1, 2, 3 snoooorrk

1, 2, 3 snoooorrk Lene Hastrup
Nej, sådan er det ikke, men det varer mellem 2-5 mins.

Min kæreste på 40 lider af premature ejaculation, og det er meget, meget hurtigt for hans vedkommende. Naturligvis er det da træls for mig også, men jeg er mere interesseret i at gøre noget ved det, da det piner mig at se, hvor ked af det han bliver, hver gang han kommer før tid. Han ryger helt ned og føler sig uduelig og ikke god nok, og han udtrykker, at han ikke er meget for at tage en tur til, når den er frisk igen, da det ligger dybt i ham - at det er for meget et nederlag igen, hvis han så ikke kan holde 2. gang.

Er der nogen hankønsvæsner herinde, der genkender dette problem? Eller nogle kvindfolk måske? Er der samtidig nogle, der har kendskab til midler etc, der kan afhjælpe dette problem? At tage et kondom på hjælper ikke - det giver ham måske et minut mere, men det er også maksimalt.

Han føler sig pinligt berørt over det, flov og føler ikke, han kan præstere. Jeg viser ham naturligvis min (oprigtige) forståelse osv, men det ændrer jo ikke på de følelser, han får, når det sker.


Nogle idéer til, hvad vi kan gøre??

Ja, jeg har ideer rkaw
Som blacksheep skriver, er der øvelser din mand kan lave.
Jeg vil foreslå at han skal begynde at onanere mere. Det er den bedste måde at starte på.
Når han onanerer, når han kan mærke klimakset er på vej skal han stoppe, vente op til et par minutter, alt efter hvornår hans penis er faldet lidt til ro igen, og så begynde igen. Når klimakset er på vej igen, så stop (eventuel hold godt fast om penis - det kan hjælpe på at få den til ro). Fortsæt dette og evt. skal han sætte nogle mål for sig selv. Fx 10 minutter til at starte med. Efter 10 minutter kan han komme som han vil. På et tidspunkt kan han nok holde i ret lang tid, og så kan i fortsætte med at have sex men fortsætte med øvelserne. I stedet for at han kommer efter 2 minutter, kan han stoppe før det bliver "for godt til at stoppe", gøre som jeg beskrev, og så fortsætte igen.

En anden fordel ved at øve sig ved at onanere, er at han ikke skal føle nederlagene overfor dig når han kommer for tidligt.

Jeg havde selv et problem i samme stil. Mit problem var at jeg kom lidt, men alligevel kunne holde mig tilbage så jeg ikke kom helt, og derfor kunne fortsætte. Men det var ret trist for efter det er sket en eller to gange, forsvinder lysten - så føles det som man er kommet men ikke har fået orgasmen.

Anyway, at gøre dette, hjalp mig rigtig meget. Jeg har næsten aldrig det problem mere.


En sidste ting, et lidt mere ekstremt middel:
Nogle gange når jeg har været rigtig tæt på at komme, hiver min kæreste mig i håret. Det lyder måske mærkeligt, men på en måde virker det altså. Hun tager ordentligt fat og hiver rimeligt hårdt alt efter hvor tæt på jeg er ved at komme. På en måde bliver spændingen udledt igennem at hun hiver mig i håret - og jeg kan nemmere styre mig, og ikke komme; og fortsætte med akten lidt efter. Hvis i gør sådan, så aftal et tegn eller lignende, da det ikke altid er nemt at sige "hiv mig lige i håret" når man i forvejen hiver efter vejret fordi man er på vej til nirvana!


Håber det er brugbart!