if your soul is purified or clean already why enter a church. It doesn't make sense to me. No one is perfect but God, as humans we can't act perfectly, and then we can't have a clean moral... that's one reason for a church; to teach moral and to remind us of perfection. So if you (in Mormon belief) have to be perfect before you enter, what's the point of entering?

- Did you know that: "it wasn't Columbus who explored America, neither the Vikings, but according to the Mormons, Jesus found America after the crucifixion where he ended up after rising from the dead. That's the worst and most unrealistic teaching of Jesus ever!!! Furthermore Jesus was preaching the Red Indians about Christianity. Mormons even say the Red Indians descends from the Israelis. Science proves that Red Indians descended from Siberia and they were nomads, wandering there to find new homes. According to Mormons we must change our schoolbooks... That's crazy.

I think I pointed out some good arguments (you might think it's bla. bla. bla. haha, but whatever, be careful and don't end up as a Mormon. Please!!! Cuz it means that you are not allowed to see me, and our children has to be Mormons or you are banned yourself.

Satanisme 91 modell
Hvis du lurer på hva satanisme er kan du jo søke på det! Det har jeg, og jeg har lært en god del! Satanismen er intresang! Men det er mange ungdommer som tar helt feil av satansmen og brenner ned kirker og sånt! det er helt feil!!! Men husk satan er egentlig ikke en ond ting. Satanismen kommer fra kristendommen! Og satan er kirkens "bestevenn" for den har holdt kristendommen opptat! Så satanismen kommer fra kristendommen! Les om lex`sine ni ledd og du vill finne mye!

George Bush... Ragnor
... var faktisk imod at der blev oprettet et udvalg til at undersøge terrorhændelsen den 11 september, men skiftede mening fordi det var det bedste set i vælgernes øjne. Så fik du den :oP

//Ragnor out

Længere forklaring. Ragnor
Jeg er helt enig i hvad du skriver. Efter min mening er en religion ikke noget man tror på, men en måde man er på. Jeg har også selv længe kaldt mig for ateist, for jeg mente ikke jeg tilhørte nogen religion. Her for et års tid siden læste jeg så noget mere uddybende om satanismen på en hjemmeside (har glemt hvad den hedder), og fandt ud af at de bud de levede efter passede med min levemåde, og derfor siger jeg nu at jeg er satanist.

Det som man hører om normalt er de kulter der er af satanister der laver sexorgier, ofrer dyr og mennesker og sætter ild til kirker, men det er folk der ikke ved noget om den sande satanisme der starter en kult, og får andre med på den. De sætter alle de sande satanister i dårligt lys. Det er dog klart at det er de andre man hører om, for hvor godt sælger en avis, hvor der står at en satanist blev slået ned, og slog tilbage i forhold til en hvor der står at en satanist har brændt 5 kirker ned i Midtjylland?

Jeg mener at de fleste kristne personer her i landet kun er kristne, for de blev født ind i en kristen familie, og egentlig aldrig har overvejet om det var den religion der passede til dem. "Nå, nu er jeg døbt. Skal jeg konfirmeres? Ja, det skal alle andre. Skal jeg betale kirkeskat? Tjah, nu er jeg konfirmeret... og sådan fortsætter det. Det er de færreste af den danske befolkning der kommer i kirke mere end 1-2 gange om året!

Den sande satanisme kan egentlig kortes ned til to ting: Vær mod andre som du vil, de skal være mod dig, og
Du må gøre alt, så længe du er parat til at tage konsekvenserne,
og disse to ting er egentlig næsten de samme.

Det var så mine 25 øre!
//Ragnor out

Bare skriv til mig Ragnor
Min email er mikk0384@ping.dk

//Ragnor out

Hvad ved du? sanessa
Er du specielt "klog" indenfor satanisme? (Jeg er kun nysgerrig, ikke noget fordømmende piz. Men jeg mener jo aldrig man kan komme til at vide nok....)

pøls Flugelzeubavl
Hej.

Ikke for noget, men synes det er de alt forkerte grunde for at blive satanist. Hvis det bare drejer sig om at være sej, anderledes og mere interessant, så er du (undskyld) ikke for klog!
Ikke fordi jeg nu skal til at gøre mig klog eller noget, men man bliver da kun satanist hvis man selv synes at man har brug for at blive det, altså finder ro i en religion der passer til én og éns holdninger, så den med at du siger "Det er en sej religion" holder altså ikke.
Ville det ikke også være federe hvis du mere 'følte' dig som en satanist, altså at du synes du skal leve og gøre ting for din egen skyld, og være centreret om dit eget ego, som satanismen stortset handler om?
Det var bare min mening, så tag det ikke personligt.

-Patricia.

spørgsmål **tornerosenål**
rraavvrrr du!

er du satanist?
vi har læst nogele af dine sætninger her inde på debatten og vi tror du ville kunne svare bedste på vores spørgsmål!!!
hvis du er ville være galde hvis du lige ville svare på nogle spørgsmål fra vores side!!
1. hvad mener du om satanisme?
2. hvorfor tror du der er så mange unge der er så optaget af satanisme?
3. hvem tror du der dyrkes satanisme og hvem?

hvis du har tid og lyst vbille vi være glade hvis du ville vare os på postmandper_@hotmail.com
tak!

bliv lige moden oven i knolden....... slangetunge
Kender du nogle ÆGTE satanister eller er det bare for at provokere.

Jeg har været ægte satanist i 6 år, og folk har ike fattet mistanke. jeg går sku da i normalt tøj og i byen som alle andre.

