2. dags flæskesvær - sprøde

2. dags flæskesvær - sprøde gevi
Jeg så engang en opskrift på hvordan man kunne opvarme flæskesvær fra stegen så de var sprøde igen dagen efter. Glemte den. Kan nogen hjælpe?

prøv Budha
at spørge "Tyrker".......

jada airimorten
sværen skal en gang i mikro ovnen et minut eller to,så skulle de være sprøde igen,det virker for mig.

Det kommer vist meget an på Kokkens jomfru
hvilken mikroovn du har.... hmmm Der må være et specielt grillelement i, for normalt mikroer er jo netop ikke til at bruge til den slags


Til den der spurgte.

Giv sværen en skefuld olie og groft salt, og læg den i en meget opvarmet ovn 10 min

Flæskesvær ET.
Jeg har lært at lægge et viskestykke om sværene, det optager eventuelt fugt så de ikke bliver bløde.

Mvh. ET

næ næ airimorten
det er en helt almendelig mikroovn,når man tager sværen ud kan den være lidt "fugtigblød"men lad den lige ligge lidt,så blivet den dejlig sprød.det er der sgu ikke noget nikomdik i de må bare ikke få for meget så bliver de hårde eller brænder på.

Madpapir anniej
Skær al sværen fra stegen og fedtet fra,pak så ind i mad,bagepapir og kun det.(Kødet for sig selv.)
Det gør jeg hver gang og de kan også holde til 3 dagen, til en god pålægsmad.

sprød flæskesvær luffe
flæskestegen skal være hel kold, læg et stykke køkkenrulle over og derefter staniol løst omkring.

Sprøde flæskesvær Sussie
Hej
Først skal du tænke om du steger stegen rigtigt, for mine svær er altid sprøde dagen efter. Selv mener jeg at have fundet en lille kunst. Du skærer under sværen ca. 3 cm ind i begge sider af flæskestegen. Det gør at der kommer luft under sværen og det virker sådan, at sværen bliver så sprød at den nærmest er farlig for tænderne. Prøv det. Håber at det bliver en succes oplevelse :-)
Hilsen Sussie

Sprød flæskesvær Virago
Jeg testede det første tip med mikroovnen i 2 min. Det virker nogenlunde, når blot sværen får lov at ligge i 10 min og køle af, men sværen blev ikke helt sprød. Dernæst satte jeg den i opvarmet ovn i 10 min. Det virkede. Helt sprøde svær.