10 årig fundet

10 årig fundet jacob.lykke
den 10 årigede handicappede dreng er fundet død ved kysten på nordfyn. han er dog stadig ikke identificeret, men det er formentlig ham.

på en eller anden måde må det alligevel være en lettelse for familien. for de viste nok godt at han var død, men nu kan de da begrave ham og sige farvel til ham.

alle mine tanker til den familie..

mh Jacob

Det må være ham......... rosalilje
...der er forhåbentlig ikke mange små drenge som er meldt savnet - vished er bedre end uvished...

Men men men, det er tragisk under alle omstændigheder ...

En tanke til hans familie

Rosalilje

ja, alle tanker jr.m
til Familien............. jeg var leder af det dykkerhold som ledte i 3 døgn efter ham........det var hårdt at sige at nu måtte vi stoppe..........
jr.m

nemlig jacob.lykke
ja, jeg ville i hvert fald have det bedre hvis jeg stod i situationen. det må også være beroliggende for dem på en måde.

mh Jacob

jobbet jacob.lykke
det er svært at miste nogen så værdifuld. men det er også svært når man står og skal sige til dem man ikke kan gøre mere.. man vil hellere end gerne, men det nytter bare heller ikke noget.

jeg har stor respekt for folk som udfører sådanne jobs, derfor valgte jeg også selv at tage i beredskabet og blive uddannet brandmand, for måske var det mig der kunne gøre en forskel engang.

mh Jacob

ja jeg havde det jr.m
ikke godt i de dage da familien var der hele tiden.....og jeg til sidst sagde farvel til dem og gav dem hånden........der var jeg vist blevet en smule sentimental...på mine ældre dage...

jr.m

Et lys slukkes... anders_engberg
For at citere Nik&Jay...

En helt normal dag
Et helt specielt liv
Der forsvinder på et øjeblik.
men jeg tror på at
når et lys slukkes
tændes der et nyt!

må være forfærdeligt at stå i situationen hvor man må opgive - når man ved det var en lille drengs liv der kunne stå på spil.

Stor respekt for det!

;o)
A