1½ år for et ødelagt liv

1½ år for et ødelagt liv ullabrandt
En spejderleder får 1½ år for at ødelægge mindst 2 børns liv i resten af deres levetid. Forsvareren synes, at det er for hård en straf og anker den.
Dommeren har lov til at udmønte straffen op til 12 år. Det er yderst sjældent, at det bliver praktiseret.
Er det mig, der er naiv og tror, at sådanne ting ikke bør finde sted? Er det i virkeligheden et fænomen, der er ganske normalt i vort samfund??

... Ph.
Han skal bare have et døgn ophold i vestre, så har han fået sin dom

nogle mennesker er desværre ikke nået videre :-( gisiger
Jeg synes også det er rystende. Vi TROR vi som mennesker er SÅ kultiverede og avancerede, specielt i forhold til dyr og vi er ikke nået eet skridt videre end dyrene!! *suk, hvor jeg nogle gange skammer mig over at tilhøre menneskefamilien*

Jeg giver dig fuldstændig ret ullabrandt
Jeg bliver så dårlig, når jeg hører (læser) den slags, specielt, når den anklagedes forsvarer er højt på strå inden for KRIM. Jeg troede, at KRIM var til for at uskyldige børn, unge, voksne, gamle ikke skal opleve kriminalitet, men jeg har på fornemmelsen, at de er endnu mere naive og tror, at bare forbryderen siger unsdskyld, så er alting godt igen.
Der var børnebilleder ned til ½ års alderen, børn der var bundet, børn der græd o.s.v.
Jeg giver dig ret, vi er endnu lavere end dyrene.
Disse børn vil ALDRIG nogensinde komme over ders oplevelser. Et ½ års barn bliver i vore dage måske 100 år, og svinet får 1½, hvor KRIM synes, at det er for hård en straf. Vorherre bevares.

Nu er spørgsmålet Dr. Phil
om hvornår et liv er ødelagt jo relativ. Jeg kan sagtens komme på ting der vil ødelægge et liv, men det der er sket i dette tilfælde, vil jeg ikke tillægge betegnelsen "et ødelagt liv". -Dog tager jeg stærkt afstand fra det.

Sammanligner man grovheden at lovovertrædelsen, men andre lovovertrædelser, er straffen passende. -Man kan så diskutere om ikke straffene i DK generelt er for lave.

Jeg synes det er rystende at økonomisk kriminalitet og narkohandel straffes hårde end vold. -Vold er efter min mening den værste forbrydelse, næst efter fortsætlig mord, og skal straffes hårest... her menes vold med fysiske følger.

Dear Dr. UPhil. ullabrandt
Som en velfungerende medborger, der var udsat for pædofili og incest for mere end 50 år siden, vil jeg tillade mig at sige, at intet er relativt i forhold til denne form for misbrug af børn.
Man fungerer i hverdagen, men mareridtet dukker op jævnligt. Du vælger ikke at besvære dine medmennesker med det i dagligdagen, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke har fået mén af det. TRO MIG.

Alle oplevelser Dr. Phil
påvirker ens personlighed.

Blev man mobbet i folkeskolenskolen kan det give negative følger resten af livet.

Oplevede man en skilsmisse som barn, kan det give negative følger resten af livet.

Og sådan kan man blive ved.

Ved godt det er oppe i tiden at pædofili bliver vægtet værre en det meste andet, men ser man på det lidt fra oven, så er der mange ting der er lige så slemme eller værre.Jeg tager stadig afstand fra det, men vær nu lidt realistiske for fanden.

Jammer-krim... miss-mee
...da jeg gik i folkeskolens 10 kl (i et andet århundrede)havde vil en mand ude fra krim for at "oplyse" os om kriminalitet.

