17 år , og 30 væbnede røverier.

17 år , og 30 væbnede røverier. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/112/article214679.ece

Politiet kan ikke få fat i ham , fordi vennerne hjælper ham til at han ikke kan anholdes.

Han er MEGET farlig , og skal selvfølgelig anholdes , og have en stor straf.

Hans liv er ødelagt , og han har svært ved at leve et normalt liv.

Passende straf var nok et psykiatrisk hospital , på grund af , at han er meget farlig.

en passende straf filtut
er en kugle på panden.
Filtut

send ham tilbage anonym
Abdirisaq Abdullahiri Ahmed skal have frataget sit danske statsborgerskab og sendes tilbage til Somalia hvor han kom fra. Denne person er uden for pædagoisk rækkevidde. Han er allerede dybt hærdet kriminel. Hvorfor skal det danske samfund betale millioner af kroner på en person der ikke kan indordne sig. Det kan måske koste liv at have ham gående ude i samfundet i perioder. anonym

Hvad skal vi debattere? aabenskraalmand
Der er måske en gættekonkurrence med en god præmie??

Forskellen på dig og ham? lagermann
Hej filtut

Hvad er egentlig forskellen på dig og den unge forbryder? I har ihvertfald det tilfælles at I begge vælger den nemme løsning. Han gider ikke at arbejde for at tjene penge. Og du vælger at han skal skydes?

Siger det dig slet ingenting? Er det en tilfredsstillelse for dig at forarge folk?

Lagermann

Enig lagermann
Eksempler har vist at en hjemsendelse er det eneste de virkeligt frygter. Og at blive sendt til Somalia må være noget nær maksimumstraffen som landet ligger lige nu. Der er stærkt islamistiske tider i Somalia lige nu. Regeringen ønsker at indføre den strammeste sharia lovgivning, og det bliver et helvede på jorden at leve der nu.

Hvis ikke det er en afskrækning der rykker, så ved jeg sgu ikke hvad der skal til. Den "Pampers" tilværelse han vil få i et dansk fængsel vil snarere være en opfordring til at fortsætte sin forbryderbane.

Lagermann

Afgør du om emner er gode eller dårlige? lagermann
Emnet er da så tilpas interessant at 3 debattører hidtil har givet deres holdning tilkende?

Lagermann

Åhhh lagermann Gurli Margrete
Åh dit tåbelige menneske, jeg havde da håbet du var kreperet. Hvor er det trættende at læse dine sinke indlæg. Altid skal du være Rasmus Modsat.

Åååååååååh Gurli altså...... lagermann
Ja, hvor må det være pisseirriterende at ikke alle smider sig i samme gruppe som filtut der bare vil skyde dem han ikke bryder sig om?

Og hvor står du i dette emne? Eller har du bare aldrig en holdning til noget som helst, og derfor koncentrerer dig om at hælde dine ligegyldigheder ud over folk som har?

Lagermann

Og dog... Horisontal falangitis
Trods denne og lignende forbrydere; samt Pia Kjærsgaards smilende surhed; så er Danmark netop kåret til verdens lykkeligste nation. Er det ikke bare fantastisk?

Endnu engang forsvarer vanallan
Lagermann en muslimsk kriminel, ligesom han gjorde det i Tønder sagen. Mon denne helt igennem usympatiske mand!!!! kunne finde på det samme hvis denne somalier nu havde været rigtig dansker. Nej vel???

Hvad er der nu vanallan
i vejen med Sharia??? Du plejer da at være foretaller for den form for islam???

Nå, men spørg til side, rigtig godt indlæg og respekt til dig, hvis altså du mener hvad du skriver

Choklad tomte skogman
Skicka tillbaka honom istället. Passar det inte att anpassa sig till danska värderingar, då finns det inget för honom här att göra. Så enkelt är det bara. Bort, bor, bort...!!!

Han er Scanner Svend
netop nappet det står Gladsaxe-Politi for.

Undre anonym1
Da lagermann alias modild er bistandsklient og araber kan det ikke undre, at han/hun forsvarer kriminelle udlændinge fra islamofascistlande.
De kriminelle udlændinge skal udvises af landet efter straf. Dette er et udmærket middel overfor udlændinge, der overvejer kriminelle aktiviteter.