2 ting der kunne gøre Sol bedre

2 ting der kunne gøre Sol bedre biker4ever
forbyd debatter og diskusioner vedr.Politik & Samfund , Religion & Livssyn......disse 2 typer er da helt klart,der hvor de gode debatter står af og man bliver ondskabsfulde overfor hinanden,politik og religion er ikke godt.

ser man det Pia F
aha

luk øjnene og ubhagelige ting forsvinder.

Vatteret

Hvad med..... piglet45
...at vi inkluderer rygedebatten i det forbud også.....?

http://www.youtube.com/watch?v=SvfvX9Py5is&feature=related

Ps. Jeg har valgt den lette udgave, så alle kan følge med. [;)]

Lyder dejligt h.ugilt
Tænk hvis alle holdt en sober tone herinde, så kunne vi have det rigtig hyggeligt [:)]
Hilsen Heksen [:)]

du sidder alligevel og gnasker biker4ever ilp
i tyndslidte avissider dagligt,så hvor ikke bare holde debatterne der istedet for på Sol,som skulle være et nice sted at hænge ud;men som i virkeligheden er groft censuret fra Moderators side,hvis de ikke politisk eller på anden vis er lidt eninge i debatterne der kører,kom ikke og fortæl mig at politik & religion ikke er dem der går mest tid med at smide mudder i hovedet på hinanden.

hmm Pia F
nogle kan li mudder, mudder er nu meget sundt, dem der ik kan li mudder behøver ik være med!
DU med din censur og omdannelse til kaffeklub er da lige så slem som du påstår moderatorerne er, når de bestemmer indholdet af debatterne

Pia F

dem der ikke kan lide biker4ever ilp
hvad jeg skriver,kan jo bare lade være at svare;men som jeg ser det er der vild censur på Sol,der er visse ting man helst ikke må skrive om;men de iorden at kalde gud og hver mand med en anden kulør end hvid,for alle mulige forskellige øgenavne,eller kalde DF for nazister,eller køre det der islam terror indlæg det sgu da ved at være trættende,ligesom ikke rygerne er ved at blive trættende at høre på.

Folk kører rundt i den samme rille,som en dårlig gammeldags gramofonplade,dem kasserede man jo også når de var udtjente;men lader ikke til racisme,nazisme,islamfobi,rockerfobi er ting man vil kassere.

1 ting der kunne gøre SOL bedre f.eks. Tarzan
Luk det lort de ved jo alligevel ikke hvad de laver derinde hvor den styres fra og kommer derved ofte også til at overtræde loven hvilket er set flere gange

Jeg kan godt give biker4ever ret ernst_kolding
der er hakipladen hakipladen hakipladen hakipladen hakipladen hakipladen hakipladen i mange tråde, og mange af debattørerne kan ikke finde næste rille, der kommer det samme igen og igen fra bestemte proflier.

Det der kan gøre SOL-debat bedre, for alvor er, at kun registrerede brugere må skrive på debatten, det vil sortere de værste vrøvlehoveder fra.

Jeg ønsker bare en ting Odin.
at man kunne blive fri, for at hører på professionel og worldpeace, samt dennes kloner tale sammen i en tråd. Lady-in-red er jo bannet på nyhedsavisen og mange andre debatforaer, at sol.dk stadig tillader denne idiot, at forpeste hele dabatten er og forbliver en hemmelighed i Enhedslisten. Når galden ikke giver gevinst, kan man altid skælde ud på rygerene og kalde sig hallodu

Det samme kunne man sige susanne.larsen
om de der ikke kan lide tonerne i de grupper du vil forbyde...

Hvis rygerne er ved at være trættende, så burde du måske nævne at de fanatiske ikke-rygere også er det - og er fanatismen ikke det størrest problem uanset om der snakkes rygning, politik eller religion????

så er der 3 manden1
Ting: jeg troede at vi levede i et samfund uden CENSUR:: men sol udøver censur,så selv den nordkoreanske regering ikke kan være med.

forskellen på susanne.larsen
om det er "enhedslisten" eller DF der bliver agiteret for er da ens.... om det yderste venstre eller yderste højre er de urokkelige, og overbevist om at modparten er imbicil, dum og ale de andre skæls ord de kan finde.

måske skulle de lave biker4ever ilp
en form for selvcensur at debattøreren der starter tråden,kan slette det der findes upassende f.eks. når racisme kommer ind i det og eller det højre eller venstres skyld det hele;men måske de bare skulle have nogle flere moderatorer til at dække det hele,der havde en upartisk neutral indstilling til tingene,som det virker lige nu virker det som om de er stressede,der jo mange områder der skal dækkes ind;men de kunne godt hyre nogle flere der havde en neutral indstilling på de der områder hvor religion & politik ender i online krig mod hinanden,det tjener ikke noget formål,heller for Sol på længere sigt.

kan godt være biker4ever ilp
du har ret i det,der er mange fanatikere samlet på Sol,der er også en hel del af disse der er bannet andre steder med lukket adgang,men her bliver man bannet en dags tid så kan den kører igen indtil det ender i kaos.

3 strikes and u are out for racism worldpeace
Så kan de ryge ad helved til[:)]

ha en god dag`

vh worldpeace

Hvis det kun er profiler har profil
så slipper du ikke for vrøvlehoveder.
Flere med en profil lukker dagligt en masse vrøvl ud.

Så dør sol sgu helt.