- Hvor var Jesus i sine unge år?

- Hvor var Jesus i sine unge år? ftg
Er det rigtigt at Jesus rejste til Indien for at lære af Buddhismen? Nej, Jesus underviste ikke i buddhistisk lære, men herliggjorde sin himmelske Fader. Hans lære var i harmoni med De Hebraiske Skrifter.

Hvor var Jesus da fra han var 12 til han blev 29? Jesus blev ikke blot kaldt „tømrerens søn“ (Mattæus 13:55), men også „tømreren“. (Markus 6:3) Eftersom hebraiske drenge normalt lærte deres faders håndværk, havde Jesus uden tvivl lært tømrerhåndværket af sin stedfader, Josef. Jesus var altså tømrer.
______________

"Så tog Jesus af sted derfra og kom til sin hjemby, og hans disciple fulgte med ham. Og da det blev sabbat, begyndte han at undervise i synagogen; og de mange tilhørere blev slået af forundring og spurgte: »Hvor har han alt det fra? Hvad er det for en visdom, der er givet ham? Og hvad er det for mægtige gerninger, der sker ved hans hænder? Er det ikke TØMREREN, Marias søn og bror til Jakob og Joses og Judas og Simon? Bor hans søstre ikke her hos os?« Og de blev forarget på ham." (Markus 6:1-3, autoriseret dansk oversættelse, 1992)

http://www.bibelselskabet.dk/danbib/web/bibelen.htm