27 og single..

27 og single.. Kasper Single
er lige kommet ud af et langt forhold her for noget tid siden. Der var ikke problemer i forholdet, vi havde bare ikke føelser for hinanden mere. Jeg har så været rundt og kigge i omgangskredsen om der skulle være nogle mulige kæreste-emner men føler jeg har for mange værdifulde venskaber jeg gerne vil beholde.

Jeg har så været ude i byen og kigge men det er lissom om de fleste er i parforhold når man er nået den alder? jeg er lidt i tvivl....

Kasper

Hej Hende der
Hej Kasper.

Hmm ved de 32 ca er folk blevet skilt, så det var da en mulighed ? ;)

Nej der e masser af singler derude, jeg selv er en af dem (28 år)

Hvor ude i byen har du været?

Hvad med slankepigen
enten tage det som det kommer eller prøve en af netsiderne eller flere?

Hje med dig! lars-chr
Hej Kasper!

Hvad klager du over, jeg er 37 og single! Du skriver du lige er kommet ud af et langt forhold, det er noget jeg heller ikke har prøvet, mine forhold har altid været meget korte! Så jeg burde måske klage, og har egentlig mere grund til at klage, end du har. Det gider jeg bare ikke at bruge tid på!

Mit råd til dig er derfor: Nyd at du er single
Lev livet og nyd friheden
Hold øjnene åbne
Så sker tingene af sig selv

Håber lykken igen smiler til dig!

Mange hilsner

Lars-Christian (stadig single)

Få Følelserne Diogenis
ud af systemmet og start forfra.

Og jeg elsker det 33 år og single
Hej kasper, jeg kom ud af et langt forhold i starten af i år. Vi var blevet venner mere end kærester. Siden har jeg haft et turbulent forhold med en anden mand. Og fordi jeg egentlig nyder at være single nu, blev jeg nysgerrig på, hvorfor du er ked af at være single i lidt tid? Vil egentlig gerne høre... for jeg vil også gerne en dag have en kæreste, men egentlig har jeg ikke travlt.

Hehe og tro mig, der er masser af ledige kvinder eller mænd alt efter hvad du er til, også i din alder og ældre. Bare prøv at se på datingsiderne, smil.

Anna

I parforhold? påtværs
Det kommer vel an på hvor du bor og om de lige skal være 25-27 år.
Min omgangskreds går fra 30 år og op til 33 år primært, så er der også nogle ældre med, vi bor i Københavns området og over halvdelen af os er singler.
Og min opfattelse af København er at der er utrolig mange singler også i 20'erne.

Men selvfølgelig bor langt ude hvor man ofte stifte familie i midt 20'erne, ja så er der nok ikke mange singler, men så må du ind til byen, så oplever du noget andet[:)]

rolig nu. have nissen
jeg er 38 og har været sengel/fri i 5 år og det er det bedste der er sket i min liv[:)][:)][:)][:)]. man skal bare over den første stykke tid så bliver det godt. tænk på at der ikke er et kvindemenneske til at jage rundt med dig.[:)][:)] venlig hilsen en der har været hele turen igennem [s][s][s]

Du lyder desperat. Pas på med det ing_mann
Jeg har stået som dig. Ny skilt og ca. 30år. Jeg var også sikker på at jeg var for gemmel og ikke kunne finde en at dele mine gamle dage med. Det er blevet til endnu en skilsmisse og denne gang glæder jeg mig til at blive single. Også selvom jeg er en del ældre (og mere erfaren på livet)

Der skal nok være en for dig. Du må bare ikke vælge i desperation og angst for din egen alder. Så er det man vælger forkert og det gør mere ondt.

Mit råd. Slap af og vær dig selv. Du skal nok få et godt liv alligevel....

Ikke et tabu at være single bligaard81
Jeg kan virkelig ikke forstå, hvorfor folk har så travlt og for nogen er det ligefrem et tabu at være single. Kender mange som er utrolig tryghedsnarkomaner og nærmest mere eller mindre har været i et forhold hele tiden. Livet er nærmest et helvede for dem, når de er singler og det kan bare ikke gå hurtigt nok med at finde en kæreste. Tror ikke på, at der kommer noget godt ud af, at være så opsøgende. Ta´ dog en slapper og nyd friheden! Dette kunne være en åben mulighed for at være lidt "egoistisk" og sætte selv først eller måske få besøgt de venner, som man har forsømt lidt.
Den rigtige skal nok dukke op på et tidspunkt, men hvis du er for ivrig, så render du ind i for mange idioter, der bare ser dig som let bytte.