Måske skulle du prøve at sætte dig ordentligt ind i emnet. er du jehovas vidne eller tilhører du et andet lille indremissionsk pissamfund, hvor hovedparten af befolkningen er indavl, mon ikke duer blevet hjernevasket lidt for grundigt................

ikke for mentalt sunde mennesker? slangetunge
D tror jeg du skal passe på med at sige, jeg har ingen historie om at jeg er mentalt forstyrret, men derimod både intelligent og belæst faktisk inden for alle religioner - så pas lige på hvad du siger, og døm ikke folk før du har lært dem at kende..

By the way. Slangetunge
Prøv at lære hvordan man staver inden du begynder at slynge om dig med fine termer.

Og forresten, er jehovad vidner heller ikke selv for køn i kanterne......

... Triine
Jeg er ikke selv satanist, men det er en af mine gamle venner ved navn Christoffer..
Han startede med at være punker, men blev til sidst en satanist, han var meget sød, men blev mere og mere negativ, og så gad jeg ikke at være venner med ham mere..
Han havde også selv problemer, han sad og skar i sig selv, så hans arme er helt ødelagt..
Men han vidste heller ikke noget om det, men valgte at blive satanist..
Han har fortalt mig at det ikke handler om at tilbede satan, han tror på satan, det er bare en tro.. og satanister skal have lov til at tro på satan..
Det er ikke en rigtig negativ tro, men det er der mange der tror, de tror det handler om død, sort magi, men det gør det ikke.
Jeg blive selv kaldt en satanist, selvom at jeg ikke er det, jeg går med sort make-up, og for det meste med sort tøj, men jeg har da noget med farver..
De kender mig ikke, hvem siger at jeg er en satanist? er det pågrund af min stil, det er da for ondsvagt, for de kender mig ikke..
Men det var hvad jeg ville skrive..
Ha det godt :)

Fordomme! KatH Ø
JEG er så skide træt af alle de fordomme omkring satanisme! hvorfor tror i satanister dræber alt der har en puls! SATANISTER DRÆBER IK! så få det ind!!!!

Wow... respektfuldt... Den kristne.
Jeg kunne skrive tyve sider om det bavl du får fyret af på engelsk!!! En ting er at man ikke deler et religiøst synspunkt, men at udtale sig om noget man ikke ved noget om, som om man er verdens dommer... Tag dig dog sammen menneske!!!

Du skriver at ingen er mere værdig end andre, - hvis det er så,- hvem er du så at dømme andre, påstå at det ikke er en religion??? Hvad ved du om de rygter du spreder???

Jeg har kendt mormoner siden jeg var 12, og selvom jeg måske ikke deler alle deres synspunkter, må jeg respektere deres tro!

Det du skriver er respektløst og snævertsynet! Ydermere har du tydeligvis ikke undersøgt det du udtaler dig om, eller også bruger du bare ord du ikke kender! En sekt er et mindre kirkesamfund der er brudt ud fra et større kirkesamfund,- læs fremmedordbogen hvis du er i tvivl (At sektere, - at dele op, vælge noget fra). Mormonerne og katolikkerne er de eneste kristne kirker i verden, der IKKE er en sekt, ifølge ordets egentlige betydning! Selv folkekirken er en sekt, da den er Luthers udbrud af den katolske kirke!

Mit råd til dig er at lære at vise respekt overfor andre, - ellers vil andre aldrig respektere dig! Det er som det gamle indianerordsprog "Når du taler om andre, fortæller du hvem du selv er".

Jeg beklager min hårde tone, men du gør mig sur på mine medmenneskers vegne.

- Den kristne.

Både ja og nej Blot en fattig studerende
I denne debat bliver der givet en masse forskellige synspunkter, og for at være helt ærlig tager i næsten alle fejl.

Satanisme handler ganske rigtigt om egocentrisme, men der er mange forskellige planer af satanisme, der er dem som ikke kalder sig selv satanister (stortset os alle) som i hverdagene udfører satanistiske handlinger (selviske handlinger).
Mange herinde siger at Satanisme ikke har noget med at tilbede satan at gøre og det den erklæring benægter jeg kategorisk! LaVey tilbad også satan, han så bare ikke satan som en gud, men derimod den dyriske side af os selv, Han mente at vi ikke skulle benægte vores instinktive lyster. Men LaVeys satanisme er ikke den eneste satanisme.
Når man lever efter LaVeys satanistiske bibel lever man bare efter hans opfattelse af satanismen, hvilket ikke nødvendigvis er den rigtige. i andre grene af satanismen beder man til satan som gud, og ligefrem sælger sin sjæl til satan. Satanisme har heller ikke noget med at myrde dyr og menneskebørn at gøre, tværtimod står der i LaVeys satanistiske bibel at man ikke må skade dyr med mindre det er i selvforsvar eller for at skaffe føde. I skriver også at det at være gothic ikke har noget med satanisme at gøre, det mener jeg heller ikke er rigtigt. Det at gå i en gotisk orienteret tøjstil handler vel i bund og grund om at vise man er stolt af sin religion, med det skriver jeg ikk at hvis man går i gotisk tøj at man så er satanist for det har jeg fuld forståelse for at man ikke er. En satanistisk livsstil handler ikke om at gøre nogen fortræd, det handler tværtimod om at elske sig selv.

Blot en fattig studerende

bla'bla'bla .. hej :D ..
heeeeej ? ..
hvem siger at alle satanister er ens !