18 års aldersforskel

18 års aldersforskel trinea
Jeg står i den situation at jeg er forelsket og har indledt et forhold til en mand der er 18 år ældre end jeg (jeg er 28). Er der nogle der har erfaringer med et sådan forhold hvor aldersforskellen er så stor? Har det betydning? Er man på for forskellige stadier i ens liv? Hvad med børn etc. Er et sådan forhold "dødsdømt" på forhånd eller skal man bare springe ud i det uden at tænke så meget...?

Spring ud i det! MGH
Man skal bare springe ud i det og lade være med at lade aldersforskellen spille nogen rolle. Tror ikke så meget, det handler om, hvad der står på en dåbsattest, men mere om, hvordan man er som personer. Har selv haft et langvarigt forhold til en sød fyr, der var 17 år ældre end mig, og det var ikke noget problem! Det stoppede af andre årsager end alder, men jeg ville aldrig igen betænke mig et sekund på at springe ud i et lignende forhold igen - aldrig! Det gav mig rigtig meget godt!

Ergo: Gør hvad du føler for, men tænk ikke på alder eller omgivelser!

Pøj Pøj med det

det er der ikke noget entydigt svar på hawa
Det kommer helt an på hvor i jeres liv i er...
hvis du er færdig med at give den gas hver weekend i byen... eller hvis han stadig syntes det er sjov, så er det da ikke et problem..

Hvis i kan snakke sammen, og være stille sammen.. så har i en god chance.

Hvis i er villige til at give hinanden lidt snor en gang imellem.

Og kan leve med at nogen af hans venners koner sansynligvis bliver småsure over at der pludselig er en kvinde med til festerne, hvor brysterne ikke hænger nede på gulvet og hvor der ikke er masser af rynker ved øjnene...

Det er den slags irrationelle pis der typisk lægger problemer i vejen.

Min kæreste er 12 år yngre end mig... vi har ikke større eller mindre problemer end dem jeg ellers har haft med andre mere jævnaldrende kærester.

Jeg havde på et tidspunkt en kæreste hvor jeg var 15 år ældre(hun var 21, hvor jeg var 36)... det største problem var omgivelsernes reaktioner..

En af mine gode venner bor sammen med en dejlig dame der er 13 år ældre end ham... igen er omgivelserne det største problem.. gudskelov er det ham der har penge, så den "mistanke" er skudt ned...

det er nogen gange et mærkeligt samfund vi lever i..

held og lykke med det...

Husk , du misser 100% af de skud du ikke tager...(magic johnson)

næ. hvs der er kærlighed.. ROSA !!
deres diskussion er tosset,se her:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=21&conference=247&posting=728641#728641

Tænk ikke, gør M35
Du er 28, ikke 18 - så jeg vil sige det med "forskellige stadier i livet" burde have udlignet sig. Hvis du derimod var 18 og din kæreste var 36, tror jeg godt man GENERELT kan tale om forskellige stadier i livet.

Jeg selv har en kæreste, der er 13 år yngre end mig selv, vi har været sammen i nu 3 år. Da vi begyndte at komme sammen var det tydeligt, at vi var på forskellige stadier i vores liv - dette har nu udlignet sig en del bare i løbet af det første år.

Jeg tror egentlig ikke det betyder så meget, hvis den udefinérlige størrelse "kærlighed" er tilstede - kærlighed overvinder alt - er det ikke det, man siger? :-)

Derfor: tænk ikke, gør!

Tillykke med din nye kærlighed :-)

tænk dig 10 moster grethe
eller 15 år frem! Så er I nærmest jævnaldrende, HVIS I ellers passer sammen og elsker hinanden.
-
Når du er 28 har du trods alt haft en god lang ungdom; - det er vel mest der problemerne kan ligge hvis en meget ung person danner par med en midaldrende.
Så held og lykke med tosomheden!

Why? M35
ROSA, du henviser til dette indlæg (citat):

"da du var 18 år ??

kunne du sætte grænser og ikke lade nogen manipulere dig til at overskride dem...Manden er 40 år.

Jeg ville som forældre blive tosset på sådan en mand.

Det er ikke et ligeværdigt forhold!!!"

1) både jeg og min kæreste kunne sætte grænser og TÆNKE, da vi var 18 år. Bare fordi en del er komplet naive i den alder, er det ikke ensbetydende med, at alle er det - slet ikke! Jeg synes du danner et helt forkert billede af ungdommen i den alder - det er groft genereliserende.

2) Hvilken forskruet familie vil give deres 18årige søn/datter tørt på, fordi vedkommende havde følelser for en fyr/kvinde, der var væsentlig ældre? Mine forældre var blot glade, da jeg selv var 18 og havde mødt en rigtig sød pige på 27 - jeg var moden af min alder, og det vidste de (vi gik fra hinanden af andre grunde end alder). Jeg vil sige, at det er nogle meget lidet empatiske forældre, hvis de skælder ud på deres faktisk myndige børn.

De ER allerede "jævnaldrende" NitzerEbb
28 eller 46 - whats the differende? Som en anden skrev; det havde været noget andet, hvis de var 18 og 36. De fleste 28årige har somregel oplevet rigtig, rigtig mange ting mellem de var 18 og 28 - f.eks. fået sig en længeregående uddannelse, været ude at rejse, måske haft deres første giftemål, blivet skildt, fået børn, bygget hus, etc., etc.

Hvis I elsker hinanden, hannah1
er alderen ikke det afgørende. I er jo begge voksne, så der er tale om et jævnbyrdigt forhold.