Det var for at sige det mildt en lang gang ønk og klynk. Han havde deltaget i et røveri og var dømt for det, men var så fuld af undskyldninger. Han var blevet lokket, han havde ikke deltaget rigtigt, ahn var også et offer, han var jo bare hjælpsom osv...Krim har ikke den store sympati herfra:-( ...mee

Realistisk? miss-mee
Seksuelle overgreb ødelægger så meget for et menneske. Jo yngre personen er jo mere ødelægger det. Det tager ens tillid, selvtillid, sætter ens dømmekaft ud af drift, giver mareridt, ødelægger følelses- og sexlivet, øger risikoen for psykiske sygdomme, splitter familien, åh, jeg kunne blive ved...det gør så meget ondt!

At du ikke forstår det, kan ikke fjerne den smerte 1000vis af børn (og kvinder)udsættes for hver dag...Du kan ikke sammenligne det med at være offer for et røveri ...mee

Hvem er mere realistisk ullabrandt
end den, der har oplevet det på sin egen krop.
Har forøvrigt også oplevet massiv mopning som følge af at være et uægte barn af 2 racer, det var peace of cake, i forhold til det andet, så lad være med at være så selvklog og bande.

Ja, det var noget Dr. Phil
i den stil der jeg havde forventet!

Fortsat god aften/nat.

KRIM er også ullabrandt
jurister. Det er sådan et fjols, der ankede dommen. De forstår de kriminelle bedre end ofrene for kriminaliteten. BVADR.

Så blev du altså ikke skuffet? miss-mee
Det næste bliver vel, at du påstår, at det kun skader, fordi børn får at vide, at det er forkert at have sex med voksne?? Jeg har mødt "forstående" mennesker som dig før. Heldigvis har jeg med tiden lært at trække vejret dybt ned i maven og sige wuuuuusaaaaahhhhhhh og så kan jeg smile igen.

Også god aften til dig:-) ...mee

Ja så vidt jeg ved, er de... miss-mee
...en organisation, der arbejder for at bedre forholdene for kriminelle. Både via meningspåvirkning, oplysning (herunder foredrag for unge)og via rådgivning og advokatbistand. Eller kan jeg sammenfatte det til et enkelt ord; Ynk! ...mee

Ville mere straf hjælpe? clamp
Kære Atteist
Jeg kan forstå på dine indlæg at du har været udsat for seksuel krænkelse, og vil gerne benytte lejligheden til at spørge dig om noget.

Det er for tiden meget politisk korrekt at skrige efter længere straffe i pædofili sager af en hver art.

Men, hvor meget betyder det for den krænkede om straffen er 1,5 år, 3 år eller 5 år?

Hilsen
Clamp

Jeg er ikke "Ateist"... miss-mee
...men jeg har også et svar.

For mig betyder det ikke så meget for min retsfølelse om vedkommende får 1 eller 5 års fængsel. For mig betyder det noget at jo længere tid han er bag tremmer, jo længere tid er han forhindret i at begå overgreb.

Det handler for mig om at beskytte børn mod overgreb og jeg har ikke den store tiltro til behandling - ergo jo længere straf - jo mere sikre er børnene...mee

ja, og så kan han fortsætte sin krænkende adfærd anonym
.. danmark er et herligt konsekvensløst land, hvor børn har få rettigheder til et værdigt liv.

Han burde have max straf og gøres impotent. - men nej... han skal selvfølgelig have lov til at kunne ødelægge endnu flere børn.

Intet for ullabrandt
5 år er stadig for lidt, forstået på den måde, at så længe manden/ kvinden er indespærret, kan han/hun ikke gøre børn fortræd. Vi bliev/bliver jo truet med, at han/hun gør ens kære fortræd, hvis man siger noget.

Hold da op ullabrandt
Det var som om, det kom ud af min mund- TAK

Desværre ullabrandt
har det sine bagdele at være så pædagogisk et samfund, med en hel del naivitet indbygget. Man kan nemlig ikke opdrage en drift.

Velbekomme da:-) miss-mee
Måske vi har noget tilfælles der? ...mee

Indfør totalitær politistat clamp
Så vi kan få straffe der sparker røv!

Kønsdele skæres af seksual forbrydere.
Hænderne hugges af tyvene
Voldsforbrydere skal have smadret deres knæ
osv.