3 1/2 måned henne, mange mdr. endnu

3 1/2 måned henne, mange mdr. endnu duttesydsjaell
Hejsa. Er der nogen der ligesom mig bare oplever en mærkelig og dødirriterende "mikstur" af småkvalme/sult så man ikke aner om man skal spise eller lade være?!

- Har været i denne situation i ca. 1 1/2 måned nu. - Er resulteret i et efterhånden meget underligt indhold i vores køleskab derhjemme:-)

Hej fra mig

Velkommen jannien
i klubben af gravide med mærkelige spisevaner!

Det er vist noget alle (eller i det mindste de fleste) gravide oplever.

Jeg gætter på, at det er første gang, du er gravid.

Det er, som antydet, helt normalt at fylde skabe, skuffer, fryser og køleskab op, med div. underlige varer, som man ellers ikke normalt køber.

Jeg er gravid i 8. mdr. med nr. 2. Og nej, det er ikke gået over endnu. Jeg er konstant småsulten. Også selvom jeg lige har rejst mig fra middagsbordet.
Af erfarring ved jeg, at det først "går over" når barnet er født.

Som du nok kan se, så har du lang vej endnu. Men fortvivl ikke. Snup et æble eller to. Det tager toppen af trangen til det søde.
Og nyd så, at du kan mærke din krop. Den forandres meget fra nu af.

Pøj pøj med det hele.

Ribe-hygge fra en med ondt alle vegne nu, og som bare venter på at føde!

Nybegynder duttesydsjaell
Hejsa. Tusind tak for dit svar:-) Ja du har ret det er min første graviditet. - Og min første gang jeg er inde på denne debat også. En hel ny verden åbner sig for en og alle kliché´erne står pludselig i kø i ens oplevelser af livet: Jeg er f.eks. pludselig obs på kemikalier i småbørnstøj, fokuserer på madvaner, piner de par stykker af mine veninder og arbejdskolleger der har børn med 1000 spørgsmål osv:-) Og det værste: Er begyndt at fortælle vores stakkels elev på mit arbejde (hun er 23 så hvad har jeg selv gang i i en alder af 33?) at det ALDRIG er for tidligt for hende og hendes kæreste at gå i gang...

Søndagshilsen fra mig:-)

Små måltider Jordemoderstuderende
Hejsa

Jeg ville bare lige give dig et par gode råd med på vejen.
Det er vigtigt at du under din graviditet spiser ofte, men til gengæld holder dig til små måltider. Det hjælper både på kvalmen (maven har ikke så meget at arbejde med af gangen), og på trangen til at overspise (blodsukkeret holdes stabilt, og du undgår store udsving der giver dig lyst til at overspise).
Mod kvalmen kan du desuden spise mandler og ingefær.
Håber du kan bruge rådene til noget. Og fortsat held og lykke med din graviditet.

Mvh
Jordemoderstuderende