Held og lykke fremover ...
Hej

ingen betydning.. Mizhellee
jeg har selv været i et forhold da jeg var 21 og han var 36, ik så stor forskel som ved jer, men jeg var så det yngre at det nok gav lidt flere problemer end i vil få, fordi du nok er det mere moden end jeg var. Men selvom vi var så forskellige, fungerede det perfekt i lang tid... og selv den dag idag 6 år har vi et meget specielt forhold, selvom vi ik er sammen mere... der er uden tvivl stadig følelser for os begge..

men håber du tar chacen, for hvad er det værste der kan ske??

vil lige sige at min ex havde oz børn...synes det var det sværeste..
alderen betyder ik noget.. det er forholdene der gør det...
lad vær med at gør tingene til et problem medmindre de vitterligt er det...

held og lykke

Voksen? Ikke voksen endnu
Der er da ingen af dem, der er voksen. Voksen bliver man da først, når man fylder 50! :o)

18 år og? anonym q
Jeg havde et holde vener hvor der var 18 år`s forskel på dem. De har været sammen i rigtig mange år(tæt på 20 år nu) og er stadig sammen og meget glade for hinanden. Glem alt om alder, det er kun et tal. Lykke til jer. Smiler

Alder er kun et tal! Anonym
....så spring ud i det, og nyd kærligheden ;o)

Det er ganske sundt og naturligt Herren
Når kvinden er ung og herren noget ældre og mere erfaren i livets kundskab.

Kan anbefales på det stærkeste.

Dont worry Lovebird
Be Happy :-))

Glæd dig over kærlighedens blomstren

ville ikke gøre det anonym
men det vel svært, hvis man er forelsket..... Jeg tænker frem i tiden.... og .... pensionist, hjemmepleje og bleer.....nope.... finder mig en på min egen alder.
Ja Ja... får sikkert huk for min holdning, men jeg tror ikke engang at jeg kunne falde for en der var 18 år ældre... og jeg er 30 og han ville være 48 ...på alder med min fars kammerat...... Nope det kunne jeg altså ikke. Ingen trang til ældre mænd her !!

Mit råd .... Klaus Riskjær
http://ekstrabladet.dk/underholdning/kendte/article220176.ece

Bliv synlig på debatten Bliv synlig på debatten
'Bliv synlig på debatten'-tøs er så sød...

<3

Jesus:" <3 " stooop
<3...?

øøh? usynlig anonym
det har også enormt meget med tråden at gøre.

Og alle her på debatten med profiler er jo alligevel komplet anonyme, lige med undtagelse af Carl-Mar Møller og hende Astrologi-dimsen.

desuden totalt usynlig
Så synes jeg hende "bliv synlig på debatten"-tøsen ser ud som en uregerlig teenager. Det tænder jeg så ikke lige på, men sådan er vi så forskellige. Men du taler jo sikkert for flertallets vegne, da reklamefolk har bildt os ind at alle skal opføre sig som og se ud som fjollede og forvirrede 17årige, hvadenten vi er 12 eller 44 år.

Hej igen Trinea Leanne
Hej igen, jeg kan se at du har valgt mellem dine to mænd. Og nu er du i vildrede over aldersforskellen...
Jeg tror ikke det behøver betyde så meget at der er 18 år imellem jer - det kommer meget an på hvad i hver især har lavet i jeres liv, og hvordan i er som personer. Da jeg var 23 havde jeg en kæreste der var 16 år ældre, det var nogen gange lidt mærkeligt at han havde nået at blive gift, få to børn og blive skilt - altsammen før jeg fyldte 16! Men han var altså dejlig og vi havde et fint forhold selvom det ikke varede mere end et år. (Det var ikke hans delebørn eller aldersforskellen der var et problem, de ting der gjorde at vi ikke blev sammen ville også have ødelagt forholdet hvis vi havde været lige gamle.)
På dine indlæg har jeg da indtryk af at du er en fornuftig "voksen" kvinde (jeg mener det på en god måde!) og har barn, så mon ikke du er moden nok til en voksen kæreste?
Held og lykke med det! Knus, Leanne

18 års aldersforskel tm5
Trinea - Hvordan gik det dig? [l]

18 års aldersforskel flemming35
det er sjovt at nogen får ondt i røven af at der kan være mange år i mellen et par .nu kender jeg en del unge mensker og den måde en del af fyren er på over for den pige de kommer sammen med kan jeg nemt forstå at unge piger søger fyre der er 10 -20- 30 år mere ene de er.
at de forælder der har så ondt i røven over det har i prøvet at sætte jer ned og snakker med jeres børn om hvad det er for nogen forhold de har haft så tro nok en del af jer vil få et chok for der er nesten ingen af de forælder der har drenge børn der har taget en gode snak med dem om hvordan de skal være overfor en pige tenk lidt over det .
kender også flere der er i forhold men nogen der er 20 til 30 år mere ene de er og det er båder fyre og piger og det sjove af det er at de har det godt sammen og er tryk ved den de er sammen med .prøv at tenke lidt over hvorfor sådan nogen forhold opstår.
mange her inde på sol tro det går op i sex og hvis det nu var sex det gik op i så er det ikke et forhold de er sammen i så er de kun sammen for at have gode sex.
er der nogen af jer der får så ondt i røven over den tybe forhold der bare har sat sig ned i 5 min og tenkt overfor de opstår for der kommer flere og flere af den tybe forhold
en af de ting jeg ved er en af grunden til de forhold er at de to som finder sammen giver den anden mere tid og give den anden mere trykhed og er der mere for den anden
og for den unge giver det mere ro på livet der er ikke noget de skal leve op til og nogen af de ting de tilføre den anden i sådan et forhold er guld være også for resten af livet ....
hvor er det nemt at fordømme den tybe forhold også som forælder men prøv bare at tenke i 5 min