... bare lige en umiddelbar reaktion...

... bare lige en umiddelbar reaktion... Hamdérdenrøde
HVAD FANDEN SKER DER??? Aldrig før er jeg stødt på så mange fremmedfjendske og generelt fordomsfulde indlæg son her.
Og i tillæg hertil - links til Ekstrabladet.

Og som vores helt egen mor ville have sagt det: FØJ! hvorpå hun ville have fundet sæben frem til en god omgang mundafvaskning.

Og jeg kan kun tilslutte mig - føj!

de kalder det realisme og ytringsfrihed anonym
... men hvad er det i grunden ?

rasisme ?

vh anonym

jamen airimorten
så fuck af,kommunistsvin,her er rigeligt med narhoveder som dig.

Fair nok... Hamdérdenrøde
Realisme? Uddyb venligst... Nevertheless - betryggende at vide at der er de der ved hvad Virkeligheden indeholder...

Lige et forslag - prøv at at lave en uvildig og objektiv Gogglesøgning på diverse ord / sætninger der relaterer til udlændingeområdet og tjek så de statistikker der kommer op... Og glem, bare lige et sekund eller to, Ekstrabladet...

Rasisme? I min verden, dvs den danske, staves det med c, altså racisme (OOOOPPS, et importeret ord), og jeg vil ikke klandre nogen for at mene noget om racer. Men det er sikkert og vist at der findes en del hadefulde, fremmedforskrækkede og intolerante idioter herinde.

... Hamdérdenrøde
Dejligt med en konstruktiv reaktion :-)

Hmmm...hvis jeg tæller efter... miss-mee
...så er der max 10 personer herinde af dem du kalder "røde", der ytrer sig, hvorimod der er op imod 30 navngivne "af din slags - hvad I end kaldes" og et (stort) ukendt antal anonyme.

Desværre fylder begge lejre så stort og negativt i debatten at et ethvert fornuftigt budskab drukner i usagelighed og personfnidder:-( ...mee:-)

Hvae.. hink
Har Dansk Front ikke en hjemmeside hvor i kan chatte med hinanden, uden at blive revet ud af jeres indsnævrede rille af idioter som os?

Du er landet modild
i den danske virtuelle sandkasse for enfoldige knaldperler.

Her kan disse utilpassede enfoldige bygge deres helt egen verdensforståelse op, med de betragtelige små byggematerialer, de er i besiddelse af.

Her udbygges ligeledes et helt nyt begreb om morale, retfærdighed og hvad ytringsfrihed er.

Dette er stedet, hvor begrebet almendannelse ved dets imponerende fravær ikke har en chance for at blive genkendt eller revitaliseret. Hvor anstændighed er en by i Rusland og "de andre" virkelig får læst lektien.

Dette er stedet, hvor du, hvis du skulle have en mening, der ikke ligner tyndskid, vil blive erklæret for et rødt svin, uagtet hvad du ellers er af politisk observans.

Du er her, hvor alle svaner erklæres for blåviolette uagtet, at du holder en nævefuld hvide svaner op for det filter, hvorigennem det maveonde, der her er ganske fremtrædende, anskuer din indsats, og som bliver erklæret det rene løgn og bedrag.

Du er landet i den virtuelle sandkasse for utilpassede. Men....
Ved nærmere eftersyn, vil du finde mange glimrende debatter, og du vil se nogen af dem startet, hvorefter de utilpassede smadrer dem med sandkassens nye logik.

Nej, det er ganske specielt her inde i det solrige landskab, og du har ret, det ser ud til, at der her udvikles en slags ekstrat af den enfoldige og ureflekterede forholden.... en vacine jeg ikke anbefaler.:)

Men der er også helt almindelige debatter. Gudskelov.:)

V.H. Modild

Enhedslisten. Mjølner.
Har måske også en debatside... eller også har den Røde fagforening...... der kan i være sikker på i ikke møder modstand fra os. ;O)

Siger. Mjølner.
OVERKNALDPERLEN Modild !.

Modstand? Hamdérdenrøde
Modstand kræver forsvar - og det er sgu da det sidste I er i stand til at præstere. I hvert fald herinde....

Sagde du ekstra bladet. karpa
Ekstra Bladet er med til at skabe denne tone, du henviser til på denne side. Misbrug af ytringsfrihed???

Ytringsfrihed Hamdérdenrøde
'Ekstra Bladet er med til at skabe denne tone, du henviser til på denne side'... Hvis det er et spørgsmål, så nej, det mener jeg ikke at de er -men det er påfaldende hvor mange henvisninger og links der er til dem i forbindelse med denne debatside - og specielt i forbindelse med udlændinge...

Og ytringsfriheden? Sig hvad du vil!