3. års opgave

3. års opgave pige på 19
Jeg går og tænker på at skrive min 3. års opgave i matematik, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal vælge at skrive om, så tænkte på om der var nogen herinde som havde nogle ideer???

Lineær algebra mat.fyr 17
Hejsa du!

Jeg går også i 3.g og vidste heller ikke helt hvad for et tema jeg skulle vælge..andet end det skulle være matematik. Men så snakkede jeg med min lære omkring flere emner og det endte så med at være "lineær algebra" - han havde en masse bøger om emnet og jeg synes faktisk det lyder helt spændende.

Prøv at tage en snak med din lærer - det skal jo være "kød" nok på til at kunne skrive en 20siders opgave, så det ik kun bliver hælden vand ud af ørerne.

Først tænkte jeg på statistik, men fik at vide at det var for overordnet da der findes så meget indenfor statistik og meget af det syntes jeg var meget langhåret. Lineær algebra er vist noget af det første man lærer på mange universitetsuddannelser har jeg hørt, sværhedsniveauet er ikke sværere end 3.g højniveau..har jeg fået at vide af min lære..og nu har jeg læst noget om emnet i et par engelske bøger...bla. en skide god bog der simpelthen hedder "Linear algebra" af Fraleigh & Beauregard, tror allerede jeg har stof nok og tænkt mig frem til eksemper til opgaven...:-)

Måske var det en ide?