2014

2014 s.mortensen
2014 er dette år hvor Danmark mister sin selvbestemmelse på udlændingepolitik-området. Da træder det såkaldte Stockholm-program nemlig i kraft. Dermed overgår alle beslutningerne på flygtninge-/indvandrerområdet helt til EU’s organer. http://www.b.dk/kommentarer/demokratisk-problem-i-eu Men uanset rød eller blå stue, bør det danske folk kende sandheden! Og tanken på, at det vil være EU-kommissionen, der fra 2014 vil bestemme, hvem der vælter ind i DK, er intet mindre end rædselsfuld. Så er det flintrende ligegyldigt, hvem der sidder på den efterhånden indholdsløse regeringsmagt. Der er vel intet andet at sige: LØBET ER KØRT, KULTURBERIGELSEN KAN IKKE STOPPES og DANSKERNE FÅR HVAD DE STEMMER FOR! Der er dog intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget - bl.a. vil de “pæne og anstændige”, humanisterne, de religiøse, socialisterne, antidarwinisterne m. fl. få tværet ansigterne grundigt rundt i multi-kulti-shittet, for det vil i løbet af en kortere årrække blive umuligt at finde områder i Danmark, som ikke er (tvangs-)kulturberigede. Det bliver simpelthen utroligt interessant at se, hvordan middel- og overklasse-danskerne vil reagere, når det omsider går op for dem, hvad der er sket, at fremtiden for dem bare bliver værre og værre, og at der denne gang IKKE kommer nogen og redder dem. DANSKERNE FÅR HVAD DE FORTJENER!!!

Det er fandme heldigt at Anonym
jorden bliver smadret fuldstændigt i 2012, så det aldrig sker.

EU findes slet ikke i 2014 Bimmer ILP
Som en læser skrev i går, så bliver jorden ramt af en komet i 2012. Enden på en syg verden og nogle syge systemer.

Danmark bør få status som Schweiz. Knæskallens Eft.
Lad os se at komme ud af EUR-samarbejdet og EU hurtigst muligt. Danmark er i dag nettobidragsyder til EU med 7 mia. kr årligt og det tal stiger i de kommende år. Efterlønnen koster således kun det dobbelte af det vi betaler for at være med i EU.

VKO har ansvaret Anonym
Det er VKO der har ansvaret for dette, men vi er jo i EU, og det har selvfølgelig konsekvenser i retning at fri bevægelighed. Det kan ikke være anderledes, så længe vi er medlem af EU.

Vil SBØF melde DK ud af EU? Knæskallens Eft.
Kunne du ikke svare på det spørgsmål? Bare et ja eller nej.

Nej. Anonym
Det vil ABØF ikke.