18 mdr nu og går stadig ikke alene??

18 mdr nu og går stadig ikke alene?? mor-til-isabella
Ja så blev Isabella 18 mdr igår store pige nu (: men hun går stadig ikke? Min sp siger hun skal kunne gå inden hun er 24 mdr (2 år)??

hun burde kunne gå NU ! bare mig
Hun burde kunne gå allerede nu, hun er halvandet år gammel, laangt de fleste børn går når de er 12 mdr gammel eller lige omkring 1 år.
Der ER noget galt !!!!
Insister på at Isabella bliver ordentlig undersøgt NU, hvis der ER noget galt med hende skal det findes ud af så tidlig som muligt, så der kan gøres noget ved det !

rolig kvindemin
nu!!!

det kommer når det kommer hvorfor så travlt?

ikke alle børn er ens.. :-)

Tag det roligt.... chj
Vores søn gik først da han var 19 mdr, og har været længere tid om de fleste ting, da han var lille. Vi fik ham undersøgt af en børnelæge, som ikke kunne finde en årsag. I dag er han knap 8 år, og er fuld af energi og den dygtigste i hans klasse, så giv tid - det skal nok komme. Der er ingen grund til straks at frygte det værste [s]

Det normale for raske børn Bimmer ILP
Piger går ca. 10 måneder efter fødslen, og drenge efter ca. 12 måneder.

Har du talt med din læge?

Din datter går, når hun er klar til det Sygeplejerske og mor
Hvis hun ellers kravler, rejser sig ved ting, er interesseret i at gå, imens I holder hende i hænderne/hånden, er i god trivsel, osv. så ville jeg ikke bekymre mig det mindste.

Hvis du faktisk er sundhedsplejerske Anonym mor
må man vel tage dine ord for gode varer, men jeg har personligt aldrig kendt en barn i den alder, der ikke kunne gå, medmindre der VAR noget i vejen. Så at man ikke skal bekymre sig rykker nok ikke meget, for en bekymret mor.

Sikke noget ævl jetpost
den ene af mine tvillinger gik 10 mdr. gammel, og den anden godt 18 mdr. Der er intet at være bekymret for

som skrevet jetpost
min søn gik da han var godt 18 mdr, og dyrker i dag idræt på højt plan, så der er ingen fare på færde

øhhh der opdateres lidt i klumper her Anonym mor
så jeg havde ikke set dit indlæg, da jeg skrev mit. DIG tror jeg til gengæld.

Hvorfor gik han ikke tidligere? Var han særlig god til at kravle?

Hvad mener du med........ Løvemor
ikke alene.

Støtter hun sig til ting og sager eller er hun slet ikke oppe på sine 2 små endnu? [:)]

Løvemor

Krybe, kravle, gå og læse Langsom læseren
prøv at læse på www.hjernetips.dk www.hjernebarnet.dk www.læsetræning-for-alle.dk
brug google

Ikke specielt jetpost
og hans tvillingesøster gik da hun var 10 mdr........Ved ikke hvad der skete, men alt ser fint ud i dag...

Vuggestuen? mor-til-isabella
Det er vuggestuen der har travlt med at hun skal kunne gå nu? Næsten alle de andre børn der nede på hendes alder kan gå? Men hun har jo bløde led og hofter hun har jo været til lægen mange gange og det er den eneste grund til at hun ikke kan gå endnu. Hun rejser sig heller ikke ved ting endnu og det burde hun jo kunne for længst. Gåstolen er lagt væk så den bruger hun ikke mere, hun kan kun gå lidt når man holder hende i hænderne. Når man stiller hende op af sofaen eller stuebordet står hun fint, men hun kan ikke gå rundt om ting endnu. Hun kan rejse sig op på knæene og tage fat i sofa kanten men hun kan ikke rejse sig op på sine ben, så hun mangler lige det sidste før hun kan. Men jeg er bekymret hun burde jo kunne gå rundt nu, ikke? Det burde hun jo kunne allerede da hun var 13-15 mdr?

du er ikke ene anonym
Hej, faldt lige over dit indlæg, jeg kan fortælle, at jeg har en søn på 15 mdr, som også er bagud i sin udvikling..
Ja vuggestuer, er meget opmærksomme, min søn går nu i en special vuggestue, med fys, et halvt år ind til videre. det skal siges, at kort tid efter han startede der, begyndte han at side selv, og er først begyndt, at rejse sig ved ting nu, det skal lige siges, at fysen ikke har været omkring ham endnu, så jeg er overbevist, om at det nok skal komme, selvom det er usædvanligt, at det har taget den tid, han har været igennem div undersøgelser, som har vist, at han er ganske normal. jeg er sikker på at din datter nok skal komme fremad, enkelte børn, har bare behov for længere tid..
du kunne også opsøge hjøælp fra en fys, så er du da på den sikre side..

ønsker det bedste for..