16 årig pige søger et job...

16 årig pige søger et job... Yasemin
hej jeg er en frisk pige på 16, som gerne vil arbejde i en kiosk, eller butik. jeg går i skole så det er et eftermiddags job et par gange om ugen jeg leder efter.
hvis i lige står og mangler en frisk pige til et job, så er I velkommen til at maile det til mig på ekici_girl3@hotmail.com
håber at høre fra jer..

hvor Anonym
Hej

du glemmer jo en meget vigtig oplysning, hvis du vil bruge dette sted til jobsøgning, hvor i landet bor du? det dur jo ikke at du bor på bornholm, og der er så en der har et job til dig på Skagen.

Desuden går du vel ikke i skole lige nu???

IRC

Prøv Netto, anonym
De søger næsten altid servicemedarbejdere, og der findes et par netto'er i hver by (sådan ca), så der er gode chancer. Det er ikke et særlig fedt job, men hvis man har nogle gode kollegaer, så er det ganske tåleligt.

Et godt råd, lad være med at være kræsen lige nu. Hvis du gerne vil have et fedt job, så får du det nemmest ved at vise, at du allerede kan arbejde. Det er som oftest de store kæder, som kan bruge unge på din alder. I mange små butikker, vil man helst have ansatte over 18 år, som også kan stå i kassen. Men i store butikker skal der være nogen til lidt af hvert, så der vil du nok have størst chance for at finde noget.

Ellers så prøv føtex eller kvickly. Lønnen er den samme, men arbejdsforholdene er lidt bedre disse steder. Det er derfor også lidt sværrere at finde ledige stillinger i disse butikker. Også nok fordi de ikke er nær så udbredt...

Held og lykke med det! ;-)