- Visdommen i Guds ord

- Visdommen i Guds ord traellen
.Kan du huske sidst du fik brev fra en god ven? Der er næsten ikke noget der gør os så glade som når vi får et dejligt brev fra en ven der bor langt borte. Vi glæder os over at læse om hvor godt vedkommende har det, hvad han har oplevet, og hvilke planer han har. Den form for kommunikation knytter os nærmere sammen, også selv om vi bor langt fra hinanden.

Hvad kunne da glæde os mere end at modtage et skriftligt budskab fra den Gud vi elsker? Jehova har så at sige skrevet et "brev" til os i form af sit ord, Bibelen. Heri fortæller han hvem han er, hvad han har udrettet, hvad han har til hensigt at gøre, og meget mere. Jehova har givet os sit ord fordi han ønsker at vi skal føle os nært knyttet til ham. I sin visdom har han valgt den bedst mulige form for kommunikation. Der ligger en uforlignelig visdom i Bibelens indhold og i den måde den er skrevet på. Men måske undrer du dig over hvorfor han har givet os et skriftligt budskab? Det vil jeg komme ind på i morgen.

Hav en god dag.
_______________

"Hele Skriften er inspireret af Gud og gavnlig til undervisning, til retledning, til reformering, til optugtelse i retfærdighed, så Guds-mennesket kan være fuldt ud dygtigt, fuldt udrustet til enhver god gerning."
(2 Timoteus 3:16-17) ------------> http://www.watchtower.org/bible/index.htm

trællen skriver i sin enfoldighed........................ jalmar
..................Hvad kunne da glæde os mere end at modtage et skriftligt budskab fra den Gud vi elsker?

Se træellen, hvis du kunne skaffe mig et:

"Skriftligt budskab fra den gud"!

Et "Skriftligt" budskab, der ud over enhver tvivl, kommer direkte fra Guds hånd, uden et eneste menneskes assistance, så siger jeg da "Ja tak"!

Men så ødelægger du alligevel min begejstring, ved at fortsætte med:

"Jehova har så at sige skrevet et "brev" til os i form af sit ord, Bibelen"!

Se træellen nu er vi så ovre i noget der hedder Reproduktion, i form af et "TRYKT BUDSKAB", Reproduceret fra et andet "TRYKT" budskab - som var Reproduceret fra et andet "TRYKT" budsakb!

Med andre ord, så er dit tilbud om:

"Skriftligt budskab fra den gud"!

Nu reduceret til et menneskeskabt "TRYKT" ...."Hvad" Hvad træellen!

Altså med andre ord træellen:

Et falsk Reklamestunt direkte fra bureauet!


jalmar