11. september

11. september Anonym
Hej (:
Vi er fem piger som har et emne om 11. september, og om hvordan det har påvirket mennesker verden rundt.
Vi vil gerne høre jeres meninger om hændelsen, og hvordan i har det nu. Er I blevet mere bange for at rejse eller måske bare mere bange for terror generelt. Er I bange for det vil ske i Danmark? Og/eller er I bange for at køre med metro i København efter truslerne?
Eller har I det på samme måde som før?
Håber I vil hjælpe? :)
På forhånd tak!

minder er skattefri muslim
http://www.youtube.com/watch?v=ybhSM8v0aC4

min erindringer jacob.lykke
det er jo noget man husker som var det i går.
det år skulle jeg af sted til USA som udvekslingsstudent, jeg kom sent af sted da det var svært at finde familier, den 11. sept. var jeg endnu ikke blevet tilbudt en familie og da jeg så hvad der var sket, var jeg så småt begyndt at vinke farvel til at komme på udveksling.
ikke destomindre tog jeg til Texas den 27. sept. lufttrafikken var kun så småt begyndt på det tidspunkt, men jeg frygtede ikke at flyve, for sikkerheden var intensificeret. men må da indrømme at når man så nogle kvinder i burka og mænd der tydeligvis var muslimer, tænkte man sit. men uden grund, de var blot amerikanere.

har ikke været bange for at flyve siden, ej heller generer det mig at tage metroen herhjemme eller i udlandet, selvom man så hvad der skete i spanien og London.

håber i får skrevet en god opgave.

mh Jacob