17-årige

17-årige hjælp hjælp hjælp...
Hej Alle. Hvordan score man ham den "lækre" fyr som ved han kan få alle.Han er vildt svær at finde ud af, nogle gange er han rigtig sød og andre gange lidt mindre. Men vil gerne have nogle gode råd, der er jo et ordsprog der hedder man kan hvad man vil??

Tanja

den er svær!!! bommermann
hej jeg er selv en dreng på 18 år, mit bedste råd til dig er at du skal være dig selv, over for ham og ikke spille en eller anden rolle for hvis man gør det over for andre uanset om man er dreng eller pige kommer på et eller andet tidspunkt til at blot sig og så er man afsløret.
derfor mener jeg det, for hvis du er dig selv over for ser han dig som du er og på den måde for han det bedste indtryk af dig.
for en fyr (pige hvis man er dreng) er ikke værd at gå efter hvis han ikke kan lide dig som du er, uanset hvor godt han ser ud.
det skriver jeg ud fra personlig adfaring

Hvis han tror, at han kan få alle, Holger
så spil det modsatte: Afvisende, men svagt eftergivende.

Hvis han virkelig tror han Mig selv
kan få alle... så vis ham, at han ikke kan få dig. Vær total uinteresseret i ham, så kan det være han viser interesse for dig.

Men tro mig, at score sådan en fyr, er ikke en dans på roser.

Amerikanske film kaiogkaren
giver dig løsningen, se nogle flere.

Pas på! Sheena
Pas på han ikk bare kun er ude efter en ting så finder i ud af noget så LAD VÆRE med at lave noget med ham før der er gået noget tid og se om han virkelig er det hver!
Godt være han smutter hvis ikk han kan vente men så er han heller ikk det hver tro mig!!!!!
Er selv 20 og kender godt følelsen
men held og lykke :-)

kan kun give de andre ret.. Sheena
SPIL KOSTBAR TØS...
Det kan svare sig selvom det er svært men du kan også komme hen og opleve det faktsk kan være sjov også at være overfor andre fyre...

Der er godt nok mange gange jeg har fået en god griner...
Til tider er der også mange der har sagt..
ihh man du spiller så skide kostbar men når alt kommer til alt syntes de det er fedre.... hende de bare kan få med i sengen er kedelig og de vil ikke have noget med hende at gøre... de små snakker i krogne og man bliber hurtig kalkdt for nem og billig
Det er jo ikk sjovt hvis man bare kan gå hen og tag det man vil have hele tiden også bliver du heller ikk spændene men virker du ligeglad tænker de ej.. hende kan jeg ikk få og bliver fustret også VIL de have dig når de IKKE kan få dig...
meget mærkeligt men sådan er det :-)

PIIIIIIIIIST....

De der mænd er ikk helt normale.....
PIIIIST... De har heller ikk så meget hjerne til tider ;-)

Tja . ,...
tror han kan få alle eller er det en fact ? . For hvis han bare tror at han er så pisse lækker og utrolig selvglad, så lyder han da ikk lige som den fedeste type at få fat i?

Og på den anden side ? - Hvis han kan få alle, gør han så det? . Er han en player?
Hmm .

Der skal vidst passes på med ham! . Men hvis du endelig vil ha' ham, ligemeget hvordan han opfører sig så prøv at gøre opmærksom på dig selv. Men ikk ligesom alle de andre. du skal ikk bare kaste dig over ham, og vise at du er skudt i ham.Du skal vise at du er noget specielt, tilgængelig men alligevel ikk bare en man dropper når man har været sammen.