:/ HJÆLP! bagud?

:/ HJÆLP! bagud? woko
opdagede for lidt siden, at jeg havde noget i mine trusser, tror det var udflåd det var hvidt/lysgult, og så i en lidt lang linie, så det er det vel. Har os haft det lidt før men det er rigtig først begyndt nu.
Problemet er så, at jeg har læst at en kvinde begynder at producere udflåd et år inden puberteten! OG JEG BLIVER 14 IMROGEN. så er jeg da bare bagud, hvis jeg først får bryster når jeg er 15!? troede jeg VAR i puberteten. pga. af mine humørsvingninger, og der os er sket meget i hovedet på mig, men ikke så meget mine bryster. bruger kun a 70.

ved ikke hvad jeg skal gøre, det fleste af mine veninder har fået mens, og har talt med min veninde for et år siden hvor hun sagde hun havde udflåd siden hun var 12, og jeg først har fået det nu?! og hun sagde der går 2 år hvor man har udflåd inden man får mens. så jeg for min mens hvor jeg er 15 næsten 16?! - jeg har hørt om nogle der fik den da de var 8, så der er sikkert meget forskel, men altså jeg hader det ved ikk eom jeg er bagud men jeg føler mig så bagud. og om jeg overhovedet får mens, når jeg bliver 14 imorgen og de fleste får det ved 12 års alderen. i må meget gerne svare jeg bliver så depri!

rolig nu ... Anonym
kvinder er forskellige og derfor er det forkselligt hvornår piger får sin mens.

jeg tror ikke du skal gå og glæde dig til det. nyd det nu hvor du ikke skal tage dig af det.. jeg er sikker på at dine veninder 'spiller' smarte fordi de har fået det, men inderst inde ønsker de ikke at have fået det så tidligt.

så ro på pige.. nyd livet uden blodige bind endnu.. en kvinde har gensnittet mens i 35 år eller mere..

bare slap helt af amo
Hej

slap bare af, du er ikke bagud. Jeg fik først mit da jeg var 15, og for at være helt ærligt så er det sgu ikke så fedt at have. Det er helt individuelt hvornår man får mens, og der er intet galt med dig. Ja nogen får de rigtigt tidligt, men det er faktisk dem som ikke følger det normale. Generelt vil din krop faktis udvikle sig helt til du er 21. Mine bryster var en størrelse fra jeg var 14-15 til jeg var 20 og så voksede de lige pludselig, så det skal du ikke bekymre dig om.
Og når alt kommer til alt så er det faktisk ikke vildt fedt at have mens hver mdr. Den største forskel i dit liv vil være at du skal bruge bind/tampon og at du så selvfølgelig kan blive gravid, så når du får det skal du også passe på det. Nyd hellere at du ikek har det,og skal bekymre dig om at bløde igennem, at huske bind når du går ud af døren, og huske på hvornår du har det osv.

det skal nok komme

Vær glad for livet p.o.t
Mærkelig hårvækst, for sent hårvækst, arme der vokser før benene og alle andre underlige ting der sker for din krop, i din alder, er normalt. Jeg har ikke den store forstand på hvad der sker i din krop da jeg er mand gg. Men nogle syntes de er for tidligt på den....og blir depri.... andre syntes de er bagud ...og bliver depri.... men om 4 år griner du sikkert af dine bekymringer. LAD VÆRE MED AT BEKYMRE DIG OVER NOGET DU IKKE KAN LAVE OM PÅ ALLIGEVEL..... og kom i gang med at nyde din tid som teenager.....

Et ordsprog siger " tæt på er det en tragedie. Men langt fra er det en komedie.
det er det også i dette klip

YouTube: Dutch TV presenter wont stop laughing

Min venindes mmi4ever
mor fik det da hun var 18. Så ro på. Alt er ok. [:)]

/mmi4ever. [s]

Her kan du læse lidt forskelligt Frk. Tirsdag
http://www.beinggirl.dk/main/home.php

Tirsdags-[:D] til dig........

ro på ! ,,mig..
bare rolig det hele kommer af sig selv jeg er 17 nu og jeg fik forst min mens som 14 årig og begyndt først af på bryster som 13 årig hvor mine venner var meget tidligt på den, men jeg ligner også dem nu, så bare rolig :)

Nyd det så længe du kan Pige, 14
Jeg er 14 og fik min mens for snart 2 år siden, og det har altså ikke været helt let..
For nogle går det nemt at have mens, men for andre er det bare "ØV"

Jeg kan godt forstå din frustration, da jeg var 12 år uden mens og de andre begyndte at få det, gik jeg altså lidt i panik (dumt)..
Og da du er 14 må det være endnu være for dig..

Men prøv nu at nyd din "frihed" det kan jo også være en fordel at få den senere, så man er ældre og bedre til at håndtere det.. [:)]

tak for woko
svarene alle sammen!